Oticon Medical organiseert Neuro 2 CI informatiebijeenkomst op zaterdag 12 oktober

Op zaterdag 12 oktober 2019 organiseert Oticon Medical een Neuro 2 CI informatie-bijeenkomst in het Van der Valk Hotel in Den Bosch/Nuland.
Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over cochleair implantaten in het algemeen en wordt de Neuro 2 van Oticon Medical voor het voetlicht gebracht.
Ook is er een vertegenwoordiger van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI aanwezig. Deze vertelt onder meer aan welke criteria u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een CI, en waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze.
Tijdens de bijeenkomst kunt u natuurlijk ook terecht met al uw vragen over cochleair implantaten en alles wat daar bij komt kijken.

Oticon Medical Informatiebijeenkomst Van der Valk Den Bosch

Beperkt aantal plaatsen

Oticon Medical heeft bewust gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Locatie

De Neuro CI informatiebijeenkomst vindt plaats in het Van der Valk Hotel Den Bosch Nuland, Rijksweg, 25, 5391 LH in Nuland.

Datum en tijdstip

De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 12 oktober 2019.
De zaal gaat open om 9.30 uur.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Schrijftolk

Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk aanwezig.

Neuro 2 Oticon Medical Oplader

Achtergrond informatie cochleair implantaat Neuro 2

De Neuro 2 van Oticon Medical is een cochleair implantaat dat op veel punten een verbetering vormt ten aanzien van bestaande cochleair implantaten. Zo is de geluidsprocessor een derde smaller, het cochleair implantaat zelf veel kleiner en daarmee operatief sneller te plaatsen, heeft als enige de IP68 kwalificatie voor vocht en stof, is de antennekabel zo goed als onbreekbaar en kent de geluidsbewerking een grotere dynamiek en een zeer geavanceerde signaalbewerking.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de Oticon Medical informatiebijeenkomst op 12 oktober door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar ominfo@oticonmedical.com .

Inschrijven Neuro CI Informatiebijeenkomst 12/10/2019Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *