Oticon Medical organiseert informatiebijeenkomst over het Neuro 2 cochleair implantaat in Den Bosch/Nuland

Op woensdag 17 april 2019 organiseert Oticon Medical een Neuro 2 CI informatie-bijeenkomst in het Van der Valk Hotel Den Bosch/Nuland. Tijdens deze informatiebijeenkomst krijgt u informatie over cochleair implantaten in het algemeen en wordt de Neuro 2 van Oticon Medical voor het voetlicht gebracht. Ook maakt u tijdens deze cochleair implantaat informatiebijeenkomst kennis met een drager van de Neuro 2. Daarnaast is een vertegenwoordiger van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI aanwezig. Deze vertelt onder meer aan welke criteria u moet voldoen om in aanmerking te komen voor een CI, en waar u op kunt letten bij het maken van uw keuze.
Tijdens de bijeenkomst kunt u natuurlijk ook terecht met al uw vragen over cochleair implantaten en alles wat daar bij komt kijken.

CI informatiebijeenkomst Den Bosch

Beperkt aantal plaatsen

Oticon Medical heeft bewust gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Locatie

De Neuro informatiebijeenkomst vindt plaats in het Van der Valk Hotel Den Bosch/NulandUtrecht, Rijksweg 25, 5391 LH in Nuland.

Datum en tijdstip

De informatiebijeenkomst vindt plaats op woensdag 17 april 2019.
De zaal gaat open om 10.30 uur.
De bijeenkomst begint om 11.00 uur en duurt tot 13.00 uur.

Schrijftolk

Tijdens de informatiebijeenkomst is een schrijftolk aanwezig.

Achtergrond informatie cochleair implantaat Neuro 2

Oticon Medical heeft afgelopen jaar de Neuro 2 geïntroduceerd, een cochleair implantaat dat op veel punten een verbetering vormt ten aanzien van bestaande cochleair implantaten. Zo is de geluidsprocessor een derde smaller, het cochleair implantaat zelf veel kleiner en daarmee operatief sneller te plaatsen, heeft het als enige geluidsprocessor de IP68 kwalificatie voor vocht en stof, is de antennekabel zo goed als onbreekbaar en kent de geluidsbewerking een grotere dynamiek en een zeer geavanceerde signaalbewerking.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de Oticon Medical informatiebijeenkomst op 23 februari in Utrecht door onderstaand formulier in te vullen of een e-mail te sturen naar ominfo@oticonmedical.com .

Inschrijven Neuro CI Informatiebijeenkomst 17/4/2019Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *