Oticon Medical organiseert CI informatiebijeenkomst in Utrecht

Op zaterdag 18 augustus aanstaande organiseert Oticon Medical de tweede Neuro 2 informatie-bijeenkomst in het Van der Valk Hotel Utrecht.
Tijdens deze cochleair implantaat informatiebijeenkomst maakt u kennis met een ervaringsdeskundige. Daarnaast is  de heer Henk van Rees van het onafhankelijke patiëntenplatform OPCI aanwezig. Zij geven informatie en vertellen over hun ervaringen; vanzelfsprekend zijn zij bereid al uw vragen te beantwoorden.

 

Neuro 2 Oticon Medical Oplader

Beperkt aantal plaatsen

Oticon Medical heeft bewust gekozen voor een wat kleinere ruimte. Dat betekent dat het aantal plaatsen beperkt is.

Locatie

De Neuro informatiebijeenkomst vindt plaats op zaterdag 18 augustus in het Van der Valk Hotel Utrecht, Winthontlaan 4-6, 3526 KV in Utrecht.

Tijdstip

De zaal gaat open om 09.30 uur. De bijeenkomst begint om 10.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Schrijftolk

Er is een schrijftolk aanwezig.

Achtergrond informatie cochleair implantaat Neuro 2

Oticon Medical heeft dit jaar de Neuro 2 geïntroduceerd, een cochleair implantaat dat op veel punten een verbetering vormt ten aanzien van bestaande cochleair implantaten. Zo is de geluidsprocessor een derde smaller, het cochleair implantaat zelf veel kleiner en daarmee operatief sneller te plaatsen, heeft het als enige geluidsprocessor de IP68 kwalificatie voor vocht en stof, is de antennekabel zo goed als onbreekbaar en kent de geluidsbewerking een grotere dynamiek en een zeer geavanceerde signaalbewerking.

Inschrijven

U kunt zich inschrijven voor de Oticon Medical informatiebijeenkomst op 18 augustus a.s. door onderstaand formulier in te vullen.

Inschrijven Neuro CI Informatiebijeenkomst 18/8/2018

 Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *