OPCI Huiskamerbijeenkomsten tweede helft 2017

OPCI organiseert huiskamerbijeenkomst bedoeld voor mensen die kennis willen maken met de mogelijkheden van een cochleair implantaat (CI) en voor mensen die al een CI hebben en vragen hebben over het gebruik ervan. Ook is er informatie over aanvullende hoorhulpmiddelen die te gebruiken zijn samen met een CI. Wanneer u een CI overweegt en er meer over wilt weten dan kunt u een van de huiskamerbijeenkomsten bezoeken georganiseerd door OPCI.

OPCI huiskamerbijeenkomsten 2017

Huiskamerbijeenkomsten OPCI: Waar en wanneer?

Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Hieronder staat een overzicht van de plaatsen en data.

dagdatumtijdPlaats
dinsdag3 oktober19:30 – 21:30 uurTilburg
dinsdag17 oktober19:30 – 21:30 uurHaarlem
dinsdag24 oktober19:30 – 21:30 uurBussum
dinsdag31 oktober19:30 – 21:30 uurWaddinxveen
dinsdag14 november19:30 – 21:30 uurGeldrop
dinsdag21 november19:30 – 21:30 uurGoes
dinsdag28 november19:30 – 21:30 uurAlmere
dinsdag12 december19:30 – 21:30 uurBovenkarspel

Aanmelden

Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden per email bij Henk van Rees via het mailadres: henk.vanrees@opciweb.nl. Ook kunt u via zijn mailadres bij hem met vragen terecht over de bijeenkomsten.
Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Huiskamerbijeenkomst OPCI

Meer over OPCI

OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie. OPCI is ontstaan door de bundeling van krachten van diverse belangenorganisaties voor doven en slechthorenden op het gebied van cochleaire implantaten. OPCI is een samenwerkingsverband dat bestaat uit vrijwilligers en dat valt onder het Platform doven, slechthorenden en tos. Hierin participeren zowel Stichting Hoormij als Stichting Divers Doof en Dovenschap. Vanuit de verschillende belangenorganisaties kunnen mensen deelnemen aan de vergaderingen van OPCI. Op deze manier kan OPCI de belangen van de verschillende doelgroepen goed behartigen en is binnen iedere organisatie de kennis van CI gewaarborgd. Kijk voor meer informatie op de website van OPCI

Financiën

OPCI krijgt jaarlijks een budget van de verschillende belangenorganisaties om de kosten van de activiteiten, flyer en website te betalen. Daarnaast dragen de vier producenten van cochleair implantaten ook elk jaar een bedrag bij.  OPCI bestaat voor veruit het grootste deel uit vrijwilligers.

Wat doet OPCI?

OPCI staat voor optimale communicatie en ondersteuning van een cochleair implantaat. OPCI behartigt de belangen, geeft voorlichting en draagt zorg voor lotgenotencontact voor mensen met een cochleair implantaat en voor mensen die een cochleair implantaat overwegen. Daarbij is onafhankelijke informatie, goede zorg en adequate financiering het uitgangspunt.Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *