WOW Workshop hoorhulpmiddelen: 3 juli 2018 in Utrecht

Op dinsdagmiddag 3 juli organiseert CTalents samen met Hooridee en Hoorexpert de WOW workshop hoorhulpmiddelen in Utrecht. De workshop is voor een ieder met gehoorverlies en de organisatoren willen slechthorenden laten ervaren hoe het wél kan.

Veel slechthorenden zijn aan het eind van de dag doodmoe en realiseren zich vaak nog niet hoeveel energie bijvoorbeeld telefoneren of besprekingen houden kost. Langzamerhand realiseren ze zich dat ze stappen moeten ondernemen. Wélke stappen ze moeten zetten is niet voor iedereen meteen duidelijk en ook niet wat de mogelijkheden zijn. Daarnaast kan het zetten van de eerste stap ook lastig zijn omdat dit betekent dat met de slechthorendheid naar buiten moeten worden getreden.

WOW workshop hoorhulpmiddelen

Invulling programma WOW workshop

Wendelina Timmerman van HoorIdee neemt tijdens de WOW workshop de deelnemers mee in haar eigen leerproces en laat hun zien dat ze nog veel meer kunnen dan ze denken. Ze gaat het hebben over wat er allemaal bestaat en hoe je de volgende dominosteen aan kunt leggen. Ook zullen onderwerpen aan de orde komen als: ‘Hoe ga je om met druk?’, ‘Wat is verstandig om te doen?’
Vervolgens zal Karin van den Berg van Hoorexpert haar kennis delen over de mogelijkheden rondom hoorhulpmiddelen en via welke wegen deze zijn aan te schaffen. Daarnaast zal zij gericht ingaan op vragen en ervaringen van deelnemers waarbij praktijkvoorbeelden aan bod komen. Tot slot komt er een medewerker van stichting Ctalents vertellen over haar praktijkervaring met werkplekaanpassingen.

Programma overzicht WOW workshop hoorhulpmiddelen

Datum: 3 juli 2018
Tijd: 12:30 tot 17:30
Locatie: Oudegracht 233, 3511 NK Utrecht

12.30 – 13.00 Inloop
13.00 – 13.45 Plenair
13.45 – 14.00 Uit elkaar in groepen
14.00 – 15.45 Bespreken van thema’s rondom hoormiddelen in kleinere groepen. Wendelina zal vragen/thema’s benoemen. Tussendoor korte pauze.
15.45 – 16.00 Verzamelen in plenaire zaal
16.00 – 16.30 Terugkoppeling en afsluiting
16.30 – 17.15 Borrel

Aanmelden voor deze WOW workshop? Klik hier

Kijk voor meer informatie op de website van CtalentsMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *