Vacatures Audicien, vacatures Audiometrist en vacatures Audioloog


Vacature week 44 – 2022: vacature voor de functie van audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e) bij Pento op de locatie Zwolle


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en / of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Daar doen wij het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.
Voor ons Audiologisch centrum in Zwolle zijn op op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker / audiologie assistent(e)

Voor 24 tot 36 uur per week

Hoe ziet jou dag eruit?

Je werkt binnen het volwassenenteam op de locatie in Zwolle en op verschillende externe locaties (bijvoorbeeld in Meppel en / of Deventer). Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audicien of audiologieassistent afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie / audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je vindt het fijn te werken in een dynamische omgeving en bent stressbestendig
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent optimistisch ingesteld
 • In verband met de doelgroep kun je helder en duidelijk communiceren
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en revalidatieproces
 • Je bent computervaardig en hebt interesse in techniek / software
 • Je bent leergierig ingesteld en blijft jezelf graag ontwikkelen.
 • Het bezitten van een rijbewijs is een pre

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract
 • Het betreft een functie voor 24 tot 36 uur per week en gericht op een goede balans tussen werk en privé
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45 (CAO Ziekenhuizen). Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen (waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33 % en opbouw van PLB uren (57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband en geen verjaringstermijn)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om eigen regie te nemen.

Heb je vragen over de vacature?

We beantwoorden je vragen graag! Je mag hiervoor contact opnemen met Maud Bredewold, teamleider volwassenenteam Zwolle via mailadres m.bredewold@pento.nl (zij is bereikbaar van maandag tot en met donderdag).
Meer informatie over Pento kun je vinden op de website: www.pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 15 november 2022 naar Sorayda de Castro, s.decastro@pento.nl) o.v.v. “Sollicitatie Audiologisch Onderzoeker”. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 21 november a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 41 – 2022: vacatures audicien, accountmanager en fitting support medewerker via Pure People


vacature audicien via pure people

PurePeople is voor haar relaties op zoek naar meerdere audiciens, een accountmanager en een fitting support medewerker.

Audicien bij Het Hoorhuis – Amsterdam, Diemen Klik hier
Audicien bij Hoortijd – ’s Hertogenbosch, Rosmalen Klik hier
Audicien bij Van T Wout – Gorinchem Klik hier
Audicien bij Jewelear – Gouda, Nootdorp, Voorburg Klik hier
Audicien bij Het Beste Oor – Vught Klik hier
Audicien-Manager bij Oorwerk Klik hier
Account Manager bij Noizezz Klik hier
Fitting Support Specialist Demant Klik hier

Vacature week 35 – 2022: twee vacatures voor de functie van audiologisch onderzoeker bij Pento op de locaties Zwolle en Apeldoorn


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáár doen we het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor zowel het volwassenenteam van het Audiologisch Centrum te Zwolle als het volwassenen- en kinderteam van het Audiologisch Centrum te Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

Voor de locatie Zwolle: 24 tot 36 uur per week
Voor de locatie Apeldoorn: 20 tot 24 uur per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten, waarin je anamnesegesprekken voert, audiologisch onderzoek doet en een advies geeft in samenspraak met de audioloog. Samen met de cliënt ga je aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen, je geeft informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan.
Je werkt binnen het volwassenteam op de locatie Zwolle en op de verschillende externe locaties (bijvoorbeeld in Meppel of Deventer).
Voor de functie op onze locatie in Apeldoorn kun je ook worden ingezet op het Audiologisch Centrum te Hengelo.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent of audicien afgerond
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamspeler
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met drukke en hectische situaties
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken
 • Het bezitten van een rijbewijs is een pre
 • Op onze locatie in Zwolle zijn de werkdagen maandag, woensdag en vrijdag
 • Voor de locatie in Apeldoorn zijn we op zoek naar iemand met affiniteit met jonge kinderen

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken
 • De ruimte om regie te nemen
 • De mogelijkheid en ruimte mee te denken in het verbeteren van onze dienstverlening• Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract
 • Het aantal uren per week is in overleg en gericht op een goede balans tussen werk en privé. Locatie Zwolle: 24 tot 36 uur per week (minder uur is ook bespreekbaar) Locatie Apeldoorn: 20 tot 24 uur per week.
 • De functie audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,–• Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Waaronder een prima pensioenregeling bij PFZW, een eindejaarsuitkering van 8,33% en opbouw van PLB uren(57 uur o.b.v. een fulltime dienstverband)
 • Je hebt de mogelijkheid binnen Pento om extra verlof aan te kopen via ons meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Voor de locatie in Zwolle: neem dan contact op met Maud Bredewold, per mail bereikbaar van maandag t/m donderdag (m.bredewold@pento.nl). Voor de locatie in Apeldoorn: neem dan contact op met Esther Lems (teamleider). Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 30209771 of per mail e.lems@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Voor de locatie in Zwolle: stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 1 oktober 2022 naar Sorayda de Castro (s.decastro@pento.nl) o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. Voor de locatie in Apeldoorn: Stuur je motivatie met curriculum vitae uiterlijk 3 oktober 2022 naar Esther Lems (e.lems@pento.nl) o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 6 oktober.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces. Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 35 – 2022: Vacature Fitting Support Medewerker Phonak / Unitron te Vianen


vacature audicien fitting support phonak unitron

GEZOCHT:
Fitting Support Medewerker Phonak/Unitron
(voltijd)

Wil jij bij één van de meest innovatieve leveranciers in de hoorbranche werken?

In deze binnendienstpositie ben je onderdeel van het Sonova Sales Support team te Vianen (Utr.) en adviseer je onze klanten telefonisch om tot een optimale gehooroplossing te komen van onze merken Phonak en Unitron. Dat kan zijn met tips voor de aanpassoftware of keuzeadvies bij hoortoestellen of Roger solo-apparatuur. Je bent zowel vraagbaak als sparringpartner. Je werkt altijd met de nieuwste innovaties en ons portfolio is bijzonder divers. Tevens vervul je technische productmanagementtaken en ondersteun je marketing waar nodig, bijvoorbeeld door een vertaling op te pakken. Juist deze combinatie maakt deze functie zeer afwisselend. Wil jij dicht bij de bron zitten en je collega gehoorprofessionals met jouw ervaring bijstaan? Dan is dit jouw volgende carrièrestap!

Wie ben jij?

 • Je hebt al kennis en ervaring van/in de hoorbranche
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je denkt in oplossingen en bent pro-actief
 • Je kunt goed luisteren
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Hybride werken (1 dag thuis, 4 dagen op de zaak met collega’s)
 • 25 vakantiedagen + hele dag extra per kwartaal dat je niet ziek bent geweest
 • Leuke collega’s
 • Een functie van 40 uur per week
 • Een ruim aanbod van kennis en trainingen voor verdieping van je expertise
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je na het lezen van dit alles nog steeds enthousiast dan kun je je cv en een korte motivatiebrief sturen naar onze HR-manager Naomi Hess (Naomi.Hess.external@sonova.com) waar je ook voor eventuele vragen terecht kunt.

Meer informatie over onze merken, hooroplossingen en services vind je op
www.sonova.com

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vacature week 29 – 2022: Vacature audicien bij Kooijman Hoortoestellen in Breda


vacature audicien Kooijman

Parttime – Fulltime Audicien

Ben jij Audicien en wil jij je kennis en competenties optimaal benutten? Zoek je een prettige samenwerking met een klein team van collega’s? Stel je de behoeften van de klant ook graag volledig centraal? En wil je graag werken met de meest recente innovaties op het gebied van hoortoestellen en andere hooroplossingen? Dan ben jij de persoon waarnaar wij op zoek zijn.

Als Audicien maak je deel uit van een gemotiveerd en vakbekwaam team van 5 collega’s. Je kerntaken bestaan uit het adviseren, aanmeten en begeleiden van cliënten en alle daarbij behorende werkzaamheden. Je ondersteunt wanneer nodig de balie en telefoon en onderhoudt het contact met KNO-artsen en AC’s. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de eigen administratieve en protocollaire handelingen.

Wij vragen:

 • Een StAr diploma
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Een proactieve mentaliteit
 • Goed inlevingsvermogen
 • Kunnen functioneren in een klein team
 • Vermogen om zowel audiologische als commerciële doelen te wegen
 • Een goede dossiervorming
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare functie
 • Bereidheid tot volgen van cursussen en trainingen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Geen half tien tot half zes mentaliteit

Wij bieden:

 • Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Geen koopavonden of weekenden
 • Ruimte voor eigen inzichten en ideeën
 • Een gemotiveerd en gezellig team
 • Mogelijkheden tot zelfontplooiing

Ben je nieuwsgierig…heb je interesse?

Voor meer informatie bel 076-5204264 en vraag naar Ina Kooijman of mail je sollicitatie naar inakooijman@kooijmanhoortoestellen.nl

We zien uit naar jouw reactie en gaan graag met je in gesprek.


Vacature week 28 – 2022: Vacature audicien bij Zweers Hoortoestellen in Zevenbergen


vacature audicien zweers hoortoestellen

Voor ons unieke audiciensbedrijf in Zevenbergen zijn wij op zoek naar een vooral gepassioneerd audicien. Natuurlijk bieden wij van alles zoals grote (merken)vrijheid, een klein maar super team, prima salaris, weekenden vrij en ga zo maar door, maar daarnaast bieden wij je een werkplek die je nergens anders vindt. Een gezellige en ruime winkel vol met historische juweeltjes en geen hoofdkantoor of regiomanager die op targets loopt te jagen.

Op diverse vlakken bieden wij je de mogelijkheid je kennis te verbreden. Of het nu gaat om een stethoscoop voor slechthorenden, service op CI’s en BCD’s, kinderaanpassingen en soloapparatuur, het is bij ons de gewoonste zaak van de wereld. Heb je hier geen ervaring mee? Dat hoeft ook niet, dat komt wel. Wij staan volledig los van merken, zijn zelfstandig en 100% onafhankelijk.

De administratieve druk proberen we tot een minimum te beperken, je hoeft niet te factureren en geen machtigingen aan te vragen, je bent puur met je audiciensvak bezig. Senior, junior? We vragen vooral liefde voor dit mooie vak, want als je echt van dit vak houdt dan vind je vast een plek in ons kleine maar te gekke team.

Interesse? Mail me op roland@zweershoortoestellen.nl, natuurlijk mag je me ook gewoon anders bereiken. 06-46408422 of 0168-323260

Roland Zweers


Vacature week 24 – 2022: Vacature audicien-shopmanager bij Oorwerk in Amstelveen


vacature audicien oorwerk

Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 30+ experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Om ons team in Noord-Holland te versterken zoeken wij een Audicien shopmanager.

Meer dan alleen doen waar je goed in bent.
Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Daarom ga je als audicien bij Oorwerk aan de slag met de meest innovatieve diensten en producten in onze business; van fully remote fittings, VIP experience rooms tot after-care op afstand en de allernieuwste hoortoestellen ter wereld. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt maximaal ondersteund door marketeers en je werkt nauw samen met collega’s om onze winkelervaring te blijven innoveren. Natuurlijk maak jij direct bij aanvang een mooie stap qua salaris maar je investeert ook graag in jezelf via trainingen en onze interne (virtuele) academy.

Jij hoort bij ons als…
+ jij ervaring hebt als StAr gecertificeerd audicien.
+ jij een unieke klantbeleving en premium service ook echt belangrijk vindt.
+ jij wil samenwerken met innovatieve specialisten uit ons vak.
+ jij een echte teamspeler bent.

Dit hoort er ook bij!
+ Een mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Linkedin Learning account

Nog meer horen? : )
Wij ontmoeten graag audiciens die klantbeleving net zo belangrijk vinden als wij. Lijkt het jou leuk om onze experience winkels van binnen te zien óf kennis te maken met onze vrouwelijke algemeen directeur? Reageer direct. Eerst even bellen of whatsappen met Barbara, onze HR manager kan via 06-48338622. Een mail sturen naar hr@oorwerk.nl kan ook.

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €3.500 – €4.200,00 per maand

Soort dienstverband: Voltijds, Deeltijds


Vacature week 17 – 2022: Vacature audicien bij Sinitone (woonachtig in Utrecht of omgeving Randstad)


vacature audicien Sinitone

Ben jij commercieel en gedreven, een deskundige audicien, die op zoek is naar een baan met veel vrijheid en de mogelijkheid om te werken met de beste hoortoestellen die er zijn. Op zoek naar een mooi salaris en een auto van de zaak? Dan ben jij de audicien die wij zoeken!

Over jouw werkgever

Sinitone is een internationaal snel groeiende speler op het gebied van hoorzorg aan huis. Sinitone is inmiddels is meerdere landen actief in Europa zoals: Duitsland, Denenmarken, Zweden, Noorwegen, Zwitserland en nu ook in Nederland.

Wij zijn op zoek naar een zelfstandige audicien in de Randstad voor onze hoorzorg aan huis.

Over jouw werk

Als audicien bij Sinitone is het jouw taak om jouw vakkundige kennis op een begrijpelijke manier aan onze klanten over te brengen. Het is daarom belangrijk dat je een goede kennis van en inzicht hebt in de moderne hoortoestellen. Je bent zeer dienstverlenend ingesteld, bent goed bestand tegen drukke werkdagen en je kunt snel schakelen als er plotseling een wijziging in het programma van de dag optreedt.

Je werkdag begint vanuit jouw eigen woning en daarom stellen wij een auto beschikbaar.

Jouw verantwoordelijkheid en werkterreinen

● Hoortesten uitvoeren

● Professionele advisering

● Aanmeten en bijstellen van hoorapparaten

● Advisering over het correcte gebruik van hoorapparaten

Functie-eisen

 •  Gediplomeerd audicien
 •  Empatisch
 •  Service gericht
 •  Commercieel
 •  Zelfstandig en gestructureerd
 •  Assertief
 •  Goed in Teamverband
 •  Spreekt en schrijft vloeiend Nederlands
 •  Woonachtig in Utrecht of omgeving Randstad In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Wij bieden

 • Hoog salaris
 • Auto van de zaak
 • Laptop en telefoon van de zaak
 • Uitstekend pensioen
 • Perfecte werk privé balans
 • Uitgebreide trainingen ook internationaal
 • Internationale werksfeer

Arbeidsvoorwaarden

Fulltime dienstverband..

Contact

Als je meer wilt weten over deze functie kun je contact opnemen met Casper Nelissen via CN@sinitone.nl of op 06-57870701

Indiensttreding is zo spoedig mogelijk.

Bedrijfsomschrijving

Sinitone Nederland

Sinitone is het grootste Internationale bedrijf in de hoorzorg aan huis. Wij zijn momenteel actief in 7 verschillende landen en breiden in een rap tempo uit. Sinitone Nederland is op zoek naar mensen die zich graag willen inzetten om Sinitone tot een succes te maken. Sinitone investeert daarom ook graag in zijn mensen om met elkaar tot grote successen te kunnen komen. Durf jij de uitdaging aan? Dan kom ik graag in contact met jou!


Vacature week 16 – 2022: Vacature audiologisch onderzoeker bij het Centrum Audiologie en Hoorimplantaten van het Leids Universitair Medisch Centrum


vacature audiologisch onderzoeker LUMC banner

Je functie

Ben jij momenteel audiologisch medewerker/assistent/onderzoeker of audicien en ben jij nieuwsgierig naar het werk in een Universitair Medisch Centrum? Ons Centrum Audiologie en Hoorimplantaten is op zoek naar een audiologisch onderzoeker. Dit is jouw kans!

In het kort

• Je komt te werken in een Universitair Medisch Centrum
• Waar patiënten uit het hele land naartoe komen voor onderzoek
• Je werkt in een multidisciplinair team en met patiënten van allerlei leeftijden
• Het betreft een tijdelijke functie voor zes maanden met uitzicht op een vast contract 

vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien LUMC

Wat ga je doen?

In ons Centrum Audiologie en Hoorimplantaten komen patiënten die zijn doorverwezen door hun huisarts, KNO-arts, kinderarts, jeugdarts, bedrijfsarts of psychiater. Onze patiënten zijn zowel volwassenen als kinderen die wij ondersteunen bij problemen met het gehoor, spraak, taal en/of evenwicht. Dit betekent dat jij, als audiologisch onderzoeker, verschillende soorten onderzoek doet bij verschillende type patiënten. Geen dag, geen uur is hetzelfde, de onderzoeken wisselen elkaar af van audiogrammen, OAE, tympanogrammen, vrije veld metingen, in de cabine of op de afdeling bij ernstig zieke patiënten. Samen met je collega audiologisch onderzoekers draag je zorg voor de vele aanvragen van diverse disciplines. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de signalering, advisering en controle van hoortoestellen en andere hoorhulpmiddelen. Verder zien we graag dat je ook leert om evenwichtsonderzoeken uit te voeren.

Wat vragen wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega met de opleiding audiologie-assistent SAO of diploma van een erkende audiciensopleiding. Het is een pre als je ook relevante werkervaring hebt. In deze functie is het belangrijk dat je zelfstandig en zorgvuldig werkt. Je hebt een probleemoplossende instelling en gaat uitdagingen niet uit de weg. Ook werk je graag samen in een multidisciplinair team.

meer informatie audiologisch onderzoeker LUMC

Je werkplek

Binnen de afdeling Keel-, Neus- en Oorheelkunde (KNO) is het Centrum voor Audiologie en Hoorimplantaten verantwoordelijk voor de diagnostiek bij kinderen met spraak- en taalproblemen, de begeleiding van kinderen en volwassenen met gehoorproblemen en plaatst daarvoor, indien nodig, een Cochleair implantaat of Beengeleidingsimplantaat. De zorg voor patiënten hebben wij georganiseerd in zorgpaden waarbinnen multidisciplinaire teams van KNO-artsen, audiologen, logopedisten, psychologen, de linguïst en maatschappelijk werk samenwerken.

Carrière in het LUMC

Grensverleggend beter worden; dat is onze missie. Dit geldt niet alleen voor de zorg, maar ook voor onze medewerkers. Om te kunnen blijven leren en ontwikkelen bieden wij interne opleidingen en bijscholing aan. Daarnaast heb je recht op een eindejaarsuitkering (8,3%), vakantiegeld, fietsregeling en sportbudget. Ook kun je gebruikmaken van onze pensioenregeling bij het ABP, waarbij het LUMC maar liefst 70% van je pensioenpremie betaalt en je netto meer salaris over houdt.

Wim Soede vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien

Contact:
Wim Soede, klinische fysicus audioloog, Centrum Audiologie en Hoorimplantaten
071 529 85 25

vacature audiologisch onderzoeker vacature audicien LUMC
vacature audicien audiologisch onderzoeker LUMC in het kort

Vacature week 13 – 2022: Vacature audiologisch onderzoeker bij Pento en vacature audicien bij Joosten Hoorspecialisten


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor ons audiologisch centrum in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

voor 32-36 uur (4 of 5 dagen) per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Bij een hoortoestelcontrole ga je samen met de cliënt aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen. Daarnaast geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Je wordt 1 à 2 dagdelen per week ingezet voor gehooronderzoek op de KNO-poli in het Meander ziekenhuis in Amersfoort. Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse kun je ingezet worden bij onze Hoorinfotheek, in het tinnitus zorgteam of bij het uitvoeren van vestibulaire onderzoeken.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent of audicien afgerond.
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces.
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om regie te nemen.
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening.
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract.
 • Het betreft een functie voor 4 of 5 dagen per week.
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,-
 • Deelname aan de pensioenregeling Zorg & Welzijn.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Tim Prinzen (audioloog/teamleider). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 033-4701718 of per mail (t.prinzen@pento.nl).

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met Curriculum Vitae vóór 9 mei 2022 naar Jeroen Dijkstra (directeur Pento Audiologisch Centrum Amersfoort) via sollicitatie-acam@pento.nl o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 17 mei 2022.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.


vacature audicien Joosten hoorspecialisten

Joosten Hoorspecialisten is dé zelfstandig audicien in de regio Noord-Holland. Wegens enorme vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zeer korte termijn op zoek naar een vriendelijke, nuchtere, menselijke en klantgerichte audicien voor onze winkels in Hoorn en Zaandam. Wil jij onze collega worden?

Als audicien ben je bij Joosten Hoorspecialisten niet alleen maar de hele dag bezig met het stoïcijns verkopen van hoortoestellen aan de lopende band. Omdat wij alle merken hoortoestellen voeren en écht de tijd nemen voor onze klanten krijg je ook de meer ingewikkelde gehoorverliezen onder handen en probeer je daar samen met een gezellig en professioneel team, audiologisch centra en KNO artsen een geschikte oplossing voor te vinden. Joosten Hoorspecialisten is een echt familiebedrijf: Onze medewerkers stralen dit uit en onze klanten voelen zich welkom, gehoord en begrepen.

Wie zoeken we?

 • Een gediplomeerd audicien met een Triage-diploma en StAr-registratie.
 • 24-32 uur beschikbaar per week.
 • Een positieve en leergierige teamspeler met uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Gemotiveerd om mee te werken aan uitmuntende hoorzorg in het verzorgingsgebied Hoorn en Zaandam.
 • Gedreven om de best mogelijke klantenservice te bieden met een team van experts.
 • Enthousiast over een werkomgeving waarin wordt gewerkt met oog voor de klant, elkaar en voor de allernieuwste hoortechnieken.

Wat jouw rol is

 • Je voert hoortesten uit, adviseert klanten over de beste optie voor hun behoeften, past hoortoestellen aan en verleent nazorg. Maakt afdrukken voor oorstukjes en gehoorbescherming.
 • Je bent één van de experts op het gebied van hoorzorg binnen het team en overlegt regelmatig met KNO artsen, audiologisch centra en collega’s.
 • Je adviseert klanten over aanvullende hulpmiddelen zoals telefonie en wek en waarschuwing.
 • Je boekt bestellingen binnen, handelt reparaties af en bent aanspreekpunt voor andere medewerkers.

Wat bieden wij?

 • Een uitweg uit het hoorketen-keurslijf en de mogelijkheid om écht het verschil te maken voor jouw klanten.
 • Een gezellig team van mensen met allemaal dezelfde passie voor audiologie.
 • Een uitstekend marktconform salaris
 • Cursussen en seminars incl. StAr punten

Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je C.V. en motivatie naar patricia@joostenhoorspecialisten.nl


Vacature week 12 – 2022: Vacature audicien bij Beter Horen in Hellevoetsluis


vacature audicien hellevoetsluis

Audicien Hellevoetsluis

Wil jij werken voor de Nederlandse marktleider in de hoorzorg? Maak dan als audicien de stap naar Beter Horen!

Samen met de klant ga jij op zoek naar de beste oplossing. Je handelt vakkundig, overtuigend, daadkrachtig en geeft de klant het beste advies. Daarmee maak jij het verschil tussen een audicien en een Beter Horen audicien. De klanten van Beter Horen willen door jou geholpen worden omdat jij naar hen luistert. Je hoort ook wat er niet gezegd wordt. Wij dagen jou uit om in een dynamische en snel veranderende omgeving je salesdoelstellingen te behalen en de beste adviseur voor jouw klant te zijn.

Wie zijn wij?

Binnen Nederland opereert Amplifon onder het merk Beter Horen met 170 winkels en 750 toegewijde professionals. We geloven dat mensen het belangrijkste onderdeel van ons succes zijn en daarom investeren wij in onze mensen en hun ontwikkeling. We zijn een doelgerichte organisatie met transparantie naar zowel medewerkers als klanten. Dankzij onze toegewijde audiciens, verkoopmedewerkers en de teams op het hoofdkantoor zijn we in staat om dagelijks mensen de kans te geven om alle emoties van geluid te (her)ontdekken.

Amplifon is de wereldleider in de hoorzorg retail industrie. Sinds 1950 hebben we de levens van miljoenen klanten over de hele wereld veranderd. We zijn een wereldwijd bedrijf dat continu groeit. Amplifon streeft voortdurend naar innovatie en persoonlijke impact op zowel klanten als onze medewerkers. We zijn er trots op dat we de standaard voor onze branche neerzetten.

Dagelijks geeft Amplifon wereldwijd aan duizenden mensen het plezier van emoties van geluid terug. Met meer dan 18.500 professionals in een netwerk van 9.200 verkooppunten, servicecentra en partners zijn we een grote, maar platte organisatie met korte lijnen. Het hoofdkantoor van Amplifon is gevestigd in Milaan. In Nederland is het kantoor gevestigd in een modern en duurzaam pand in Utrecht.

“Als je voor een bedrijf wilt werken wat je echt motiveert en wat het allerbeste voor de klant wil bieden, dan kies je voor Beter Horen!” – Jeroen van Alfen – Audicien

Wat bieden wij?

Bij ons krijg je de mogelijkheid om te werken bij een internationale en doelgerichte organisatie waar je dagelijks het verschil kunt maken in de levens van mensen. Je werkt met de beste producten o.a. vanuit de eigen Amplifon productlijn. Wij bieden een leerzame en collegiale omgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling via (interne) opleidingen aan onze eigen Ampli-Academy. Wij geven je alle ruimte voor een prachtige carrière waar je in staat wordt gesteld om je continue te ontwikkelen en bijvoorbeeld door te groeien naar een leidinggevende positie als shopmanager!

Daarnaast krijg je:

 • Een marktconform salaris, goede pensioenregeling en mogelijkheid tot variabele beloning;
 • Continue ontwikkeling doormiddel van training, coaching, een persoonlijk ontwikkelplan, workshops, seminars en 18k+ trainingen vanuit LinkedIn Learning;
 • De mogelijkheid tot het leasen van een fiets naar keuze via Lease-a-Bike;
 • 24 vakantiedagen + een extra vrije dag op je verjaardag;
 • Ondersteuning bij het up-to-date houden van jouw StAr-registratie.

Amplifon biedt gelijke kansen aan iedereen en is toegewijd om te zorgen voor een diverse en gelijke werkomgeving. Wij geloven dat, als we elkaars uniekheid waarderen en elkaars verschillen respecteren, we meer kunnen bereiken en dat diversiteit van toegevoegde waarde is voor onze cultuur. Ongeacht je gender, land van herkomst of achtergrond, we moedigen iedereen aan om te solliciteren bij Amplifon.

‘Help us to empower people to (re)discover all emotions of sound and we help you to build a career with no boundaries!’

Wie ben jij?

 • Je wilt graag succesvol zijn;
 • Je bent in het bezit van een (triage) audiciendiploma en StAR gecertificeerd;
 • Je spreekt duidelijk articulerend Nederlands, zodat onze klanten jou goed kunnen verstaan;
 • Je hebt een vriendelijke en doortastende houding;
 • Je bent resultaatgericht;
 • Je bent stressbestendig en kunt goed uit de voeten in een hectische omgeving.

Solliciteer direct via deze link

Heb je vragen over Amplifon of de vacature? Neem contact op met recruitment via nl-recruitment@amplifon.com of stuur een WhatsApp naar 06-83213498.

Neem ook een kijkje op de carrière pagina van Amplifon om meer te weten te komen over Amplifon. https://careers.amplifon.com/nl


Vacature week 10 – 2022: Vacature Audiologisch onderzoeker bij Pento


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Audiologisch onderzoeker 

Wil jij werken bij een organisatie waarbij de cliënt centraal staat en werk je graag met volwassenen? Wil jij graag iets betekenen voor onze cliënten in hun dagelijks leven?

Lees dan snel verder!

Wij zijn Pento

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor ons audiologisch centrum in Amersfoort zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

voor 20 uur per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Bij een hoortoestelcontrole ga je samen met de cliënt aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen. Daarnaast geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Cliënten met bijzondere problematiek kun je inbrengen in het multidisciplinair teamoverleg. Je wordt 1 à 2 dagdelen per week ingezet voor gehooronderzoek op de KNO-poli in het Meander ziekenhuis in Amersfoort. Afhankelijk van je kennis, ervaring en interesse kun je ingezet worden bij onze Hoorinfotheek, in het tinnitus zorgteam of bij het uitvoeren van vestibulaire onderzoeken.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie-assistent of audicien afgerond.
 • Je hebt werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie en hoortoestelaanpassingen
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces.
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om regie te nemen.
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening.
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van het contract.
 • Het betreft een functie voor 20 uur per week.
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3.468,-
 • Deelname aan de pensioenregeling Zorg & Welzijn.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Tim Prinzen (audioloog/teamleider). Hij is bereikbaar op telefoonnummer 033-4701718 of per mail (t.prinzen@pento.nl).

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Stuur je motivatie met Curriculum Vitae uiterlijk 19 maart 2022 naar Jeroen Dijkstra (directeur Pento Audiologisch Centrum Amersfoort) via sollicitatie-acam@pento.nl o.v.v. sollicitatie Audiologisch Onderzoeker. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op dinsdagochtend 29 maart 2022.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacatures week 5: vacatures audicien bij Van Boxtel Hoorwinkels in Utrecht, Alkmaar, Amsterdam en Culemborg


logo van boxtel hoorwinkels

Utrecht

Meer mensen beter laten horen, dat is onze missie! Voor de Van Boxtel hoorwinkel in Utrecht zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Audicien die mensen beter wil laten horen. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.

vacature audicien van Boxtel Alkmaar

Alkmaar

Voor onze winkel in Alkmaar zijn we op zoek naar een enthousiaste Audicien die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.

vacature audicien van Boxtel Amsterdam

Amsterdam

Ben jij de enthousiaste audicien die meer mensen beter wilt laten horen? Voor onze winkel in Amsterdam zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.

vacature audicien van bxotel culemborg

Culemborg

Meer mensen beter laten horen, dat is onze missie! Voor de Van Boxtel hoorwinkel in Culemborg zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Audicien die mensen beter wil laten horen. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl


Vacatures week 2: vacature audicien bij Hoorzaak van Neerven in Deurne


vacature audicien hoorzal

Vacature Audicien Hoorzaak van Neerven

Als Audicien bij Hoorzaak van Neerven :

 • lever je op hoog niveau hoorzorg en de mooiste producten met het beste advies. Dit is wat je klanten mogen verwachten
 • voel je je verantwoordelijk voor je klanten. Je stelt hun behoeftes centraal en je hebt gevoel voor kwaliteit, service en dienstverlening
 • ben je een werknemer die de situatie en de belangen van de zelfstandige begrijpt en hier in meedenkt;
 • werk je zelfstandig maar uiteraard ook nauw samen met KNO en AC. Tegelijkertijd werk je op plezierige wijze samen met je team
 • draag je actief bij aan de ontwikkeling van de winkel, je collega’s en vooral jezelf
 • voel je je de expert binnen je vakgebied en je zorgt voor de nodige bij-en nascholing volgens Star registratienormen

Functie eisen

Je hebt of bent:

 • StAr-geregistreerd (triage) Audicien
 • verantwoordelijkheid en empathie voor je klanten en collega’s
 • zeer kritisch op eigen ontwikkeling en de kwaliteit hoorzorg die je levert
 • zeer luistervaardig, communicatief, je stelt de juiste vragen, je kunt bepalen wat de klant echt nodig heeft
 • creatief en proactief; je komt met ideeën en je neemt initiatieven

Arbeidsvoorwaarden

Hoorzaak van Neerven  biedt jou:

 • een part time baan; uren in overleg
 • een gezellige werkplek
 • ruimte voor inbreng, eigen inzicht en ideeën
 • een marktconform salaris, 25 vakantiedagen

Heb je interesse en voldoe je aan het profiel dan kun je een sollicitatiebrief met cv sturen naar

antonie@hoorzaakvanneerven.nl


Vacatures week 50: vacature (leerling-)audicien bij Stufkens


vacature audicien stufkens

Audicien of leerling audicien


Jouw doel: dat klanten zich écht geholpen voelen bij hun gehoorproblemen dankzij jouw begripvolle houding en kennis van hooroplossingen. Dan weet jij dat jij je werk goed hebt gedaan. Voor voldoening uit je werk moet je bij Stufkens Hoorcentrum zijn.

Audicien bij Stufkens Hoorcentrum

Jij adviseert onze klanten en geeft persoonlijke service. Gewoon door jezelf te zijn, want van nature ontvang jij klanten met een glimlach en stel je de juiste vragen. Je adviseert over hooroplossingen, gehoorbescherming en levert nauwkeurige nazorg.

Stufkens luistert als de beste

De eerste winkel van Stufkens Hoorcentrum aan de Deken van Oppensingel in Venlo is inmiddels een thuis geworden voor veel slechthorenden. Daarnaast hebben we nog 4 andere winkels, in Venray, Roermond, Panningen en nog een in Venlo. Onze waardes? Persoonlijke aandacht en optimale hoorzorg. Die hebben ertoe geleid dat we dagelijks een grote klantenkring mogen verwelkomen in onze winkels. Mensen komen van heinde en verre op advies van kennissen naar Stufkens, voor een nieuw hoortoestel of voor een second opinion. 

Welkom in ’t team van Stufkens!

Samen met je team verleen je dagelijks zorg op maat en behaal je de commerciële doelen. In onze winkels zijn er genoeg kansen om je kennis over hooroplossingen en adviserend verkopen uit te breiden. Je team bestaat uit meerdere audiciens en commercieel medewerkers. Met jou erbij als sterke collega zorgen jullie ervoor dat klanten maximaal hoorplezier ervaren. Je collega’s zijn tussen de 25 en 55 jaar.

Leuk om je te ontmoeten!

Jouw allerbeste eigenschap is dat je klantverwachtingen overtreft. Een leergierige houding en goed luistervermogen zijn dus wel belangrijk. Zet jij je beste beentje voor, dan kun je rekenen op een gezellige en leerzame baan. Je bent verder in het bezit van het audiciensdiploma of je gaat deze op termijn behalen.

Ongehoord goede arbeidsvoorwaarden

Kom je bij ons werken, dan krijg je natuurlijk een goed arbeidsvoorwaardenpakket. Wij bieden jou als audicien:

 • een contract voor 12 maanden;
 • bij goede samenwerking graag een contract voor onbepaalde tijd aan;
 • part time of full time;
 • de mogelijkheid om je eventuele studieschuld over te nemen;
 • werkdagen in overleg;
 • een marktconform salaris;
 • een buddy voor de eerste 2 maanden, die jou alles leert wat er valt te weten binnen Stufkens;
 • ruime ontwikkelingsmogelijkheden voor persoonlijke groei;
 • 25 vakantiedagen op basis van fulltime, waarop we je geheel met rust laten;
 • 75% van je pensioen, dat door ons wordt betaald.

Heb jij hier wel oren naar? Stuur je cv en motivatiebrief naar Roel Vrijmoed (sollicitatie@stufkenshoorcentrum.nl). Heb je vragen over deze vacature of over Stufkens Hoorcentrum? Ook dan staat Roel voor je klaar via 06 53 65 08 93. Een WhatsApp-bericht sturen mag natuurlijk ook! 


Vacatures week 47: vacature audicien bij Oogvoororen.nl in Maastricht


vacature audicien oogvoororennl intoears

Vacature zelfstandig StAr-geregistreerd audicien vestiging Maastricht

Bij Oogvoororen.nl staan we voor transparantie, eerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in onze uitgebreide website, het feit dat we alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren service aan huis, in de IntoEars vestigingen en via het internet. Een concept dat perfect past bij de behoefte van de hedendaagse consument. En daarom groeien we zo hard. Om die groei voort te zetten zoeken we een audicien in de IntoEars vestiging in Maastricht, eventueel gecombineerd met ambulante werkzaamheden. 

We zoeken iemand met het volgende profiel:

 • StAr-geregistreerd audicien
 • Sociaal vaardig
 • Commercieel
 • Handig met computers en internet

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid
 • Een uitstekend salaris
 • 24 vakantiedagen per jaar
 • Een auto van de zaak (indien gecombineerd met ambulante werkzaamheden)
 • Leuke collega’s die jou iedere dag ondersteuning bieden
 • De kans om mee te werken aan een leuke en snelgroeiende organisatie met internationale ambities

Enthousiast? Reageer dan op deze vacature door te mailen naar Herman Langstraat via herman@oogvoororen.nl.


Vacatures week 45

 • Vacature gediplomeerd audicien bij Gijsen Zien en Horen in Sittard (vacature is ingevuld)
 • Audiologisch onderzoeker in opleiding bij Pento in Friesland

vacature audicien Gijsen zien en horen

Wij zoeken

 • Een gediplomeerd audicien met StAr registratie
 • Zelfstandige werker, maar zich ook herkent als teamplayer
 • Ambitie; het verder op de kaart zetten van Gijsen Horen
 • Een service en kwaliteit gerichte instelling
 • Goede sociale eigenschappen
 • Nauwkeurig en administratief sterk
 • Interesse en kennis van de technische ontwikkelingen in de markt

Wat kun je van ons verwachten?

(vacature is ingevuld)

 • Een uitdagende functie.
 • Een gezellige, informele werkomgeving.
 • Interne trainingen en cursussen.
 • Goede arbeidsvoorwaarden, een pensioenregeling en een goed salaris.

Over Gijsen

Sinds 1953 is Gijsen, gelegen in het centrum van Sittard, het aangewezen adres voor je ogen. Met maar liefst 1600 m2 vol (zonne)brillen, contactlenzen en meetruimtes, een bioscoop en windtunnel. Voor specialistische onderzoeken kun je terecht bij een van onze optometristen.
In september 2018 is Gijsen Horen opgericht en kunnen wij onze klanten voorzien van gehoorapparaten en gehoorbescherming op maat. Op de eerste verdieping bevindt zich de horen ruimte.

Ben jij toe aan die volgende stap en die nieuwe uitdaging? Wij maken graag kennis!

Stuur je motivatie en CV naar kantoor@gijsen.nl.


vacature audicien vacature audiometrist Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento. Experts in horen, spreken en verstaan. Vanuit verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland begeleiden, onderzoeken en adviseren wij mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Wij bieden audiologische zorg en Vroegbehandeling. 

Binnen Pento werken we vanuit vertrouwen en professionaliteit. Daarom werken we met leidende principes: cliënt centraal, continu verbeteren, regie nemen, passend en meedoen. We praten hierover met elkaar en spreken elkaar hierop aan. Zo verbinden we ons met deze principes, met elkaar en met de cliënt.

Voor het volwassenenteam van Pento Audiologisch Centrum Friesland zoeken wij per januari 2022 een:

Audiologisch onderzoeker in opleiding

(24 uur per week)

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Ook geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen. Daarnaast kan er bijvoorbeeld een teamoverleg of multidisciplinair overleg in je agenda gepland staan. Er is tijd voor overhead om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan. Tevens kun je worden ingezet voor gehooronderzoek  bij volwassenen en kinderen op een KNO-poli (in Meppel en Steenwijk). 

Je start in januari met opleiding van 8 uur per week. Indien de kennis en ervaring daarnaast voldoende is, komt er direct 16 uur aan werktijd bij op het centrum. Bij het ontbreken van de basiskennis komen de 16 uur er vanaf 1 maart bij.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je bent bereid de opleiding tot audiologie-assistent bij de FENAC in Utrecht te volgen (vanaf 14 januari 2022 elke vrijdag).
 • Bij te weinig aanmeldingen bij de opleiding zal de start van de opleiding waarschijnlijk naar september worden verplaatst.  Afhankelijk van je vooropleiding/ervaring kan dan eerst gekozen worden voor een intern scholingstraject.
 • Afhankelijk van al aanwezige kennis en ervaring ben je gelijk naast de opleiding ook werkzaam op ons centrum. Anders  ben je dit vanaf 1 maart wanneer voldoende basiskennis vanuit de opleiding aanwezig is.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces.
 • Je bent in het bezit van een auto en een rijbewijs.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je bent bereid is om op termijn door te groeien naar de functie van audiologisch onderzoeker (audiologie-assistent II).

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om eigen regie te nemen
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met uitzicht op verlenging voor onbepaalde tijd.
 • Een 24-urige werkweek. Inzet op een andere locatie van Pento behoort tot de mogelijkheden.
 • Een functie die is ingedeeld in FWG schaal 40 (audiologie-assistent i.o.) afhankelijk van ervaring conform CAO ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Vragen over de  vacature kun je per e-mail stellen aan: mevrouw Froukje Klijnstra,  acfriesland@pento.nl.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Solliciteer dan uiterlijk op 17 november 2021. Je brief en cv kun je mailen t.a.v. de sollicitatiecommissie via acfriesland@pento.nl, o.v.v. sollicitatie Audiologie-assistent i.o.  De sollicitatiegesprekken staan gepland op donderdagochtend 25 november a.s.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.Vacatures week 33

Vacature audicien bij audiciensbedrijf De Bollenstreek in Noorwijkerhout
Vacature audicien bij Makker Hoortoestellen (leerling audicien) te Utrecht
Vacatures audicien bij Van Boxtel Hoorwinkels – Utrecht, Eindhoven en Amsterdam


vacature audicien de bollenstreek

Adviseer jij de klant graag de allerbeste en meest innovatieve hooroplossing? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onafhankelijk audiciensbedrijf staat klantbeleving en een uitstekende service bij ons op één. Afgelopen jaren hebben wij een snelle groei doorgemaakt. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkende audicien voor 3 of 4 dagen per week.

Ben jij een gediplomeerde audicien met aantoonbare ervaring en ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Dan ontvangen wij je sollicitatie (met cv) graag op info@audiciendebollenstreek.nl. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op.


vacature audicien makker hoortoestellen

Audicien Traineeship | Omgeving Utrecht

Locatie omgeving Utrecht – Fulltime 40-uur

Wil jij een kick-start in je loopbaan? Ben jij commercieel en een echt mensen-mens? Dan hebben wij de baan voor jou!

Bij Makker Hoortoestellen bieden we je een tof traineeship tot audicien. In een hechte groep van vak-gekkies leer je hoe je gehoortesten moet afnemen, slechthorenden (vanaf baby’s tot 100+) te adviseren en natuurlijk hoortoestellen te verkopen. Dit klinkt misschien niet sexy, maar ow, dat is het wel als je je erin verdiept! De hoortoestellenbranche is namelijk mega in ontwikkeling. Innovaties zoals hoortoestellen die live vertalen en je gezondheid in de gaten houden zijn geen uitzondering. Je komt te werken in een groeiend bedrijf en laten jou er echt onderdeel van zijn. Jij werkt 4 dagen in de week en 1 dag in de week ga je naar school. In no-time noem jij jezelf audicien!

hoort Makker bij jou?

 • We ondersteunen je in je ontwikkeling, zodat jij je in no-time kan ontwikkelen tot een gecertifieerd audicien.
 • We bieden een uitdagende en afwisselende functie.
 • Je komt te werken in een inspirerende werkomgeving waarbij jij ruimte, middelen en verantwoordelijkheden krijgt.
 • Heb je een kritische blik en creatieve ideeën? Cool! Deze worden met open armen ontvangen in onze ondernemende organisatie.
 • Je kan rekenen op goede begeleiding en een prima salaris.
 • En niet geheel onbelangrijk: een tof team met enthousiaste en knotsgekke collega’s

hoor jij bij ons?

 • Je bent bereid je te ontwikkelen en je certificering te halen voor audicien.
 • Je bent de match van zowel een oprecht mensen-mens als een commercieel persoon.
 • Je bent super in communiceren, je kan je goed inleven in de ander en weet hoe je een gesprek moet sturen.
 • Je bent bereid op zaterdag te werken.
 • Je hebt minimaal een havo- of mbo-diploma.

Hoor jij bij deze functie? Top, stuur je CV en motivatie naar guido@makker.nl. We horen je graag! Ook wanneer je nog vragen hebt….

solliciteer nu vacature audicien knop makker

Over Makker Hoortoestellen

Wij zijn Makker. Een audiciensfamiliebedrijf met 40+ jaar vakkennis en een focus op de nieuwste audiologische technieken en innovatieve hooroplossingen. Wij onderscheiden ons in het bieden van verregaande service en oprechte hoorzorg – en dan ook echt – aan onze (slechthorende) klanten. Bij Makker zien we het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, dat iedereen het gevoel moet ervaren van een optimaal gehoor voor een betere levenskwaliteit


logo van boxtel hoorwinkels
vacature audicien van boxtel hoorwinkels Utrecht

Utrecht

Meer mensen beter laten horen, dat is onze missie! Voor de Van Boxtel hoorwinkel in Utrecht zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Audicien die mensen beter wilt laten horen. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.

vacature audicien van boxtel hoorwinkels Eindhoven

Eindhoven

Voor onze winkel in Eindhoven zijn we op zoek naar een enthousiaste Audicien die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.

vacature audicien van boxtel hoorwinkels Amsterdam

Amsterdam

Ben jij de enthousiaste audicien die meer mensen beter wilt laten horen? Voor onze winkel in Amsterdam Noord zijn we momenteel op zoek naar een nieuwe collega. Interesse? Stuur je motivatie en CV door naar HR@vanboxtelhoorwinkels.nl.


Vacatures week 32:

Vacature audicien De Bollenstreek in Noodwijkerhout

Vacatures via Novicum:

Vacature Area Manager Benelux (Nederlandstalig) en Zuid Afrika bij Advanced Bionics
Vacature accountmanager voor de regio Oost Nederland bij WS Audiology Benelux
Vacatures voor audicien bij Hoortzo te Ridderkerk; Hoorcentrum JvG in Heemstede; Hoorcentrum Horst; Hoorpartners in Tilburg/Goirle.

Vacatures bij Oogvoororen.nl: Medewerker klantenservice en vacatures audicien aan huis regio Amsterdam en Utrecht


vacature audicien novicum

Vacature Bedrijfsleider / Audicien bij Hoortzo in Ridderkerk

vacature audicien novicum meer info

Vacature audicien bij Hoorcentrum JvG in Heemstede

vacature audicien novicum meer info

Vacature Area Manager Benelux (Nederlandstalig) en Zuid Afrika bij Advanced Bionics. Standplaats Vianen

vacature audicien novicum meer info

Vacature: accountmanager voor de regio Oost Nederland bij WS Audiology Benelux (WSA)

vacature audicien novicum meer info

Vacature audicien bij Hoorcentrum Horst te Horst in Limburg

vacature audicien novicum meer info

Vacature audicien bij Hoorpartners in Tilburg/Goirle

vacature audicien novicum meer info
vacature audioloog Novicum

vacature audicien bij oogvoororen.nl

Wij zijn op zoek naar een medewerker Klantenservice (fulltime) 

Als medewerker klantenservice maak je deel uit van een klein team mensen in onze vestiging in Tilburg. Je zorg er voor dat de vragen van onze klanten beantwoord worden, afspraken ingepland worden in de agenda en uiteraard dat al onze klanten tevreden blijven. 

 Wie zoeken wij?

 • Je bent communicatief sterk
 • Je bent niet bang om een telefoon op te pakken
 • Je vindt het leuk om klanten zo goed mogelijk te begeleiden
 • Je bent commercieel ingesteld en vindt het een uitdaging om targets te halen 
 • Je kunt goed communiceren met onze doelgroep (senioren)
 • Ervaring in de branche is een pré

Wie zijn wij?

Oogvoororen is een innovatief en snelgroeiend bedrijf in de hoorzorg. Wij hebben het grootste online verkoopplatform van Nederland op gebied van hoortoestellen en bijproducten. We hebben 9 eigen vestigingen en een groot team audiciens in dienst die door het hele land aan huis onze klanten bezoeken. Onze nadrukkelijke aanwezigheid op het internet levert een flinke dagelijkse stroom aan nieuwe potentiele klanten op die wij graag allemaal snel en goed willen kunnen helpen. 

Wat bieden wij?

 • Een marktconform salaris
 • 8% vakantietoeslag
 • 24 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband
 • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 15km van het werk af woont
 • Een goede werksfeer
 • Je werkt mee in zeer snel groeiende organisatie met internationale ambities

Reageren op deze vacature kan door een CV en motivatiemail te sturen naar:  Herman Langstraat – herman@oogvoororen.nl

Vacature zelfstandig StAr-geregistreerd audicien aan huis regio Utrecht

Bij Oogvoororen.nl staan we voor transaparantie, eerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in onze uitgrebreide website, het feit dat we alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren service aan huis, in de IntoEars vestigingen en via het internet. Een concept dat perfect past bij de behoefte van de hedendaagse consument. En daarom groeien we zo hard. Om die groei voort te zetten zoeken we een ambulant audicien regio Utrecht

vacature audicien oog voor oren

Wie zoeken wij?

 • StAr-geregistreerd audicien
 • In het bezit van een geldig rijbewijs
 • Sociaal vaardig (je komt bij veel mensen over de vloer)
 • Commercieel
 • Handig met computers en internet
 • Grote mate van zelfstandigheid

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid
 • Een uitstekend salaris
 • 24 vakantiedagen per jaar
 • Een auto van de zaak
 • Leuke collega’s die jou iedere dag ondersteuning bieden
 • De kans om mee te werken aan een leuke en snelgroeiende organisatie met internationale ambities 

Enthousiast? Reageer dan op deze vacature door te mailen naar Herman Langstraat via herman@oogvoororen.nl.—


Vacature: Zelfstandig StAr geregistreerd audicien aan huis regio Amsterdam

Bij Oogvoororen.nl staan we voor transaparantieeerlijke prijzen en keuze in product & service. Dit komt tot uiting in onze uitgrebreide website, het feit dat we alle A-merk hoortoestellen leveren en het leveren service aan huis, in de IntoEars vestigingen en via het internet. Een concept dat perfeect past bij de behoefte van de consument. En daarom groeien we zo hard, en om die groei voort te zetten zoeken we een ambulant audicien regio Amsterdam. 

vacature audicien oog voor oren

Wie zoeken wij?

 • StAr-geregistreerd audicien
 • In het bezit van een geldig rijbewijs
 • Sociaal vaardig (je komt bij veel mensen over de vloer)
 • Commercieel
 • Handig met computers en internet
 • Grote mate van zelfstandigheid

Wat bieden wij?

 • Een leuke en afwisselende baan met veel vrijheid
 • Een uitstekend salaris
 • 24 vakantiedagen per jaar
 • Een auto van de zaak
 • Leuke collega’s die jou iedere dag ondersteuning bieden
 • De kans om mee te werken aan een leuke en snelgroeiende organisatie met internationale ambities

Enthousiast? Reageer dan op deze vacature door te mailen naar Herman Langstraat via herman@oogvoororen.nl.


Vacature week 31: ervaren audiciens bij Oorwerk. Locaties: Amstelveen en Maassluis


logo oorwerk vacature audicien

Ervaren Audicien

Op afstand toch premium zorg verlenen, een persoonlijke 1-op-1 winkelervaring en een veilige omgeving voor onze specialisten. Juist nu staat dit bij Oorwerk voorop. Onze 30+ experience stores en shop-in-shops hebben allemaal een eigen unieke uitstraling en een vast team met high-end specialisten. Samen hebben wij één duidelijk doel voor ogen: de best mogelijke klantervaring realiseren. Wij willen niet de grootste audicien van Nederland zijn, wel de beste. Om onze teams in Noord en Zuid-Holland te versterken zoeken wij ervaren audiciens.

Meer dan alleen doen waar je goed in bent.

Jij komt terecht in een energiek team met zo’n 60 ervaren specialisten. Stuk voor stuk vinden wij een unieke klantbeleving en premium service belangrijk. Daarom ga je als audicien bij Oorwerk aan de slag met de meest innovatieve diensten en producten in onze business; van fully remote fittings, VIP experience rooms tot after-care op afstand en de allernieuwste hoortoestellen ter wereld. Je krijgt écht de tijd voor klanten, wordt maximaal ondersteund door marketeers en je werkt nauw samen met collega’s om onze in-store experience te blijven innoveren. Wat ons echt anders maakt dan de rest? We geven klanten al bij het eerste bezoek een hoorbeleving. Hoe we dat doen, laten we je graag zien 🙂

Dit heb je nodig.

+ Ervaring als gecertificeerd audicien.
+ Jij vindt tijd voor de klant, een exclusieve klantervaring en premium service echt belangrijk.
+ Jij wil samenwerken met de meest innovatieve specialisten uit ons vak.

Dit bieden wij.

+ Mooie stap qua salaris.
+ Concurrerende voorwaarden.
+ Uitstekend pensioen.
+ Veel vrijheid en flexibiliteit in werktijden.
+ Parttime mogelijkheden.
+ Ruime opleidingsbudgetten.
+ Afwisseling en doorgroeimogelijkheden.
+ Een actieve feestcommissie, en meer!

Meer horen?

Wil je een van onze experience winkels van binnen zien óf discreet kennismaken met onze teams? Reageer met of zonder cv naar hr@oorwerk.nl. Even bellen of whatsappen kan ook via 06-18873918.

Of solliciteer online:

solliciteer knop vacature audicien

Vacature week 30: Vacature audiologieassistent bij Amphia Ziekenhuis te Breda / Oosterhout


vacature audiologieassistent amphia breda
solliciteer vacature audiologie assistent

Sluitingsdatum 15 augustus 2021

JOUW uitdaging

Wil jij als ervaren audiologie assistent werken in een multidisciplinaire omgeving waarin je direct schakelt met de KNO-arts en collega’s op de poli? Kan je goed tegen hectiek en vind je het prettig dat je werkdag omvliegt? Sluit je dan aan bij onze polikliniek KNO van Amphia!

Jouw ambities dragen bij aan het optimaliseren van het audiologisch onderzoek. Samen met je collega’s breng je de kwaliteit naar een hoger niveau.  Als audiologie assistent verzorg je zelfstandig het audiologisch onderzoek bij patiënten. Je bent verantwoordelijk voor de audiogrammen op basis waarvan de KNO-arts bepaalt welke behandeling nodig is. Samen met de KNO artsen denk je mee in de beste oplossing voor de patiënt. Je maakt oorafdrukken voor gehoorbescherming en zwemdoppen. Uiteraard lever je een actieve bijdrage aan het optimaliseren van een goed functionerende polikliniek.

Jouw passie voor het vak draagt bij aan het verbeteren van de zorg binnen Amphia.

solliciteer vacature audiologie assistent

JOUW werkomgeving

De poliklinieken KNO bevinden zich op de locatie Molengracht (Breda) en op de locatie Pasteurlaan (Oosterhout). In het Trivium (Etten-Leur) bedienen wij daarnaast ook een buitenpolikliniek. Kenmerkend voor de polikliniek KNO is, naast de professionaliteit, het grote aantal patiënten dat de polikliniek wekelijks bezoekt. In totaal werken er 25 enthousiaste medewerkers binnen deze Zorgkern en acht KNO-artsen. De Zorgkern KNO heeft een grote ambitie om het audiologisch onderzoek te verstevigen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Kom jij als gepassioneerde audiologie assistent ons team versterken?

Amphia als JOUW werkgever

We bieden je een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar. Afhankelijk van organisatorische ontwikkelingen behoort een vast contract zeker tot de mogelijkheden. Daarnaast:

 • Een salaris van maximaal € 3.322,- bruto per maand, conform CAO Ziekenhuizen (functiegroep 45, op basis van 36 uur);
 • 8,3% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering;
 • Fietsenstallingen met oplaadpunten en fietspompen. En de mogelijkheid om je te douchen;
 • Een online aanbod met allerlei leuke trainingen, activiteiten en praktische tips op het gebied van gezondheid en welzijn;
 • Amphia is een erkend opleidingsziekenhuis en samen met jou willen wij meedenken in jouw persoonlijke ontwikkeling. Genoeg opties dus.

Wat bovendien leuk is om te weten: bij Amphia krijg je onder andere korting op extra producten zoals een sportabonnement, fiets of telefoon en je ontvangt collectiviteitskorting op je zorgverzekering. Je kunt ook lid worden van onze personeelsvereniging die leuke reisjes en uitjes organiseert.

Wie ben JIJ?

Hebben wij een match? Jij gaat voor de beste resultaten en zet de patiënt hierin centraal. Je werkt zelfstandig en nauwkeurig en je hebt een hoog energieniveau. Je bent flexibel en kunt goed omgaan met piekdrukte. Goede communicatieve, sociale vaardigheden en doorzettingsvermogen zijn voor jou vanzelfsprekend.  Daarnaast beschik je over een MBO/HBO werk- en denk niveau en ben je in het bezit van het diploma audiologie assistent (Stichting Audiologische Opleidingen / FENAC). Ook wanneer je binnenkort voor deze opleiding diplomeert of bereid bent om de opleiding te volgen, ben je van harte welkom om te reageren.

Met jouw gedrevenheid en bevlogenheid, ben jij een échte aanvulling op het team. Heb jij ambities om persoonlijk te groeien en help je ons te innoveren? Dan is deze functie écht iets voor jou!

Interesse?

Herken jij jezelf in bovenstaande maar heb je toch nog vragen? Cora Verbiest, Meewerkend teamleidinggevende poli KNO, beantwoordt met plezier jouw vragen via 076 595 2314. Direct solliciteren kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en stuur je cv met motivatie vóór 15 augustus 2021.

Een online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Ben je al in dienst bij Amphia? Solliciteer dan via de interne vacaturepagina van Amphia. Via de onderstaande button is dit niet meer mogelijk voor de interne medewerker.

solliciteer vacature audiologie assistent

Vacature week 26: Vacature audiologisch onderzoeker bij Pento


vacature audicien vacature audiologie assistent Pento audiologisch centrum

Wij zijn Pento.

Experts in horen, spreken en verstaan. Wij onderzoeken en adviseren mensen die problemen hebben op het gebied van taal-spraak en/of gehoor. Onze betrokken collega’s maken echt het verschil in het leven van onze cliënten. Doordat wij met onze zorg alles inzetten zodat onze cliënten weer mee kunnen doen in de maatschappij. Dáar doen we het voor! Dit doen wij zowel binnen onze audiologische zorg als voor de Vroegbehandeling. Pento Vroegbehandeling biedt multidisciplinaire behandeling aan kinderen met een ernstige auditieve en/of communicatieve beperking en aan het gezin (en de omgeving) waarin het kind opgroeit. Pento vind je op verschillende locaties in Noord-, Oost- en Midden-Nederland.

Wil jij ook jouw steentje bijdragen? Voor ons audiologisch centrum in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een

Audiologisch onderzoeker

voor 32 uur per week

Wat ga je doen?

Je hebt op een dag verschillende soorten afspraken met cliënten. Bij een eerste afspraak voer je na het uitvragen van de hulpvraag van de cliënt allerlei soorten onderzoek op audiologisch gebied uit. Zo kun je aan het eind van de afspraak een passend advies geven, eventueel na overleg met de audioloog. Bij een hoortoestelcontrole ga je bijvoorbeeld samen met de cliënt aan de slag om de hoortoestellen optimaal in te stellen. Daarnaast geef je informatie en advies over slechthorendheid en hulpmiddelen of kan er bijvoorbeeld een teamoverleg of multidisciplinair overleg gepland staan. Er is tijd om cliënt gerelateerde acties te verwerken of om met acties vanuit het team aan de gang te gaan. Tevens word je ingezet voor gehooronderzoek op de KNO-poli in het Gelre ziekenhuis in Apeldoorn.

Wat zoeken wij in onze nieuwe collega?

 • Je hebt de opleiding tot audiologie assistent of audicien afgerond.
 • Je hebt al behoorlijk wat werkervaring op het gebied van audiometrie/audiologie.
 • Je bent een echte teamplayer.
 • Je kunt snel schakelen en kunt omgaan met stress/drukke situaties.
 • Je bent vindingrijk, neemt initiatief en bent positief ingesteld.
 • Je hebt uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden en communiceert helder en duidelijk.
 • Je bent in staat cliënten van uiteenlopende leeftijd en met verschillende achtergronden op hun gemak te stellen tijdens en na het onderzoek en het revalidatieproces. .
 • Je hebt interesse in techniek/software en nieuwe ontwikkelingen.
 • Je bent leergierig ingesteld, blijft jezelf graag ontwikkelen en neemt eigen regie.
 • Je vindt het leuk samen met je collega’s te zoeken naar nieuwe mogelijkheden om het werken beter en prettiger te maken.

Wat mag je van ons verwachten?

 • Een enthousiast team om mee samen te werken.
 • De ruimte om regie te nemen.
 • De mogelijkheid en ruimte mee te kunnen denken in het verbeteren van onze dienstverlening.
 • Scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden.
 • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Het betreft een functie voor 32 uur per week. De vrijdag is een vaste werkdag gezien de bezetting van het team.
 • De functie Audiologisch onderzoeker is ingedeeld in FWG 45. Deze  functiegroep kent een maximum bruto fulltime salaris van € 3322,-
 • Deelname aan de pensioenregeling Zorg & Welzijn
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.

Heb je vragen over de vacature?

Informatie over onze organisatie vind je op www.pento.nl. Inhoudelijke vragen over de vacature kun je stellen aan Tonny Madretsma  of Annerenee Meijer. Telefoonnummer AC Apeldoorn 055-5818747.

Ben je enthousiast over de vacature en wil je solliciteren?

Mail dan jouw motivatie met Curriculum Vitae voor 19 juli 2021. Je motivatie en cv en kun je mailen naar Trea Zeevaart (directeur Pento Audiologisch Centrum Apeldoorn) via vacatures-act@pento.nl o.v.v. sollicitatie Audiologisch onderzoeker/assistent. De sollicitatiegesprekken worden gepland in overleg met de kandidaten i.v.m.. de vakantieperiode.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat de voorkeur.

(Online) screening, bijvoorbeeld via databanken, zoekmachines en sociale netwerken, kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.

Het kunnen overleggen van een verklaring omtrent het gedrag (VOG) is een voorwaarde voor de aanstelling. De procedure hiertoe wordt opgestart na het arbeidsvoorwaardengesprek.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing in andere media is op grond van spamwetgeving verboden.


Vacature week 25: Vacature Fitting Support Medewerker Phonak/Unitron


vacature audicien fitting support sonova logo

GEZOCHT:
Fitting Support Medewerker Phonak/Unitron (20 uur)

Wil jij bij één van de meest innovatieve leveranciers in de hoorbranche werken?

In deze binnendienstpositie ben je onderdeel van het Sonova Sales Support team te Vianen (Utr.) en adviseer je onze klanten telefonisch om tot een optimale gehooroplossing te komen van onze merken Phonak en Unitron. Dat kan zijn met tips voor de aanpassoftware of keuzeadvies bij hoortoestellen of Roger solo-apparatuur. Je bent zowel vraagbaak als sparringpartner. Je werkt altijd met de nieuwste innovaties en ons portfolio is bijzonder divers. Tevens vervul je technische productmanagementtaken en ondersteun je marketing waar nodig, bijvoorbeeld door een vertaling op te pakken. Juist deze combinatie maakt deze functie zeer afwisselend en enerverend. Ook op audiologisch vlak zijn er veel mogelijkheden om je kennis te verdiepen. Wil jij dicht bij de bron zitten en je collega gehoorprofessionals met jouw ervaring bijstaan? Dan is dit jouw volgende carrièrestap!

Wie ben jij?

 • Je hebt al kennis en ervaring van/in de hoorbranche
 • Je bent communicatief vaardig en klantgericht
 • Je denkt in oplossingen en bent pro-actief
 • Je kunt goed luisteren
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift (en Nederlands uitstekend)

Wat bieden wij?

 • Een salaris dat past bij jouw kennis en ervaring
 • Leuke collega’s
 • Een parttime functie van 20 uur per week
 • 12,5 vakantiedagen + halve dag extra per kwartaal dat je niet ziek bent geweest
 • Een ruim aanbod van kennis en trainingen voor verdieping van je expertise
 • Een mooi pakket secundaire arbeidsvoorwaarden

Ben je na het lezen van dit alles nog steeds enthousiast dan kun je je cv en een korte motivatiebrief sturen naar onze HR-manager judith.vandenbrink@sonova.com waar je ook voor eventuele vragen terecht kunt.

Sonova is an equal opportunity employer

We team up. We grow talent. We collaborate with people of diverse backgrounds to win with the best team in the market place. We guarantee every person equal treatment in regard to employment and opportunity for employment, regardless of a candidate’s ethnic or national origin, religion, sexual orientation or marital status, gender, genetic identity, age, disability or any other legally protected status.

NB: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.