ReSound introduceert de Pulse

ReSound heeft recent (oktober 2006) een nieuw hoortoestel geïntroduceerd: de ReSound Pulse. Dit kleine hoortoestel is de opvolger van de ReSound Air, een hoortoestel dat een aantal jaar geleden meerdere designprijzen in de wacht heeft gesleept. Het vernieuwende aan het het hoortoestel is de oplader waarin het toestel kan worden geplaatst om de batterij op te laden. Een volledig opgeladen batterij (type 10) gaat zo’n 12 uur mee (type 312 zo’n 24 uur). Als in de loop van de dag de batterij verwisseld moet worden, kan deze ook door een ‘gewone’ batterij of natuurlijk door een reserve oplaadbare batterij worden vervangen.

Het toestel kent een brede frequentierespons (tot 7100 Hz) en is een groot aantal kleuren leverbaar. Jammer genoeg kent het toestel nog niet de geavanceerde luidspreker in-het-oor techniek zoals deze inmiddels wel wordt toegepast in de Phonak Micro Power, de Oticon Delta en in de Sebotek. Ook is de directionele techniek (de techniek die zorgt dat er in lawaai op de spreker ingezoomd wordt) niet de allernieuwste. Wel is gedacht aan een goede bescherming tegen windruis. Voor wie een oplaadbare batterij belangrijk vindt, is een blik op de ReSound Pulse de moeite waard. Qua techniek zijn er betere alternatieven op de markt.

Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene