Over Hoorzaken

Beste bezoeker,

Hartelijk dank voor het bezoeken van HOorzaken.nl. In 2000 is de eerste versie van deze site gepubliceerd. Op dat moment was er nog zeer weinig informatie op het internet beschikbaar over de werking van het oor, aandoeningen ervan, slechthorendheid en hoorhulpmiddelen.

Indertijd wilde ik de kennis en ervaring die ik tijdens mijn studie
en werkzame leven binnen de audiologische branche had opgedaan delen met
anderen. Die behoefte is er ook nu nog en daarom schrijf ik nog steeds
graag op deze website en voeg ik met regelmaat nieuwe pagina’s en nieuws
toe.

Op HOorzaken.nl kunt u terecht voor brede informatie over tal van onderwerpen op het gebied van het gehoor, de werking ervan, gehoorproblemen zoals slechthorendheid en tinnitus, hoortests, hoortoestellen, cochleair implantaten en andere hoorhulpmiddelen. Soms is deze informatie prima geschikt voor patiënt en cliënt, soms gaat deze een dieper op de stof in en is deze meer geschikt voor de professional.

Met een kritische kijk en vanuit een onafhankelijke positie wil HOorzaken, patiënten, slechthorende cliënten, beroepsbeoefenaren en geïnteresseerden informeren. Dit doet HOorzaken door gedegen informatie te bieden, het nieuws kritisch te volgen, nieuws te brengen, commentaar te geven en een opinie te vormen en deze uit te dragen en indien nodig te wijzen op misstanden, die op korte of lange termijn voor cliënten op patienten nadelige gevolgen hebben.

De website HOorzaken.nl wil ook graag de transparantie over de ontwikkelingen in de hoorbranche bevorderen, zo ook over het hoorprotocol, zodat patiënten, slechthorenden en beroepsbeoefenaren, een goed beeld hebben en houden en indien nodig tijdig voor hun belangen kunnen opkomen.

Een opinie kan logischer wijs ingaan tegen de mening van een persoon,
bedrijf, instelling of organisatie. Daarmee neemt HOorzaken andere
partijen nadrukkelijk nog steeds serieus.

Vindt iemand dat HOorzaken zorgvuldiger had kunnen zijn bij het bieden van informatie, het geven van commentaar of een mening, of is een feitelijke correctie, aanvulling of informatie volgens u gewenst, dan is het te allen tijde mogelijk te reageren op artikelen, om aanvulling te vragen of een ingezonden brief te plaatsen.

De nieuwsartikelen die de afgelopen jaren zijn verschenen op
HOorzaken.nl zijn terug te vinden in het nieuwsarchief. Wanneer u
gebruikt maakt van de informatie op HOorzaken.nl is het goed om de disclaimer door te lezen.

Sinds 2012 heeft HOorzaken ook een webshop gekoppeld aan de site. Via deze webshop worden hoorhulpmiddelen geleverd voor slechthorenden en doven. Deze apparatuur wordt geïmporteerd door het in deze specifieke apparatuur gespecialiseerde bedrijf Hoorexpert. De in de webshop aangeboden hoorhulpmiddelen zijn van goede kwaliteit en het bedrijf dat u deze producten levert biedt een uitstekende service. In de webshop worden momenteel zeker niet alle producten geleverd die op de markt zijn. Wel wordt en naar gestreefd het productaanbod steeds verder uit te breiden met kwalitatief goede producten. HOorzaken gebruikt de opbrengsten van de webshop en van adverteerders voor het schrijven van artikelen, onderhoud, technische verbetering en hosting van haar website.

Heeft u nieuws waar nog geen aandacht aan is besteed? Dan hoor ik het graag. Stuur alstublieft een mail aan beheer@hoorzaken.nl .

Met vriendelijke groet,

René van der Wilk

Van Imhoffstraat 15
2595 SB Den Haag
Telefoon: 06 48 21 35 07

Rene van der Wilk

Wilt u meer informatie over mij? Klik dan hier

Kijk voor bijdragen in tijdschriften, kranten, radio en tv hier