Phonak introduceert subliem mini achter-het-oor toestel

De Zwitserse kwaliteitsfabrikant van hoortoestellen, Phonak, heeft recent de microSavia geïntroduceerd.
De microSavia behoort tot de kleinste achter-het-oor toestellen momenteel op de markt en is zo ontworpen dat het toestel geheel achter het oor verdwijnt. Het toestel is niet alleen klein, maar bevat tevens de laatste audiologische technieken momenteel voorhanden.

microsavia-phonak
Zo kent het toestel geavanceerde directionele technieken, waarmee de het toestel zich automatisch richt op de spreker. Ook achtergrondlawaai wordt automatisch onderdrukt. Hierdoor weet het toestel een optimaal verstaan van spraak te bereiken in zeer uiteenlopende situaties.
Het toestel is zeer comfortabel te dragen, geeft een zeer natuurlijk geluidsbeeld door de zogeheten ‘open aanpassing’, en irritant windruis wordt eveneens onderdrukt.
Door de gunstige plaatsing van de microfoons is het voor de gebruiker makkelijker geluiden te lokaliseren. Dit geeft de gebruiker op zijn beurt een betere oriëntatie in de ruimte. Voor meer informatie over hoortoestellen van Phonak kunt u kijken op www.phonak.nl.Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene