Vacature audicien – audioloog –
audiologie assistent –
accountmanager


Vacature week 15: Vacature Accountmanager Diatec


Demant vacature Diatec

Demant A/S is een vooraanstaande, beursgenoteerde Deense multinational gespecialiseerd in hoortoestellen, hoorimplantaten, diagnostische apparatuur en persoonlijke communicatie. Al meer dan een eeuw speelt Demant een essentiële rol in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en kennis om het gehoor en de gezondheid van mensen te verbeteren. Onze producten worden verkocht in meer dan 130 landen waar we levens veranderende verschillen creëren door middel van gehoorgezondheid. Voor meer informatie: www.demant.com

Demant A/S wordt in Nederland vertegenwoordigd door Demant Nederland B.V. in Lijnden. Demant is in deze markt een gevestigde naam met een groot portfolio aan klanten, voornamelijk bestaande uit audiciensbedrijven die hoortoestellen aanmeten en verkopen. Demant vertegenwoordigd de merken: Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Philips Hearing Solutions en Sonic.

(1 FTE), standplaats: Lijnden

Als accountmanager Diatec ben je verantwoordelijk voor het beheren en uitbreiden van de klantenportefeuille binnen de diagnostische sector. Dit omvat het opbouwen van lange-termijnrelaties met klanten, identificeren van nieuwe zakelijke mogelijkheden, het bieden van uitstekende klantondersteuning, en het waarborgen van een hoog niveau van klanttevredenheid door middel van deskundige kennis en training.

 • Uitstekende interpersoonlijke vaardigheden met het vermogen om effectieve relaties op te bouwen en te onderhouden.
 • Analytisch vermogen om markttrends te interpreteren en hierop te anticiperen.
 • Flexibel, aanpasbaar, en bereid om te reizen voor klantbezoeken en professionele ontwikkeling.
 • Ervaring/kwalificaties in audiologie en/of medische techniek.

Ben jij de enthousiaste accountmanager met een resultaatgerichte instelling met een sterke focus op het behalen van verkoopdoelen en ben je oprecht geïnteresseerd in mensen? En wil jij vanuit deze positie bijdragen aan het creëren van levens veranderende verschillen voor slechthorenden? Kun je jezelf hierin vinden en heb je de ambitie om jouw werk tot een succes te maken, dan is werken bij Demant iets voor jou!

Demant is een organisatie met een informele werksfeer en fantastische (internationale) collega’s.

Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort daarbij tot de mogelijkheden. En uiteraard is er een marktconform salaris.

Heb je interesse en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar hr-nl@demant.com


Vacature week 5: Vacature Audicien bij Hoortijd


Vacature audicien Hoortijd Den Bosch

Vacature Audicien of Leerling-Audicien

24-40 u per week
Regio: ‘s-Hertogenbosch

Hoortijd is een zelfstandig audicien met drie vestigingen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Ons team bestaat uit vijf audiciens en vijf commercieel medewerkers. We zijn sterk in de regio en staan bekend als klantgericht, gemotiveerd, laagdrempelig en zeer flexibel. Je mag bij ons kiezen uit alle gerenommeerde merken waardoor je als audicien meer dan voldoende keuzevrijheid hebt. Dus geen hoofdkantoor dat precies bepaalt hoe je je werk moet doen. We werken zonder keiharde targets, van belang is dat de klant naar volle tevredenheid geholpen wordt in een voor ons allemaal fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar een Star gecertificeerd Audicien of leerling-audicien.

Wij vragen:

 • Je vindt het leuk om samen met de klant de beste oplossing vinden.
 • Je bent klantgericht, nauwgezet in jouw werk zonder een pietje-precies te zijn. Je werkt graag met mensen en jouw dienstverlening is dan ook dik in orde.

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Bijscholing/nascholing om je verder te ontwikkelen en je STAR registratie te behouden
 • Werken met alle merken hoortoestellen
 • Uren in overleg
 • Afwisselende job in klein flexibel bedrijf waar je nog zelf invloed kan uitoefenen.

Over ons:

Het team van Hoortijd bestaat nu uit 10 mensen. Het is een hecht team waarbinnen een informele stijl van samenwerken geldt. De onderlinge lijntjes zijn kort. Het team is servicegericht waarbij de grote kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Reageren? Spreekt ons bedrijf jou aan of wil je wel eens komen kennismaken? Wil je loskomen van je huidige werkgever en staat een studieschuld je in de weg, ook daar willen we je mee helpen. We komen graag in contact met jou. Reageer dan via een mail naar matthijs@hoortijd.nl of bel of app naar 06-21872266.


Vacature week 4: Vacature Audicien bij Hoorzorg Apeldoorn


vacature audicien hoorzorg apeldoorn

Vacature Audicien

Ben jij binnenkort onze collega?

Ben je op korte termijn beschikbaar en heb je zin in een nieuwe uitdaging?
Graag kom ik met jou in contact.

Waar kom je te werken?

Hoorzorg Apeldoorn zit aan 1 van de leukste en gezelligste straten van Apeldoorn. De missie van Hoorzorg Apeldoorn is de beste Hoorzorg leveren die je maar kunt bedenken!
We hebben een mooie, gezellige winkel gerealiseerd die zorgt voor een ontspannen sfeer voor zowel klant als werknemers. We zijn een jong en groeiend bedrijf en door de enorme vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar versterking. Inmiddels werken we bij Hoorzorg Apeldoorn met 2 audiciens en 1 hooradviseur.

We kijken er naar uit om samen met jou nog meer klanten blij te mogen maken bij Hoorzorg Apeldoorn.

Wie zoeken we?

Ik zoek een gediplomeerd triage-audicien voor 20 tot 36 uur in de week. Van jou verwacht ik dat je iedere klant kunt helpen aan de beste hooroplossing of aan het beste advies. Soms heeft een klant wat meer tijd nodig en vraagt dat wat van jouw geduld.

Ben jij die sociale, klantgerichte audicien? Kun jij goed luisteren naar de klant en bied jij daardoor de beste zorg en oplossing voor de klant? Is het voor jou een uitdaging om elke klant optimaal te bedienen? Dan ben ik op zoek naar JOU!

 • Gediplomeerd audicien met StAr-registratie
 • 20-36 uur beschikbaar per week
 • Positieve en gezellige teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Gedreven om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere klant
 • Resultaatgericht en goed in staat om zelfstandig te werken

Wat heeft Hoorzorg Apeldoorn jou te bieden:

 • Een marktconform salaris + vakantiedagen
 • Een extra vrije dag op je verjaardag
 • De mogelijkheid om als audicien écht het verschil te maken voor jouw klanten door alles te kunnen aanbieden qua merken en producten
 • Opleidingsmogelijkheden om te blijven groeien in je functie en als persoon

Word jij de nieuwe audicien van Hoorzorg Apeldoorn?

Heb je interesse in deze baan, dan ontvang ik graag je CV met motivatie per e-mail. Graag de e-mail sturen naar info@hoorzorgapeldoorn.nl t.a.v. Monique Dorst- van den Hul.

Het is ook altijd mogelijk om in overleg een dagdeel mee te lopen om de sfeer te proeven bij Hoorzorg Apeldoorn. De vacature sluit 1 maart.


Vacature week 3: Accountmanager Relatiebeheerder bij Oticon Medical


Oticon Medical part of Demant Nederland B.V.

oticon medical logo

Oticon Medical is per direct op zoek naar een enthousiaste:

Als Accountmanager relatiebeheerder ben je een volwaardig gesprekspartner voor audiologen en kan je langdurige relaties opbouwen met afnemers en eindgebruikers. Je draagt bij aan een optimale informatieoverdracht aangaande onze bot verankerde hooroplossingen. Je geeft regelmatig op basis van de behoefte van je stakeholders seminars, webinars en workshops in samenwerking met verschillende andere afdelingen binnen de organisatie. Kortom een rol waarin je een belangrijke positie hebt en je je geen moment zult vervelen.

 • HBO werk- en denkniveau
 • Ruime ervaring met en gedegen kennis van audiologie
 • Beschikking over goede communicatieve en contactuele vaardigheden
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede beheersing van de Engelse taal
 • Zowel zelfstandig als in teamverband goed kunnen functioneren
 • Kennis van Microsoft Office, CRM systeem

Demant A/S is een vooraanstaande, beursgenoteerde Deense multinational gespecialiseerd in hoortoestellen, hoorimplantaten, diagnostische apparatuur en persoonlijke communicatie. Al meer dan een eeuw speelt Demant een essentiële rol in de ontwikkeling van innovatieve technologieën en kennis om het gehoor en de gezondheid van mensen te verbeteren. Onze producten worden verkocht in meer dan 130 landen waar we levensveranderende verschillen creëren door middel van gehoorgezondheid. Voor meer informatie: www.demant.com

Demant A/S wordt in Nederland vertegenwoordigd door Demant Nederland B.V. in Lijnden. Demant is in deze markt een gevestigde naam met een groot portfolio aan klanten, voornamelijk bestaande uit audiciensbedrijven die hoortoestellen aanmeten en verkopen. Demant vertegenwoordigd de merken: Oticon, Bernafon, Oticon Medical, Diatec, Philips Hearing Solutions en Sonic.

Ben jij de enthousiaste accountmanager relatiebeheerder die aandachtig kan luisteren en resultaatgericht, een echte relatiebeheerder is en ben je oprecht geïnteresseerd in mensen? En wil jij vanuit deze positie bijdragen aan het creëren van levensveranderende verschillen voor slechthorenden? Kun je jezelf hierin vinden en heb je de ambitie om jouw werk tot een succes te maken, dan is werken bij Demant iets voor jou! Demant is een organisatie met een informele werksfeer en fantastische (internationale) collega’s. Gedeeltelijk vanuit huis werken behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Heb je interesse en ben je per direct of op korte termijn beschikbaar? Stuur dan je motivatie en cv naar hr-nl@demant.com

Kijk voor meer informatie over ons bedrijf op de website van Oticon Medical


Vacature week 49: Audicien bij Hoorzaak van Neerven in Deurne (Noord-Brabant)


vacature audicien hoorzaak van Neerven

Als Audicien bij Hoorzaak van Neerven lever je op hoog niveau hoorzorg. Je stelt de behoeftes van de klant centraal en je staat voor kwaliteit, service en dienstverlening. Dat is wat je klanten mogen verwachten.

Je hebt of bent:

 • StAr-geregistreerd (triage) Audicien, of je bent bereid deze te volgen;
 • zeer kritisch op eigen ontwikkeling en de kwaliteit hoorzorg die je levert, je
 • voelt je de expert binnen je vakgebied en je zorgt voor de nodige bij- en
 • nascholing volgens de Star registratienormen;
 • zeer luistervaardig, communicatief, je stelt de juiste vragen, je kunt bepalen
 • wat de klant echt nodig heeft;
 • een werknemer die de situatie en belangen van de zelfstandige begrijpt en
 • meedenkt in de ontwikkeling van de winkel, je collega’s en vooral je zelf, je
 • bent creatief en proactief; je komt met ideeën en je neemt initiatieven;

Hoorzaak van Neerven biedt jou:

 • werken in een team dat staat voor kwaliteit;
 • werken met de mooiste producten;
 • het beste advies mogen geven;
 • ruimte voor inbreng, eigen inzicht en ideeën;
 • een marktconform salaris.
 • een baan voor minimaal 24 uur

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel dan kun je een sollicitatiebrief met cv sturen naar antonie@hoorzaakvanneerven.nl .


Vacature week 47: vacature Customer Engagement Specialist bij Advanced Bionics (Sonova)


vacature audicien fitting support sonova logo
vacature Customer Engagement Specialist Advanced Bionics

Vianen, Nederland

Customer Engagement Specialist

Advanced Bionics (AB) is een wereldwijde marktleider in de ontwikkeling van de meest geavanceerde cochleaire implantaatsystemen. Onze missie is om levens te verbeteren door het ontwikkelen en vervaardigen van geavanceerde hoortechnologie en hiermee mensen met ernstig tot zeer ernstig gehoorverlies te helpen en te ondersteunen. Diversiteit, creativiteit en samenwerking zijn de hoekstenen van ons succes.

AB is opgericht in 1993 en werkt sinds 2009 samen met Phonak onder de Zwitserse Sonova Holding. AB is voortdurend gericht op innovaties die de levenskwaliteit van mensen met gehoorverlies kunnen verbeteren en is in de branche voor cochleaire implantaten toonaangevend in de ontwikkeling van hoortechnologie. Onze CI-dragers kunnen erop vertrouwen dat iedereen bij AB zich volledig inzet voor het leveren van geavanceerde technologie en betrouwbare producten die voor een optimale hoorervaring zorgen. Daarnaast staan we voor uitmuntende bereikbaarheid en service zowel naar professionals als eindgebruikers toe.

Binnen de grotere organisatie zijn we een klein en hecht team van 10 personen dat zich bezig houdt met de Nederlandse en Vlaamse markt.

Onze klanten zijn o.a. KNO-artsen, audiologen en andere professionals in dit vakgebied, maar we hebben daarnaast ook direct contact met de eindgebruikers van een cochleair implantaat (CI) en mensen die een CI overwegen.

Versterk ons ervaren en gedreven team en ervaar de professionele en persoonlijke voldoening die het veranderen van levens met zich meebrengt!

Als Consumer Engagement Specialist ben je hét aanspreekpunt voor mensen die een cochleair implantaat overwegen.  

Je staat mensen met gehoorverlies te woord omtrent onze hoortechnologie. Met gemak vertaal je de technische aspecten rond (het krijgen van) een cochleair implantaat in begrijpelijke taal en beantwoord je alle vragen die iemand heeft rond slechthorendheid en de mogelijkheden van een cochleair implantaat. Je begeleidt mensen in hun zoektocht naar een cochleair implantaat dat bij hen past en helpt hen op weg door hen in contact te brengen met andere CI-dragers of hoorprofessionals. Tevens bied je ondersteuning door het aanreiken van passend revalidatie- en ondersteuningsmateriaal.

 • een relevante opleiding op het gebied van audiologie en/of logopedie is een plus, 
 • werkervaring in de hoorzorg is een plus,
 • affiniteit met (ernstig) slechthorende mensen,
 • uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden,
 • je bent thuis in sociale media,
 • je kunt probleemoplossend denken en je bent empathisch,
 • je kunt uitstekend zelfstandig functioneren, maar je bent ook een echte teamplayer,
 • je kunt snel schakelen, goed prioriteiten stellen,
 • je toont initiatief en steekt graag de handen uit de mouwen,
 • je gaat accuraat en punctueel te werk,
 • een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en vlotte communicatievaardigheden in het Engels,
 • kennis van Office, ervaring met een CRM-systeem is een plus,
 • in bezit van rijbewijs B.

Een flexibele, cliëntgerichte instelling, collegiale houding, doorzettingsvermogen en juiste werkmentaliteit vinden wij vanzelfsprekend.

AB heeft vestigingen in meer dan 50 landen en biedt overal ter wereld een bloeiende werkomgeving waar creativiteit, teamwerk en (persoonlijke) groei worden gestimuleerd. Als werknemer van AB lever je een bijdrage aan de wereldwijde ontwikkeling van biomedische technologie en werk je met slimme, gedreven en vriendelijke collega’s aan uitdagende projecten. Deze functie biedt tevens aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een auto van de zaak, laptop, mobiele telefoon, enz. Je maakt deel uit van een jong, dynamisch en gedreven team en ondersteunt de collega’s in het behalen van de teamobjectieven.  Ons kantoor is gevestigd in Vianen, Nederland.

vacature advanced bionics reageer nu

Vacatures week 46: vacature Assistent Audiologie Amphia


vacature audiologie assistent amphia

Assistent Audiologie

vacature audiologie assistent Amphia Breda

Sluitingsdatum
30 november 2023

Wat ga je doen?

Als audiologie assistent draag je bij aan het optimaliseren van het audiologisch onderzoek. Je komt te werken in een multidisciplinaire omgeving waarin je direct schakelt met de KNO-arts en collega’s op de poli. Samen met je collega’s breng je de kwaliteit naar een hoger niveau. In jouw rol als audiologie assistent verzorg je zelfstandig het audiologisch onderzoek bij patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de audiogrammen op basis waarvan de KNO-arts bepaalt welke behandeling nodig is. Samen met de KNO artsen denk je mee in de beste oplossing voor de patiënt. Je maakt oorafdrukken voor gehoorbescherming en zwemdoppen. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van een goed functionerende polikliniek. Met jouw passie voor het vak draag je bij aan het verbeteren van de zorg binnen Amphia.

Ben jij op zoek naar een prettige werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling in jouw werkzaamheden kan verwachten? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op de vacature audiologie assistent. We maken graag verder kennis met jou!

Met wie?

De poliklinieken KNO bevinden zich op de locatie Molengracht (Breda) en op de locatie Pasteurlaan (Oosterhout). In het Trivium (Etten-Leur) bedienen wij daarnaast ook een buitenpolikliniek. Kenmerkend voor de polikliniek KNO is, naast de professionaliteit, het grote aantal patiënten dat de polikliniek wekelijks bezoekt. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers binnen deze Zorgkern en acht KNO-artsen. De Zorgkern KNO heeft een grote ambitie om het audiologisch onderzoek te verstevigen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Kom jij als gepassioneerde audiologie assistent ons team versterken?

Werken bij Jouw Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding audiologieassistent (Stichting Audiologische Opleidingen/ FENAC).
 • Ook als je bereid bent deze opleiding te volgen, nodigen wij je van harte uit te solliciteren.
 • Je bent een doorzetter en je gaat voor de beste resultaten. Dit is belangrijk omdat je ook in piekdrukte de zorg voor patiënt centraal kan stellen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een onmisbare rol, want jij gaat werken in een multidisciplinaire omgeving waarin je direct schakelt met KNO-arts en collega’s op de poli.
 • Een dienstverband van 1 jaar dat zowel fulltime als parttime in te vullen is. Afhankelijk van de organisatorische ontwikkelingen behoort een vast contract daarna zeker tot de mogelijkheden.
 • Een salaris binnen FWG 45 (min. €2.682,- tot max. €3.642-).
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
 • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
 • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
 • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto. Parkeren is gratis.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren naar deze baan

solliciteer vacature amphia

Meer weten over de sollicitatieprocedure? Klik hier

Heb je vragen over deze vacature of wil je een dagje meelopen?

Neem dan gerust contact op met Cora.

Bel naar 076-5952314

of Mail naar: cverbiest@amphia.nl


Vacatures audicien en fitting support specialist week 38 2023 via Pure People


vacature audicien via pure people
vacatures audicien Pure People

Audicien bij Zweers hoortoestellen – Zevenbergen

vacature audicien

Audicien bij Hoortijd – Den Bosch

vacature audicien

Audicien bij Hoorpartners – Eindhoven, Midden Brabant, Arnhem

vacature audicien

Fitting support specialist bij Demant – Amstelveen

vacature audicien

(Ambulant) Audicien bij Oorwerk – Randstad

vacature audicien

Audicien bij Hanrit – Den Haag

vacature audicien

Audicien bij Hoorcentrum Westerkwartier – Zuidhorn

vacature audicien

Audicien bij Audicien – Beeks Zien & Horen – Valkenswaard

vacature audicien

Vacature audicien week 37 2023 bij Hoortijd in ‘s-Hertogenbosch


Vacature audicien Hoortijd Den Bosch

Vacature Audicien of Leerling-Audicien

24-40 u per week
Regio: ‘s-Hertogenbosch

Hoortijd is een zelfstandig audicien met drie vestigingen in de regio ‘s-Hertogenbosch. Ons team bestaat uit vijf audiciens en vijf commercieel medewerkers. We zijn sterk in de regio en staan bekend als klantgericht, gemotiveerd, laagdrempelig en zeer flexibel. Je mag bij ons kiezen uit alle gerenommeerde merken waardoor je als audicien meer dan voldoende keuzevrijheid hebt. Dus geen hoofdkantoor dat precies bepaalt hoe je je werk moet doen. We werken zonder keiharde targets, van belang is dat de klant naar volle tevredenheid geholpen wordt in een voor ons allemaal fijne omgeving.

Wij zijn op zoek naar een Star gecertificeerd Audicien of leerling-audicien.

Wij vragen:

 • Je vindt het leuk om samen met de klant de beste oplossing vinden.
 • Je bent klantgericht, nauwgezet in jouw werk zonder een pietje-precies te zijn. Je werkt graag met mensen en jouw dienstverlening is dan ook dik in orde.

Wij bieden:

 • Een marktconform salaris
 • Bijscholing/nascholing om je verder te ontwikkelen en je STAR registratie te behouden
 • Werken met alle merken hoortoestellen
 • Uren in overleg
 • Afwisselende job in klein flexibel bedrijf waar je nog zelf invloed kan uitoefenen.

Over ons:

Het team van Hoortijd bestaat nu uit 10 mensen. Het is een hecht team waarbinnen een informele stijl van samenwerken geldt. De onderlinge lijntjes zijn kort. Het team is servicegericht waarbij de grote kwaliteit van de dienstverlening hoog in het vaandel staat.

Reageren? Spreekt ons bedrijf jou aan of wil je wel eens komen kennismaken? Wil je loskomen van je huidige werkgever en staat een studieschuld je in de weg, ook daar willen we je mee helpen. We komen graag in contact met jou. Reageer dan via een mail naar matthijs@hoortijd.nl of bel of app naar 06-21872266.


Vacature assistent audiologie bij Amphia, week 27 2023. Locatie: Breda, Oosterhout en Etten-Leur.


vacature audiologie assistent amphia

Assistent Audiologie

vacature audiologie assistent Amphia

Sluitingsdatum
24 juli 2023

Wat ga je doen?

Als audiologie assistent draag je bij aan het optimaliseren van het audiologisch onderzoek. Je komt te werken in een multidisciplinaire omgeving waarin je direct schakelt met de KNO-arts en collega’s op de poli. Samen met je collega’s breng je de kwaliteit naar een hoger niveau. In jouw rol als audiologie assistent verzorg je zelfstandig het audiologisch onderzoek bij patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de audiogrammen op basis waarvan de KNO-arts bepaalt welke behandeling nodig is. Samen met de KNO artsen denk je mee in de beste oplossing voor de patiënt. Je maakt oorafdrukken voor gehoorbescherming en zwemdoppen. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van een goed functionerende polikliniek. Met jouw passie voor het vak draag je bij aan het verbeteren van de zorg binnen Amphia.

Ben jij op zoek naar een prettige werkomgeving waar geen dag hetzelfde is en je veel afwisseling in jouw werkzaamheden kan verwachten? Wacht dan niet langer en solliciteer vandaag nog op de vacature audiologie assistent. We maken graag verder kennis met jou!

Met wie?

De poliklinieken KNO bevinden zich op de locatie Molengracht (Breda) en op de locatie Pasteurlaan (Oosterhout). In het Trivium (Etten-Leur) bedienen wij daarnaast ook een buitenpolikliniek. Kenmerkend voor de polikliniek KNO is, naast de professionaliteit, het grote aantal patiënten dat de polikliniek wekelijks bezoekt. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers binnen deze Zorgkern en acht KNO-artsen. De Zorgkern KNO heeft een grote ambitie om het audiologisch onderzoek te verstevigen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Kom jij als gepassioneerde audiologie assistent ons team versterken?

Werken bij Jouw Amphia

Wij zijn Amphia. Het topklinisch ziekenhuis van de mooie stad Breda. Binnen Amphia draait het om mensen en hun gezondheid. Dat doen we niet alleen, maar samen. Ongeveer 5000 medewerkers zetten zich dagelijks in voor de beste zorg voor iedere unieke patiënt. Als opleidingsziekenhuis bieden wij veel ruimte voor jouw groei en ontwikkeling. Allemaal in ons nieuwe moderne ziekenhuis geheel ingericht op de toekomst.

En wie ben jij?

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding audiologieassistent (Stichting Audiologische Opleidingen/ FENAC).
 • Ook als je bereid bent deze opleiding te volgen, nodigen wij je van harte uit te solliciteren.
 • Je bent een doorzetter en je gaat voor de beste resultaten. Dit is belangrijk omdat je ook in piekdrukte de zorg voor patiënt centraal kan stellen.

Dit mag je van ons verwachten

 • Een onmisbare rol, want jij gaat werken in een multidisciplinaire omgeving waarin je direct schakelt met KNO-arts en collega’s op de poli.
 • Een dienstverband van 1 jaar dat zowel fulltime als parttime in te vullen is. Afhankelijk van de organisatorische ontwikkelingen behoort een vast contract daarna zeker tot de mogelijkheden.
 • Een salaris binnen FWG 45 (min. €2.682,- tot max. €3.642-).
 • Een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag van beide 8,33%.
 • Tijd en ruimte om up to date te blijven binnen je vakgebied door nascholingen te volgen of deel te nemen aan symposia en congressen.
 • Verder bieden we je de ruimte om je verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.
 • Een zeer centrale ligging met goede bereikbaarheid voor zowel OV, fiets als auto. Parkeren is gratis.

Lees hier meer over alle arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren naar deze baan

solliciteer vacature amphia

Meer weten over de sollicitatieprocedure? Klik hier

Heb je vragen over deze vacature?

Neem dan gerust contact op met Cora.

Bel naar 076-5952314

of Mail naar: cverbiest@amphia.nl


Vacature Klinisch fysicus audioloog week 26 2023 – bij Pento Ede en Amersfoort


vacature audioloog vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor onze audiologische centra in Ede en Amersfoort zijn wij per 1 oktober a.s. op zoek naar een

Klinisch fysicus-audioloog

30 uur per week

Wat ga je doen?

Als klinisch fysicus audioloog heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je bent hoofdbehandelaar voor alle cliënten op het AC en je bent inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg. Je voert zorg, behandeling en begeleiding van cliënten uit en je ziet toe op de kwaliteit van de geleverde zorg binnen Pento. Je vertaalt daarnaast ontwikkelingen en innovaties naar verbeteringen en vernieuwing van de audiologische zorgverlening en ontwikkelt beleid. Op hoofdlijnen zijn dit je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt in een multidisciplinair team op de Pento-locatie in Amersfoort en op de locatie Ede en vervult hierbij de rol van hoofdbehandelaar.
 • Je geeft supervisie en voert audiologisch onderzoek uit.
 • Je begeleidt bij het revalideren van slechthorende volwassenen en (jonge) kinderen.
 • Je bewaakt en bevordert de deskundigheid van medewerkers, draagt zorg voor het vastleggen van gegevens en opstellen en beoordelen van rapportages en hebt een adviserende rol naar (verwijzend) specialisten en huisartsen.
 • Je werkzaamheden zijn verdeeld over vier dagen per week, waarvan zeker 1 dag in Ede.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent geregistreerd klinisch fysicus-audioloog of je bent net klaar met de opleiding.
 • Je werkt met enthousiasme in de audiologie en hebt affiniteit met cliëntenzorg.
 • Je denkt mee over beleidsvoering, de wijze van implementatie en het vormgeven van de audiologische zorg binnen de centra.
 • Je bent een allround audioloog die breed inzetbaar is.
 • Je bent een teamspeler.
 • Ervaring of affiniteit met evenwichtsonderzoek is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een jaarcontract per 1 oktober 2023, met zicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.
 • Bij Pento is er ruimte voor ontplooiing, werken betrokken professionals en kennen we een fijne werksfeer.
 • De functie is ingedeeld in FWG 70. Deze schaal kent een maximum bruto fulltime salaris van € 7.231,– per maand.
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband).
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Neem dan contact op met Rolph Houben, klinisch fysicus – audioloog. Hij is bereikbaar op telefoonnummer 033- 47 26 854 of via e-mail: r.houben@pento.nl

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Solliciteer dan uiterlijk op woensdag 12 juli. Je brief en C.V. kun je mailen naar sollicitatie-acam@pento.nl t.a.v. Eric Peters, directeur. Graag ontvangen we bij je sollicitatie de vermelding van twee referenten. De sollicitatiegesprekken worden gepland op maandagmorgen 17 juli 2023.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature audicien week 18 2023 – bij Fonique DeventerVACATURE IS INGEVULD!


Fonique is per direct op zoek naar een Triage Audicien voor de vestiging in Deventer. 

vacature audicien fonique deventer

Hoe we werken bij Fonique

Fonique Hoortechniek is een ‘kleine zelfstandige’ audicien met vestigingen in Hoogeveen en Deventer. Per vestiging werken we met 2 audiciens die naast het audicienswerk ook de administratie samen oppakken. Hieronder valt het inboeken van bestellingen, het verwerken van retouren en machtigingsaanvragen, telefoontjes aannemen of terugbellen, klanten aan de balie helpen en voorzien van een kopje koffie en een glimlach en soms een goed gesprek. We vinden het contact met de klant erg belangrijk en hebben ook uitgebreid de tijd om de klant zich op zijn/haar gemak te laten voelen. We plannen afspraken erg ruim, waardoor er geen ‘gehaast’ gevoel bij de klant ontstaat en ook niet bij de audicien. Hierdoor kunnen we de puntjes op de I zetten en het maximale uit iedere hooroplossing halen.

Streven naar het beste resultaat

Fonique Hoortechniek probeert de klant altijd te helpen met de best mogelijke hooroplossing, zowel binnen de categorieën als daarbuiten. Om dit mogelijk te maken, hebben wij moeten besluiten om zonder contracten met zorgverzekeraars te werken. Dit biedt ons de volledige vrijheid om de klant te helpen met de beste hoortoestellen in de markt. We zijn hierom op zoek naar een audicien die ook deze manier van werken en dit hoge kwaliteitsniveau voor ogen heeft. 

Wie we zoeken

Voor onze vestiging in Deventer zoeken wij per direct een enthousiaste nieuwe collega (ervaren Triage Audicien) die het fijn vindt om met mensen te werken. Iemand met geduld voor de klant en een luisterend oor, iemand met gevoel voor techniek en oog voor detail. Iemand die het leuk vindt om in een klein gezellig team te werken met korte lijntjes. Iemand die er samen met ons naar streeft om het maximale uit iedere hooroplossing te halen. We zoeken iemand voor 32-40 uur per week. Werktijden en salaris in overleg.

Voor meer informatie over wie wij zijn, hoe we werken en hoe onze klanten ons beoordelen, ga je naar www.fonique.nl

Rondkijken in onze winkel in Deventer? Klik hier

Enthousiast geworden over deze vacature? Neem dan per mail contact op met Michiel Blokzijl; michiel@fonique.nl


Vacature klinisch fysicus audioloog – week 12 – 2023 – Vacature is ingevuld


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor!
Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor ons Audiologisch centrum in Apeldoorn zijn we per direct op zoek naar een

vacature klinisch fysicous audioloog ingevuld

Wat ga je doen?

Als klinisch fysicus audioloog heb je een afwisselende en verantwoordelijke baan. Je bent hoofdbehandelaar voor alle cliënten op het AC en je bent inhoudelijk eindverantwoordelijk voor de geleverde zorg. Je voert zorg, behandeling en begeleiding van cliënten uit en je ziet toe op de kwaliteit van de geleverde zorg binnen Pento. Je vertaalt daarnaast ontwikkelingen en innovaties naar verbeteringen en vernieuwing van de audiologische zorgverlening en ontwikkelt beleid. Op hoofdlijnen zijn dit je taken en verantwoordelijkheden:

 • Je werkt in een multidisciplinair team op de Pento-locatie in Apeldoorn en / of een combinatie van locatie Apeldoorn en locatie Hengelo en vervult hierbij de rol van hoofdbehandelaar;
 • Je geeft supervisie en voert audiologisch onderzoek uit;
 • Je begeleidt bij het revalideren van slechthorende volwassenen en (jonge) kinderen;
 • Je bewaakt en bevordert de deskundigheid van medewerkers, draagt zorg voor het vastleggen van gegevens en opstellen en beoordelen van rapportages en hebt een adviserende rol naar (verwijzend) specialisten en huisartsen.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent geregistreerd klinisch fysicus-audioloog;
 • Je werkt met enthousiasme in de audiologie en hebt affiniteit met cliëntenzorg;
 • Je denkt mee over beleidsvoering, de wijze van implementatie en het vormgeven van de audiologische zorg binnen de centra;
 • Je bent een allround audioloog die breed inzetbaar is

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd;
 • De functie Klinisch fysicus-audioloog is ingedeeld in FWG 70 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 6.887,– per maand;
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn);
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Bij Pento is er ruimte voor ontplooiing, werken betrokken professionals en kennen we een fijne werksfeer.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Anke de Ruiter, klinisch fysicus-audioloog, op telefoonnummer 074 – 291 73 01 of 055 – 581 87 47. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail a.deruiter@pento.nl. Of met Trea Zeevaart, directeur locaties Apeldoorn en Hengelo, op telefoonnummer 06 – 237 200 49. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail t.zeevaart@pento.nl.

Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk maandag 3 april 2023 naar vacatures-acap@pento.nl t.a.v. Trea Zeevaart, directeur. Graag ontvangen we bij je sollicitatie de vermelding van twee referenten. De sollicitatiegesprekken worden gepland op dinsdagmiddag 11 april in Apeldoorn.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature audicien week 10 – 2023: audicien bij Tempel Optiek Ermelo


vacature audicien Tempel optiek Ermelo

Tempel Optiek Ermelo

Vacature audicien:
4 à 5 dagen per week

Wij zijn op zoek naar een audicien met passie voor het vak en aandacht voor mensen. Om zo, in een prachtige zaak met een topteam van 20 mensen, écht het verschil voor klanten te kunnen maken.

Houd je van zelfstandigheid, vrijheid en kwaliteit dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er valt nog veel meer te vertellen, maar dat doen we graag in een persoonlijk gesprek.

Nieuwsgierig?

Bel (06-30917760) of mail (arietempel@hotmail.com) ons, graag tot horens!


Vacature audicien week 5 – 2023: audicien bij Hoorzorg Apeldoorn


vacature audicien hoorzorg apeldoorn

VACATURE AUDICIEN

Ben jij binnenkort mijn collega? Ben je op korte termijn beschikbaar en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Graag kom ik met jou in contact.

Waar kom je te werken?

Hoorzorg Apeldoorn zit aan 1 van de leukste en gezelligste straten van Apeldoorn.

De missie van Hoorzorg Apeldoorn is de beste Hoorzorg leveren die je maar kunt bedenken!

We hebben een mooie, gezellige winkel gerealiseerd die zorgt voor een ontspannen sfeer voor zowel klant als werknemer.

Door de enorme vraag naar onze dienstverlening ben ik op zoek naar versterking.

Ik kijk er naar uit om samen met jou nog meer klanten blij te mogen maken bij Hoorzorg Apeldoorn.

Wie zoeken we?

Ik zoek een gediplomeerd triage-audicien voor 20 tot 32 uur in de week. Van jou verwacht ik dat je iedere klant kunt helpen aan de beste hooroplossing of aan het beste advies.

Soms heeft een klant wat meer tijd nodig en vraagt dat wat van jouw geduld.

Ben jij die sociale, klantgerichte audicien? Kun jij goed luisteren naar de klant en bied jij daardoor de beste zorg en oplossing voor de klant? Is het voor jou een uitdaging om elke klant optimaal te bedienen? Dan ben ik op zoek naar JOU!

 • Gediplomeerd audicien met StAr-registratie
 • 20-32 uur beschikbaar per week
 • Positieve en gezellige teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Gedreven om de best mogelijke zorg te bieden aan iedere klant
 • Resultaatgericht en goed in staat om zelfstandig te werken

Wat heeft Hoorzorg Apeldoorn jou te bieden:

 • Een marktconform salaris + vakantiedagen
 • Een extra vrije dag op je verjaardag
 • De mogelijkheid om als audicien écht het verschil te maken voor jouw klanten door alles te kunnen aanbieden qua merken en producten
 • Opleidingsmogelijkheden om te blijven groeien in je functie en als persoon

Word jij de nieuwe audicien van Hoorzorg Apeldoorn?

Heb je interesse in deze baan, dan ontvang ik graag je CV met motivatie per e-mail. Het is ook altijd mogelijk om in overleg een dagdeel mee te lopen om de sfeer te proeven bij Hoorzorg Apeldoorn.

De vacature sluit uiterlijk 10 februari.


Vacatures week 3 – 2023: Commercieel Productspecialist / Audicien bij Tympro in Groningen


tympro vacature audicien

Commercieel Productspecialist / Audicien

MBO+/HBO
Per direct  Groningen, Nederland

Wie zijn wij?

Tympro Hearing Protection met hoofdkantoor in Breda (NL) is een innovatieve producent van op maat gemaakte gehoorbeschermings- en gehoorhulpmiddelen en levert adviezen over de preventie van gehoorschade.

Tympro gehoorbeschermers met koordje

Wij zijn actief in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Zuid-Afrika met de ambitie om verder internationaal te expanderen. Onze klantenkring bestaat uit een mooie mix van interessante MKB-bedrijven tot toonaangevende multinationals en van audiciens tot festivalorganisaties.

Binnen de organisatie is een diverse groep medewerkers actief. Uiteraard een aantal audiciëns maar ook audiologen, salesprofessionals, R&D medewerkers, een customer service team, een back office team en een team van specialistische laboratoriummedewerkers.

De op maat gemaakte gehoorbescherming en oorstukjes worden geproduceerd met innovatieve 3D productiemethoden in onze laboratoria in Breda (voor de Europese Markt) en Johannesburg (voor de Afrikaanse markt).

Hoe ga je Tympro versterken?

Als Commercieel Productspecialist/Audicien ben je hét gezicht van Tympro Hearing Protection op het gebied van gehoor en geluid in de Provincies Groningen, Friesland, Drenthe en versterk je ons team van 15 productspecialisten. Het is aan jou om specialistische kennis op de klanten over te brengen en om hen te adviseren over klant specifieke gehoorbeschermingsmiddelen.

Tympro op maat gemaakte gehoorbeschermers

Een zeer afwisselende baan met een grote én diverse klantengroep. Je hebt kennis van én een sterke affiniteit met gehoor en geluid of persoonlijke beschermingsmiddelen. Idealiter heb je een audiologische of persoonlijke beschermingsmiddelen achtergrond. Op deze manier breng je moeiteloos de product inhoudelijke kennis over op de eindgebruiker. Je adviseert en verkoopt de producten aan bedrijven en audiciens en meet op maat gemaakte gehoorbeschermingsmiddelen aan, voert audiogrammen uit en maakt bij voorkeur ook geluids- en dosimetrierapporten.

De eindgebruikers variëren van productiemedewerker tot kantoorpersoneel en van audiciens tot DJ’s, muzikanten en festivalgangers. Je standplaats is bij voorkeur in de regio Groningen.

tympro vacature audicien

Wat breng je daarvoor mee?

 • Goed ontwikkelde commerciële, communicatieve vaardigheden en een goed empathisch vermogen;
 • Relevante ervaring binnen de audiologische of persoonlijke beschermingsmiddelen branche en minimaal een MBO+ opleiding;
 • Ervaring met het maken van gehoorafdrukken, het afnemen van audiogrammen;
 • Ervaring met geluidsmetingen is een pré;
 • Proactieve houding, zelfstandige en flexibele instelling;
 • Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels.

Wat krijg je ervoor terug?

 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling in een groeiende organisatie;
 • 32 tot 40 uur per week met een lach op je gezicht naar het werk en veel verantwoordelijkheden;
 • Werken binnen een enthousiast team met leuke collega’s in een open en informele werksfeer, met de leukste originele bedrijfsfeestjes en een jaarlijkse top BBQ
 • Een duidelijk concept met goed georganiseerde bedrijfsprocessen;
 • Kans om mee te bouwen aan de groeiambities van Tympro.
 • Een Salaris afhankelijk van de ervaring tussen de  € 2.750 en € 3.750 per maand
 • Een pensioenregeling
 • Het gebruik van een auto, laptop, tablet en mobiele telefoon van de zaak.
Tympro team bedrijfsuitje

Tympro beschouwt haar medewerkers als haar hoekstenen. Daardoor zal het bedrijf doorlopend investeren in hun continue ontwikkeling en vitaliteit. Indirect heeft dit een positief effect op de kwaliteit van onze dienstverlening en de duurzame relatie met onze medewerkers en klanten.

Heb je interesse? Solliciteer dan snel: vacatures@tympro.com of kijk op https://tympro.com/vacatures/productspecialist-groningen


Vacatures week 52 – 2022:

audicien bij Joosten Hoorspecialisten in Hoorn
audiologisch onderzoekers / audiologie assistenten bij Pento in Assen


vacature audicien Joosten hoorspecialisten

Joosten Hoorspecialisten is dé zelfstandig audicien in de regio Noord-Holland. Wegens enorme vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een vriendelijke, nuchtere, menselijke en klantgerichte audicien voor onze winkel in Hoorn. Wil jij onze collega worden?

Als audicien ben je bij Joosten Hoorspecialisten niet alleen maar de hele dag bezig met het stoïcijns verkopen van hoortoestellen aan de lopende band. Omdat wij alle merken hoortoestellen voeren en écht de tijd nemen voor onze klanten krijg je ook de meer ingewikkelde gehoorverliezen onder handen en probeer je daar samen met een gezellig en professioneel team, audiologisch centra en KNO artsen een geschikte oplossing voor te vinden. Joosten Hoorspecialisten is een echt familiebedrijf: Onze medewerkers stralen dit uit en onze klanten voelen zich welkom, gehoord en begrepen.

Wie zoeken we?

 • Een gediplomeerd audicien met een Triage-diploma en StAr-registratie.
 • 24-32 uur beschikbaar per week.
 • Een positieve en leergierige teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Gemotiveerd om mee te werken aan uitmuntende hoorzorg in het verzorgingsgebied Hoorn en omstreken.
 • Gedreven om de best mogelijke klantenservice te bieden met een team van experts.
 • Enthousiast over een werkomgeving waarin wordt gewerkt met oog voor de klant, elkaar en voor de allernieuwste hoortechnieken.

Wat jouw rol is

 • Je voert hoortesten uit, adviseert klanten over de beste optie voor hun behoeften, past hoortoestellen aan en verleent nazorg. Je maakt afdrukken voor oorstukjes, gehoorbescherming en in-ear monitors.
 • Je bent één van de experts op het gebied van hoorzorg binnen het team en overlegt regelmatig met KNO artsen, audiologisch centra en collega’s.
 • Je adviseert klanten over aanvullende hulpmiddelen zoals telefonie en wek en waarschuwing.
 • Je boekt bestellingen binnen, handelt reparaties af en bent aanspreekpunt voor andere medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Een uitweg uit het hoorketen-keurslijf en de mogelijkheid om écht het verschil te maken voor jouw klanten.
 • Een gezellig team van mensen met allemaal dezelfde passie voor audiologie.
 • Een uitstekend marktconform salaris en dito pensioenregeling
 • Auto van de zaak
 • Cursussen en seminars incl. StAr punten

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je C.V. en motivatie naar patricia@joostenhoorspecialisten.nl


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Audiologisch onderzoeker

Staat de cliënt bij jou centraal en wil je graag gehoord worden binnen een middelgrote organisatie? Dan is Pento de werkgever voor jou! Voor ons Audiologisch centrum in Assen zijn wij op zoek naar twee

Audiologisch onderzoekers / Audiologie assistenten

Een functie voor 24 uur per week
En een functie voor 24 tot 32 uur per week (tijdelijk)

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologieassistent, audicien of vergelijkbaar afgerond
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie
 • Het hebben van ervaring met het instellen en optimaliseren van hoortoestellen is een pré
 • Je kunt goed werken in teamverband
 • Je kunt snel schakelen en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk
 • Je bent in staat cliënten met uiteenlopende leeftijden en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je kunt overweg met techniek / software en nieuwe ontwikkelingen
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken

Wat mag je van ons verwachten?

 • Het betreft 2 vrijkomende functies. Bij de functie van 24 uur per week is er een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd. Bij de functie van 24 tot 32 uur per week is het tijdelijk in verband met een zwangerschapsvervanging.
 • Afhankelijk van opleiding en ervaring is de functie van Audiologie assistent of Audiologisch onderzoeker ingedeeld in FWG 40 (maximum bruto fulltime salaris van €3.160,–) of FWG 45 (maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–), CAO Ziekenhuizen.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om regie te nemen
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en
Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.
Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Greet Dijkstra, teamleider, op telefoonnummer 0592-330641 (niet bereikbaar op maandag).
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 1 februari 2023 naar sollicitatie-acd@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker / Audiologie assistent”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 9 februari 2023 in de middag

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.
(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden


Vacature week 51 – 2022: vacature voor de functie van audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e) bij Pento in Zwolle


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Audiologisch onderzoeker

Staat de cliënt bij jou centraal en wil je graag gehoord worden binnen een middelgrote organisatie? Dan is Pento de werkgever voor jou! Voor ons Audiologisch centrum in Zwolle zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e)

Voor 24 tot 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je werkt binnen het volwassenenteam op de locatie in Zwolle en op verschillende externe locaties (bijvoorbeeld in Meppel en / of Deventer). Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audicien of audiologieassistent afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je vindt het fijn te werken in een dynamische omgeving en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • In verband met de doelgroep kun je helder en duidelijk communiceren
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je bent computervaardig en hebt interesse in techniek / software
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.
 • Het bezitten van een rijbewijs is een pré.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract.
 • Het betreft een functie voor 24 tot 32 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om eigen regie te nemen.

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.

Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Maud Bredewold, teamleider volwassenenteam Zwolle via mailadres m.bredewold@pento.nl (zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag).

Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 14 januari 2023 naar Sorayda de Castro, s.decastro@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker”.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 50 – 2022: vacature voor de functie van audiologisch onderzoeker bij Pento in Apeldoorn


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Staat de cliënt bij jou centraal en wil je graag gehoord worden binnen een middelgrote organisatie? Dan is Pento de werkgever voor jou! Voor ons Audiologisch centrum in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

Voor 16 uur per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audicien of audiologieassistent afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je vindt het fijn te werken in een dynamische omgeving en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • In verband met de doelgroep kun je helder en duidelijk communiceren
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je bent computervaardig en hebt interesse in techniek / software
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast contract.
 • Het betreft een functie voor 16 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord- Oost- en
Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit.
Bij Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes; cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Esther Lems, teamleider AC Apeldoorn, 06-30209771. Zij is eventueel ook bereikbaar via mail e.lems@pento.nl.
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 11 januari 2023 naar Esther Lems e.lems@pento.nl o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 19 januari 2023.
De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 45 -2022: Vacatures audicien (mobiel) bij Audibene – Zuid-Holland en Utrechtvacature audicien Audibene

MOBIELE AUDICIENS GEZOCHT
32 – 40 uur
Regio’s Zuid-Holland en Utrecht

Wie is audibene?

Audibene is het snelst groeiende hoorzorgbedrijf ooit. Wij worden gedreven door onze overtuiging dat iedereen goed moet horen om goed te kunnen leven. We hebben een uniek digitaal bedrijfsmodel waardoor hoorzorg verlenen moderner gaat dan ooit. We hebben in Nederland een gezellig en professioneel team van ongeveer 30 medewerkers waarin we veel met elkaar samen werken.

Ons hoofdkantoor in Nederland is gevestigd in Utrecht, hier is de administratie, planning en sommige consultants te vinden. Het internationale hoofdkantoor van Audibene is gevestigd in Berlijn. Hieruit word wereldwijd veel aangestuurd, maar toch hebben we als Nederlands team onze eigen projecten en doelen. We hebben ook een aantal evenementen per jaar, waarvoor ook het hele Nederlandse team uitgenodigd is. Deze evenementen vinden plaats in Nederland, maar ook in bijvoorbeeld Berlijn!

Wat zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar StAr geregistreerde audiciens die zelfstandig klanten aan de beste hooroplossing kunnen helpen en iemand die de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor het totale proces. Het is een ambulante audiciensfunctie wat betekent dat het bezit van een rijbewijs noodzakelijk is, de beschikking over een auto krijg je van de zaak. We zoeken audiciens die gericht zijn op de toekomst en willen werken met de nieuwste technologieën die wij als marktleider wereldwijd gebruiken. Kortom, vakbekwaam met een goede mindset maar ook salesgericht. Door ons unieke businessmodel zijn onze klanten gemiddeld tien jaar jonger dan de gemiddelde klant van offline hoorzorgbedrijven, hierdoor zijn de klanten die je bezoekt vaak heel geïnteresseerd in alle functionaliteiten om alles uit de hoortoestellen te halen wat er in zit.

Wat verwachten we van jou?

De afspraken in je agenda gemaakt door je collega’s van de planning zijn altijd in de directe omstreken van je huis. Zo ben je altijd aan het werk in jouw eigen regio. Op locatie verricht je uitgebreid gehooronderzoek. Je bent dus verantwoordelijk voor je eigen cliënten van begin tot eind, van een maand gratis uitproberen, tot nazorg leveren nadat de klanten het product aanschaffen. Ook werk je samen met onze hoog opgeleide consultants, waarmee je samen altijd tot de beste hooroplossing komt voor de klant.

Een aantal keywords: Uitdagend – Ondernemend – Zelfstandig – Internationaal – Verantwoordelijk

Heb je vragen over de vacature of wil je solliciteren op de functie?

Neem dan contact op met Eelco Mensink, te bereiken via: Eelco.Mensink@audibene.nl. Eelco is de hele week van maandag tot vrijdag bereikbaar. Indien je direct solliciteren wilt, stuur dan je CV mee in de mail. Sollicitatiegesprekken kunnen in overleg flexibel tijdens kantooruren worden ingepland.

vacature audicien audiebene

Vacature week 44 – 2022: Productmanager bij WSAudiology.


vacature productmanager WS Audilogy

WS Audiology is één van de grote internationale spelers in de audiologiebranche en is in 2019 ontstaan door het samengaan van Sivantos en Widex. WSA is actief in meer dan 125 landen.

Het doel van WSA is helder:” Unlocking human potential by making wonderful sound part of everyone’s life”. Dat doen wij door het ontwikkelen en produceren van toonaangevende hooroplossingen voor de diverse eigen merken zoals Widex, Signia, Coselgi en Audio Service die aangeboden worden via verschillende verkoopkanalen. Vanuit de vestiging in Zoetermeer bedient WSA de gehele Benelux.

Vacature voor de functie van:

Productmanager

We zijn voor ons team op zoek naar een productmanager die als onderdeel van het Marketingteam een belangrijke bijdrage levert aan het behalen van onze ambitieuze doelstellingen.

Functiebeschrijving

Als productmanager ben je verantwoordelijk voor het vertalen van het globale Signia, Audio Service en Rexton productportfolio naar introductieplannen voor de Nederlandse, Belgische en Luxemburgse markt. Je zorgt er samen met collega’s voor dat dat deze plannen gestructureerd, tijdig en kwalitatief goed uitgevoerd worden. Je beheert het portfolio proactief door tijdig nieuwe kansen te signaleren voor nieuwe modellen en niet-courante producten uit te faseren. Je biedt zowel jouw collega’s als onze klanten de juiste tools en ondersteuning om met onze producten te kunnen werken. Het geven van trainingen en presentaties over onze producten, zowel online als offline, zijn een belangrijk en regelmatig terugkerend aspect in deze functie. Je werkt nauw samen met de accountmanagers om op de hoogte te blijven van de laatste marktontwikkelingen en klantwensen en vertaalt dit naar de introductieplannen.

Hier herken jij jezelf in

 • HBO werk- en denkniveau
 • Min. 5 jaar relevante werkervaring
 • Sterk en creatief in het geven van presentaties en trainingen
 • Analytisch sterk en weet dat te vertalen naar concrete inzichten en actiepunten
 • Werken in projectteams geeft je energie, maar daarnaast ben je goed in staat zelfstandig te werken
 • Goed inlevingsvermogen in klanten om hun (product)behoeften te achterhalen.
 • Ambitieus in het stellen van doelstellingen en het pakken van de verantwoordelijkheid om dit te realiseren
 • Goede beheersing van de Nederlandse, Engels en Franse taal (zowel spreken als schrijven).

Dit zoek jij verder in een baan

 • Goed salaris
 • Fijne werksfeer met collega’s waar je blij van wordt
 • Reiskostenvergoeding en pensioenregeling
 • Ruimte voor eigen creativiteit en proactieve ideeën
 • Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.
 • Maar ook meer dan genoeg verlofdagen, 40 per jaar

Meer weten

Wij vertellen het je graag en kijken uit naar jouw reactie: barbara.lek@wsa.com


Vacature week 44 – 2022: vacature voor de functie van audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e) bij Pento op de locatie Zwolle


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en / of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Daar doen wij het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.
Voor ons Audiologisch centrum in Zwolle zijn op op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e)

Voor 24 tot 36 uur per week

Hoe ziet jou dag eruit?

Je werkt binnen het volwassenenteam op de locatie in Zwolle en op verschillende externe locaties (bijvoorbeeld in Meppel en / of Deventer). Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audicien of audiologieassistent afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je vindt het fijn te werken in een dynamische omgeving en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • In verband met de doelgroep kun je helder en duidelijk communiceren
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je bent computervaardig en hebt interesse in techniek / software
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.
 • Het bezitten van een rijbewijs is een pre

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract
 • Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om eigen regie te nemen.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Maud Bredewold, teamleider volwassenenteam Zwolle via mailadres m.bredewold@pento.nl (zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag).
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 15 november 2022 naar Sorayda de Castro, s.decastro@pento.nl) o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 21 november a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 41 – 2022: vacatures audicien, accountmanager en fitting support medewerker via Pure People


vacature audicien via pure people

PurePeople is voor haar relaties op zoek naar meerdere audiciens, een accountmanager en een fitting support medewerker.

Audicien bij Het Hoorhuis – Amsterdam, Diemen Klik hier
Audicien bij Hoortijd – ’s Hertogenbosch, Rosmalen Klik hier
Audicien bij Van T Wout – Gorinchem Klik hier
Audicien bij Jewelear – Gouda, Nootdorp, Voorburg Klik hier
Audicien bij Het Beste Oor – Vught Klik hier
Audicien-Manager bij Oorwerk Klik hier
Account Manager bij Noizezz Klik hier
Fitting Support Specialist Demant Klik hier

Vacature week 35 – 2022: twee vacatures voor de functie van audiologisch onderzoeker bij Pento op de locaties Zwolle en Apeldoorn


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáár doen we het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor zowel het volwassenenteam van het Audiologisch Centrum te Zwolle als het volwassenen- en kinderteam van het Audiologisch Centrum te Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

Voor de locatie Zwolle: 24 tot 36 uur per week
Voor de locatie Apeldoorn: 20 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, je geeft informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.
Je werkt binnen het volwassenteam op de locatie Zwolle en op de verschillende externe locaties (bijvoorbeeld in Meppel of Deventer).
Voor de functie op onze locatie in Apeldoorn kun je ook worden ingezet op het Audiologisch Centrum te Hengelo.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent of audicien afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met drukke en hectische situaties
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken
 • Het bezitten van een rijbewijs is een pre
 • Op onze locatie in Zwolle zijn de werkdagen maandag, woensdag en vrijdag
 • Voor de locatie in Apeldoorn zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met jonge kinderen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om regie te nemen
 • De mogelijkheid en ruimte mee te denken in het verbeteren van onze dienstverlening• Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract
 • Het aantal uren per week is in overleg en gericht op een goede balans tussen werk en privé. Locatie Zwolle: 24 tot 36 uur per week (minder uur is ook bespreekbaar) Locatie Apeldoorn: 20 tot 24 uur per week.
 • De functie audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–• Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren(57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Voor de locatie in Zwolle: neem dan contact op met Maud Bredewold, per mail bereikbaar van maandag t/m donderdag (m.bredewold@pento.nl). Voor de locatie in Apeldoorn: neem dan contact op met Esther Lems (teamleider). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 30209771 of per mail e.lems@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Voor de locatie in Zwolle: stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 1 oktober 2022 naar Sorayda de Castro (s.decastro@pento.nl) o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. Voor de locatie in Apeldoorn: Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 3 oktober 2022 naar Esther Lems (e.lems@pento.nl) o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 oktober.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 35 – 2022: Vacature Fitting Support Medewerker Phonak / Unitron te Vianen


vacature audicien fitting support phonak unitron

GEZOCHT:
Fitting Support Medewerker Phonak/Unitron
(voltijd)

Wil jij bij één van de meest innovatieve leveranciers in de hoorbranche werken?

In deze binnendienstpositie ben je onderdeel van het Sonova Sales Support team te Vianen (Utr.) en adviseer je onze klanten telefonisch om tot een optimale gehooroplossing te komen van onze merken Phonak en Unitron. Dat kan zijn met tips voor de aanpassoftware of keuzeadvies bij hoortoestellen of Roger solo-apparatuur. Je bent zowel vraagbaak als sparringpartner. Je werkt altijd met de nieuwste innovaties en ons portfolio is bijzonder divers. Tevens vervul je technische productmanagementtaken en ondersteun je marketing waar nodig, bijvoorbeeld door een vertaling op te pakken. Juist deze combinatie maakt deze functie zeer afwisselend. Wil jij dicht bij de bron zitten en je collega gehoorprofessionals met jouw ervaring bijstaan? Dan is dit jouw volgende carrièrestap!

Wie ben jij?

 • Je hebt al kennis en ervaring van/in de hoorbranche
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je denkt in oplossingen en bent pro-actief
 • Je kunt goed luisteren
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Hybride werken (1 dag thuis, 4 dagen op de zaak met collega’s)
 • 25 vakantiedagen + hele dag extra per kwartaal dat je niet ziek bent geweest
 • Leuke collega’s
 • Een functie van 40 uur per week
 • Een ruim aanbod van kennis en trainingen voor verdieping van je expertise
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je na het lezen van dit alles nog steeds enthousiast dan kun je je cv en een korte motivatiebrief sturen naar onze HR-manager Naomi Hess (Naomi.Hess.external@sonova.com) waar je ook voor eventuele vragen terecht kunt.

Meer informatie over onze merken, hooroplossingen en services vind je op
www.sonova.com

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature week 29 – 2022: Vacature audicien bij Kooijman Hoortoestellen in Breda


vacature audicien Kooijman

Parttime – Fulltime Audicien

Ben jij Audicien en wil jij je kennis en competenties optimaal benutten? Zoek je een prettige samenwerking met een klein team van collega’s? Stel je de behoeften van de klant ook graag volledig centraal? En wil je graag werken met de meest recente innovaties op het gebied van hoortoestellen en andere hooroplossingen? Dan ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn.

Als Audicien maak je deel uit van een gemotiveerd en vakbekwaam team van 5 collega’s. Je kerntaken bestaan uit het adviseren, aanmeten en begeleiden van cliënten en alle daarbij behorende werkzaamheden. Je ondersteunt wanneer nodig de balie en telefoon en onderhoudt het contact met KNO-artsen en AC’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de eigen administratieve en protocollaire handelingen.

Wij vragen:

 • Een StAr diploma
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een proactieve mentaliteit
 • Goed inlevingsvermogen
 • Kunnen functioneren in een klein team
 • Vermogen om zowel audiologische als commerciële doelen te wegen
 • Een goede dossiervorming
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie
 • Bereidheid tot volgen van cursussen en trainingen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Geen half tien tot half zes mentaliteit

Wij bieden:

 • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Geen koopavonden of weekenden
 • Ruimte voor eigen inzichten en ideeën
 • Een gemotiveerd en gezellig team
 • Mogelijkheden tot zelfontplooiing

Ben je nieuwsgierig…heb je interesse?

Voor meer informatie bel 076-5204264 en vraag naar Ina Kooijman of mail je sollicitatie naar inakooijman@kooijmanhoortoestellen.nl

We zien uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek.


Vacature week 28 – 2022: Vacature audicien bij Zweers Hoortoestellen in Zevenbergen


vacature audicien zweers hoortoestellen

Voor ons unieke audiciensbedrijf in Zevenbergen zijn wij op zoek naar een vooral gepassioneerd audicien. Natuurlijk bieden wij van alles zoals grote (merken)vrijheid, een klein maar super team, prima salaris, weekenden vrij en ga zo maar door, maar daarnaast bieden wij je een werkplek die je nergens anders vindt. Een gezellige en ruime winkel vol met historische juweeltjes en geen hoofdkantoor of regiomanager die op targets loopt te jagen.

Op diverse vlakken bieden wij je de mogelijkheid je kennis te verbreden. Of het nu gaat om een stethoscoop voor slechthorenden, service op CI’s en BCD’s, kinderaanpassingen en soloapparatuur, het is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Heb je hier geen ervaring mee? Dat hoeft ook niet, dat komt wel. Wij staan volledig los van merken, zijn zelfstandig en 100% onafhankelijk.

De administratieve druk proberen we tot een minimum te beperken, je hoeft niet te factureren en geen machtigingen aan te vragen, je bent puur met je audiciensvak bezig. Senior, junior? We vragen vooral liefde voor dit mooie vak, want als je echt van dit vak houdt dan vind je vast een plek in ons kleine maar te gekke team.

Interesse? Mail me op roland@zweershoortoestellen.nl, natuurlijk mag je me ook gewoon anders bereiken. 06-46408422 of 0168-323260

Roland Zweers


Vacature week 24 – 2022: Vacature audicien-shopmanager bij Oorwerk in Amstelveen


vacature audicien oorwerk

Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 30+ experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Om ons team in Noord-Holland te versterken zoeken wij een Audicien shopmanager.

Meer dan alleen doen waar je goed in bent.
Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Daarom ga je als audicien bij Oorwerk aan de slag met de meest innovatieve diensten en producten in onze business; van fully remote fittings, VIP experience rooms tot after-care op afstand en de allernieuwste hoortoestellen ter wereld. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt maximaal ondersteund door marketeers en je werkt nauw samen met collega’s om onze winkelervaring te blijven innoveren. Natuurlijk maak jij direct bij aanvang een mooie stap qua salaris maar je investeert ook graag in jezelf via trainingen en onze interne (virtuele) academy.

Jij hoort bij ons als…
+ jij ervaring hebt als StAr gecertificeerd audicien.
+ jij een unieke klantbeleving en premium service ook echt belangrijk vindt.
+ jij wil samenwerken met innovatieve specialisten uit ons vak.
+ jij een echte teamspeler bent.

Dit hoort er ook bij!
+ Een mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Linkedin Learning account

Nog meer horen? : )
Wij ontmoeten graag audiciens die klantbeleving net zo belangrijk vinden als wij. Lijkt het jou leuk om onze experience winkels van binnen te zien óf kennis te maken met onze vrouwelijke algemeen directeur? Reageer direct. Eerst even bellen of whatsappen met Barbara, onze HR manager kan via 06-48338622. Een mail sturen naar hr@oorwerk.nl kan ook.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €3.500 – €4.200,00 per maand

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds


Vacature week 17 – 2022: Vacature audicien bij Sinitone (woonachtig in Utrecht of omgeving Randstad)


vacature audicien Sinitone

Ben jij commercieel en gedreven, een deskundige audicien, die op zoek is naar een baan met veel vrijheid en de mogelijkheid om te werken met de beste hoortoestellen die er zijn. Op zoek naar een mooi salaris en een auto van de zaak? Dan ben jij de audicien die wij zoeken!

Over jouw werkgever

Sinitone is een internationaal snel groeiende speler op het gebied van hoorzorg aan huis. Sinitone is inmiddels is meerdere landen actief in Europa zoals: Duitsland, Denenmarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en nu ook in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige audicien in de Randstad voor onze hoorzorg aan huis.

Over jouw werk

Als audicien bij Sinitone is het jouw taak om jouw vakkundige kennis op een begrijpelijke manier aan onze klanten over te brengen. Het is daarom belangrijk dat je een goede kennis van en inzicht hebt in de moderne hoortoestellen. Je bent zeer dienstverlenend ingesteld, bent goed bestand tegen drukke werkdagen en je kunt snel schakelen als er plotseling een wijziging in het programma van de dag optreedt.

Je werkdag begint vanuit jouw eigen woning en daarom stellen wij een auto beschikbaar.

Jouw verantwoordelijkheid en werkterreinen

● Hoortesten uitvoeren

● Professionele advisering

● Aanmeten en bijstellen van hoorapparaten

● Advisering over het correcte gebruik van hoorapparaten

Functie-eisen

 •  Gediplomeerd audicien
 •  Empatisch
 •  Service gericht
 •  Commercieel
 •  Zelfstandig en gestructureerd
 •  Assertief
 •  Goed in Teamverband
 •  Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 •  Woonachtig in Utrecht of omgeving Randstad In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Wij bieden

 • Hoog salaris
 • Auto van de zaak
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Uitstekend pensioen
 • Perfecte werk privé balans
 • Uitgebreide trainingen ook internationaal
 • Internationale werksfeer

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime dienstverband..

Contact

Als je meer wilt weten over deze functie kun je contact opnemen met Casper Nelissen via CN@sinitone.nl of op 06-57870701

Indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Bedrijfsomschrijving

Sinitone Nederland

Sinitone is het grootste Internationale bedrijf in de hoorzorg aan huis. Wij zijn momenteel actief in 7 verschillende landen en breiden in een rap tempo uit. Sinitone Nederland is op zoek naar mensen die zich graag willen inzetten om Sinitone tot een succes te maken. Sinitone investeert daarom ook graag in zijn mensen om met elkaar tot grote successen te kunnen komen. Durf jij de uitdaging aan? Dan kom ik graag in contact met jou!


Vacature week 16 – 2022: Vacature audiologisch onderzoeker bij het Centrum Audiologie en Hoorimplantaten van het Leids Universitair Medisch Centrum


vacature audiologisch onderzoeker LUMC banner

Je functie

Ben jij momenteel audiologisch medewerker/assistent/onderzoeker of audicien en ben jij nieuwsgierig naar het werk in een Universitair Medisch Centrum? Ons Centrum Audiologie en Hoorimplantaten is op zoek naar een audiologisch onderzoeker. Dit is jouw kans!

In het kort

• Je komt te werken in een Universitair Medisch Centrum
• Waar patiënten uit het hele land naartoe komen voor onderzoek
• Je werkt in een multidisciplinair team en met patiënten van allerlei leeftijden
• Het betreft een tijdelijke functie voor zes maanden met uitzicht op een vast contract 

vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien LUMC

Wat ga je doen?

In ons Centrum Audiologie en Hoorimplantaten komen patiënten die zijn doorverwezen door hun huisarts, KNO-arts, kinderarts, jeugdarts, bedrijfsarts of psychiater. Onze patiënten zijn zowel volwassenen als kinderen die wij ondersteunen bij problemen met het gehoor, spraak, taal en/of evenwicht. Dit betekent dat jij, als audiologisch onderzoeker, verschillende soorten onderzoek doet bij verschillende type patiënten. Geen dag, geen uur is hetzelfde, de onderzoeken wisselen elkaar af van audiogrammen, OAE, tympanogrammen, vrije veld metingen, in de cabine of op de afdeling bij ernstig zieke patiënten. Samen met je collega audiologisch onderzoekers draag je zorg voor de vele aanvragen van diverse disciplines. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de signalering, advisering en controle van hoortoestellen en andere hoorhulpmiddelen. Verder zien we graag dat je ook leert om evenwichtsonderzoeken uit te voeren.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met de opleiding audiologie-assistent SAO of diploma van een erkende audiciensopleiding. Het is een pre als je ook relevante werkervaring hebt. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig en zorgvuldig werkt. Je hebt een probleemoplossende instelling en gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook werk je graag samen in een multidisciplinair team.

meer informatie audiologisch onderzoeker LUMC

Je werkplek

Binnen de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) is het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten verantwoordelijk voor de diagnostiek bij kinderen met spraak- en taalproblemen, de begeleiding van kinderen en volwassenen met gehoorproblemen en plaatst daarvoor, indien nodig, een Cochleair implantaat of Beengeleidingsimplantaat. De zorg voor patiënten hebben wij georganiseerd in zorgpaden waarbinnen multidisciplinaire teams van KNO-artsen, audiologen, logopedisten, psychologen, de linguïst en maatschappelijk werk samenwerken.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Wim Soede vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien

Contact:
Wim Soede, klinische fysicus audioloog, Centrum Audiologie en Hoorimplantaten
071 529 85 25

vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien LUMC
vacature audicien audiologisch onderzoeker LUMC in het kort

Vacature week 13 – 2022: Vacature audiologisch onderzoeker bij Pento en vacature audicien bij Joosten Hoorspecialisten


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor ons audiologisch centrum in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

voor 32-36 uur (4 of 5 dagen) per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Bij een hoortoestelcontrole ga je samen met de cliënt aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen. Daarnaast geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Je wordt 1 à 2 dagdelen per week ingezet voor gehooronderzoek op de KNO-poli in het Meander ziekenhuis in Amersfoort. Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse kun je ingezet worden bij onze Hoorinfotheek, in het tinnitus zorgteam of bij het uitvoeren van vestibulaire onderzoeken.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent of audicien afgerond.
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces.
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om regie te nemen.
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening.
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract.
 • Het betreft een functie voor 4 of 5 dagen per week.
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,-
 • Deelname aan de pensioenregeling Zorg & Welzijn.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Tim Prinzen (audioloog/teamleider). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 033-4701718 of per mail (t.prinzen@pento.nl).

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met Curriculum Vitae vóór 9 mei 2022 naar Jeroen Dijkstra (directeur Pento Audiologisch Centrum Amersfoort) via sollicitatie-acam@pento.nl o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 17 mei 2022.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.


vacature audicien Joosten hoorspecialisten

Joosten Hoorspecialisten is dé zelfstandig audicien in de regio Noord-Holland. Wegens enorme vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een vriendelijke, nuchtere, menselijke en klantgerichte audicien voor onze winkels in Hoorn en Zaandam. Wil jij onze collega worden?

Als audicien ben je bij Joosten Hoorspecialisten niet alleen maar de hele dag bezig met het stoïcijns verkopen van hoortoestellen aan de lopende band. Omdat wij alle merken hoortoestellen voeren en écht de tijd nemen voor onze klanten krijg je ook de meer ingewikkelde gehoorverliezen onder handen en probeer je daar samen met een gezellig en professioneel team, audiologisch centra en KNO artsen een geschikte oplossing voor te vinden. Joosten Hoorspecialisten is een echt familiebedrijf: Onze medewerkers stralen dit uit en onze klanten voelen zich welkom, gehoord en begrepen.

Wie zoeken we?

 • Een gediplomeerd audicien met een Triage-diploma en StAr-registratie.
 • 24-32 uur beschikbaar per week.
 • Een positieve en leergierige teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Gemotiveerd om mee te werken aan uitmuntende hoorzorg in het verzorgingsgebied Hoorn en Zaandam.
 • Gedreven om de best mogelijke klantenservice te bieden met een team van experts.
 • Enthousiast over een werkomgeving waarin wordt gewerkt met oog voor de klant, elkaar en voor de allernieuwste hoortechnieken.

Wat jouw rol is

 • Je voert hoortesten uit, adviseert klanten over de beste optie voor hun behoeften, past hoortoestellen aan en verleent nazorg. Maakt afdrukken voor oorstukjes en gehoorbescherming.
 • Je bent één van de experts op het gebied van hoorzorg binnen het team en overlegt regelmatig met KNO artsen, audiologisch centra en collega’s.
 • Je adviseert klanten over aanvullende hulpmiddelen zoals telefonie en wek en waarschuwing.
 • Je boekt bestellingen binnen, handelt reparaties af en bent aanspreekpunt voor andere medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Een uitweg uit het hoorketen-keurslijf en de mogelijkheid om écht het verschil te maken voor jouw klanten.
 • Een gezellig team van mensen met allemaal dezelfde passie voor audiologie.
 • Een uitstekend marktconform salaris
 • Cursussen en seminars incl. StAr punten

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je C.V. en motivatie naar patricia@joostenhoorspecialisten.nl


Vacature week 12 – 2022: Vacature audicien bij Beter Horen in Hellevoetsluis


vacature audicien hellevoetsluis

Audicien Hellevoetsluis

Wil jij werken voor de Nederlandse marktleider in de hoorzorg? Maak dan als audicien de stap naar Beter Horen!

Samen met de klant ga jij op zoek naar de beste oplossing. Je handelt vakkundig, overtuigend, daadkrachtig en geeft de klant het beste advies. Daarmee maak jij het verschil tussen een audicien en een Beter Horen audicien. De klanten van Beter Horen willen door jou geholpen worden omdat jij naar hen luistert. Je hoort ook wat er niet gezegd wordt. Wij dagen jou uit om in een dynamische en snel veranderende omgeving je salesdoelstellingen te behalen en de beste adviseur voor jouw klant te zijn.

Wie zijn wij?

Binnen Nederland opereert Amplifon onder het merk Beter Horen met 170 winkels en 750 toegewijde professionals. We geloven dat mensen het belangrijkste onderdeel van ons succes zijn en daarom investeren wij in onze mensen en hun ontwikkeling. We zijn een doelgerichte organisatie met transparantie naar zowel medewerkers als klanten. Dankzij onze toegewijde audiciens, verkoopmedewerkers en de teams op het hoofdkantoor zijn we in staat om dagelijks mensen de kans te geven om alle emoties van geluid te (her)ontdekken.

Amplifon is de wereldleider in de hoorzorg retail industrie. Sinds 1950 hebben we de levens van miljoenen klanten over de hele wereld veranderd. We zijn een wereldwijd bedrijf dat continu groeit. Amplifon streeft voortdurend naar innovatie en persoonlijke impact op zowel klanten als onze medewerkers. We zijn er trots op dat we de standaard voor onze branche neerzetten.

Dagelijks geeft Amplifon wereldwijd aan duizenden mensen het plezier van emoties van geluid terug. Met meer dan 18.500 professionals in een netwerk van 9.200 verkooppunten, servicecentra en partners zijn we een grote, maar platte organisatie met korte lijnen. Het hoofdkantoor van Amplifon is gevestigd in Milaan. In Nederland is het kantoor gevestigd in een modern en duurzaam pand in Utrecht.

“Als je voor een bedrijf wilt werken wat je echt motiveert en wat het allerbeste voor de klant wil bieden, dan kies je voor Beter Horen!” – Jeroen van Alfen – Audicien

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken bij een internationale en doelgerichte organisatie waar je dagelijks het verschil kunt maken in de levens van mensen. Je werkt met de beste producten o.a. vanuit de eigen Amplifon productlijn. Wij bieden een leerzame en collegiale omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling via (interne) opleidingen aan onze eigen Ampli-Academy. Wij geven je alle ruimte voor een prachtige carrière waar je in staat wordt gesteld om je continue te ontwikkelen en bijvoorbeeld door te groeien naar een leidinggevende positie als shopmanager!

Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris, goede pensioenregeling en mogelijkheid tot variabele beloning;
 • Continue ontwikkeling doormiddel van training, coaching, een persoonlijk ontwikkelplan, workshops, seminars en 18k+ trainingen vanuit LinkedIn Learning;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets naar keuze via Lease-a-Bike;
 • 24 vakantiedagen + een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ondersteuning bij het up-to-date houden van jouw StAr-registratie.

Amplifon biedt gelijke kansen aan iedereen en is toegewijd om te zorgen voor een diverse en gelijke werkomgeving. Wij geloven dat, als we elkaars uniekheid waarderen en elkaars verschillen respecteren, we meer kunnen bereiken en dat diversiteit van toegevoegde waarde is voor onze cultuur. Ongeacht je gender, land van herkomst of achtergrond, we moedigen iedereen aan om te solliciteren bij Amplifon.

‘Help us to empower people to (re)discover all emotions of sound and we help you to build a career with no boundaries!’

Wie ben jij?

 • Je wilt graag succesvol zijn;
 • Je bent in het bezit van een (triage) audiciendiploma en StAR gecertificeerd;
 • Je spreekt duidelijk articulerend Nederlands, zodat onze klanten jou goed kunnen verstaan;
 • Je hebt een vriendelijke en doortastende houding;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed uit de voeten in een hectische omgeving.

Solliciteer direct via deze link

Heb je vragen over Amplifon of de vacature? Neem contact op met recruitment via nl-recruitment@amplifon.com of stuur een WhatsApp naar 06-83213498.

Neem ook een kijkje op de carrière pagina van Amplifon om meer te weten te komen over Amplifon. https://careers.amplifon.com/nl