Starkey Hearing Foundation start Nationale inzamelactie gebruikte hoortoestellen in Nederland en België

De Starkey Hearing Foundation zet zich in voor mensen over de hele wereld in gebieden waar geen of nauwelijks hoorzorg is. Het is de missie van Starkey om mensen bij elkaar te brengen, hun leven rijker te maken en om het meest optimale uit het leven te halen door hen weer te laten horen.
U kunt de stichting helpen door uw oude hoortoestellen te doneren. Deze kunt bij uw audicien inleveren. Dat kan nu nog niet bij de winkels van een van de hoortoestelketens, maar wel bij de meeste zelfstandige audicienswinkels. U ontvangt als dank een officieel certificaat.
De gebruikte hoortoestellen mogen van ieder merk, van iedere fabrikant zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw bij de internationale missies ingezet, naast vele splinternieuwe Starkey toestellen die het bedrijf zelf doneert.

inzameling oude hoortoestellen Starkey 1

Starkey: meer dan hoortoestellen alleen

Starkey Hearing Technologies is meer dan alleen de unieke hoortoestellen die de fabrikant ontwikkelt en produceert. Het bedrijf gelooft in het feit dat het kunnen horen van de wereld en de mensen om ons heen essentieel is voor ons leven, net zoals ademhalen dat is. Met het fabriceren en leveren van hoortoesteloplossingen wil Starkey mensen bij elkaar brengen, hun leven rijker maken en bijdragen het meest optimale uit het leven te halen.

Oprichter Starkey Hearing Technologies

In 1967 heeft William F. Austin in Minneapolis (Minnesota – VS) Starkey Hearing Technologies opgericht met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”. Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent. Het opent onze wereld voor relaties met andere mensen, voor begrip voor elkaar en voor ervaringen waarmee we ten volle onze mogelijkheden kunnen benutten en onze idealen bereiken. Bill had de know-how en passie om Goed Horen te brengen bij mensen die het nodig hebben.

Bill Austin Starkey

Bill Austin aan het werk in Afrika samen met voormalig president Bill Clinton

Bill Austin reist – samen met zijn vrouw Tani – voor de door hem opgerichte Starkey Hearing Foundation naar verschillende delen van de wereld om mensen in nood te helpen met omvangrijke programma’s voor slechthorenden.
In september 2017 is Bill Austin door de Verenigde Naties voor zijn internationale filantropische levenswerk met de Starkey Hearing Foundation, als eerste benoemd tot Goodwill Global Ambassador for Ear and Hearing Health.

1,9 miljoen hoortoestellen aangepast in armste landen te wereld

Voortbordurend op Austin’s visie “Alone we can’t do much, together we can change the World”, heeft de Foundation in méér dan 100 landen – en met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors – al 1,9 miljoen hoortoestellen aangepast en daarmee talloze levens verbeterd. Ieder jaar komen daar nog eens méér dan 100.000 hoortoestellen bij en starten nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld.
KIND HOREN, de vertegenwoordiger van Starkey in Nederland en België, doneert voor ieder Starkey hoortoestel dat het bedrijf levert een bedrag aan de Starkey Hearing Foundation om meer mensen in de wereld te helpen goed te horen.

Inzameling hoortoestellen

Daarnaast worden actief gebruikte hoortoestellen ingezameld. Deze gebruikte hoortoestellen mogen van iedere fabrikant en type zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw in de internationale missies weer ingezet, naast vele splinternieuwe Starkey toestellen.
Wanneer u bij uw audicien uw gebruikte hoortoestellen doneert aan de Foundation, ontvangt u als dank een officieel certificaat waarin uw bijdrage wordt bevestigd en geregistreerd.
Het leven bestaat uit het delen van ideeën, dromen en doelen. Horen is hierbij van vitaal belang. Eén medemens weer kunnen laten horen lijkt een kleine daad van vriendelijkheid, maar kan op termijn een groot effect hebben op de toekomst van onze wereld.

Alvast heel hartelijk dank voor uw deelname aan de inzamelactie!

Meer informatie over het werk van de stichting kunt u vinden op www.starkeyhearingfoundation.org

U kunt hier de Starkey Hearing Foundation brochure downloaden

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Distributeur voor Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11
email: info@KINDHOREN.nl
website: www.kindhoren.comMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

4 thoughts on “Starkey Hearing Foundation start Nationale inzamelactie gebruikte hoortoestellen in Nederland en België

  1. Beste,

    Is het mogelijk om gebruikte hoortoestellen op te sturen per post? We willen ze graag doneren!

    Met vriendelijke groet,

    Bonny Janssen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *