Oticon Medical organiseert informatiebijeenkomst over het Neuro 2 cochleair implantaat in Van der Valk Den Haag – Nootdorp

Tijdens de bijeenkomst kunt u natuurlijk ook terecht met al uw vragen over cochleair implantaten en alles wat daar bij komt kijken.

Van der Valk Nootdorp Neuro2 informatiebijeenkomst cochleair implantaat

Beperkt aantal plaatsen

Oticon Medical heeft bewust gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Locatie

De Neuro CI informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 mei in het Van der Valk Hotel Den Haag-Nootdorp, Gildeweg 1, 2632 BD in Nootdorp.

Datum en tijdstip

De informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 mei 2019.
De zaal gaat open om 9.30 uur.
De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 12.00 uur.

Schrijftolk

Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk aanwezig.

Neuro 2 Oticon Medical Oplader

Achtergrond informatie cochleair implantaat Neuro 2

De Neuro 2 van Oticon Medical is een cochleair implantaat dat op veel punten een verbetering vormt ten aanzien van bestaande cochleair implantaten. Zo is de geluidsprocessor een derde smaller, het cochleair implantaat zelf veel kleiner en daarmee operatief sneller te plaatsen, heeft het als enige geluidsprocessor de IP68 kwalificatie voor vocht en stof, is de antennekabel zo goed als onbreekbaar en kent de geluidsbewerking een grotere dynamiek en een zeer geavanceerde signaalbewerking.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de Oticon Medical informatiebijeenkomst op 18 mei 2019 door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar ominfo@oticonmedical.com .

Inschrijven Neuro CI Informatiebijeenkomst 18/5/2019

Voor de bijeenkomst op  woensdag 17 april 2019 in het Van der Valk Hotel Den Bosch/Nuland zijn ook nog plaatsen vrij. Kijk voor meer informatie hier

Cochleair implantaat (CI) – werking, criteria en vergoedingMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *