OPCI contactdag voor mensen met een CI op 14 september 2019 te Heythusen

De belangenvereniging OPCI organiseert op 14 september aanstaande een contactdag. Deze zal plaatsvinden in Heythusen (Limburg). De dag met het thema ‘CI en balans’ is bedoeld voor mensen met een cochleair implantaat (CI). Ook de ouders van kinderen met een CI en hun kinderen zelf zijn van harte welkom.
Arts-onderzoeker Joost Stultiens van de Afdeling KNO van het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC), verleent medewerking aan deze dag.

OPCI contactdag 2019

Thema: CI en Balans

Slechthorenden en dus ook dragers van cochleair implantaten kunnen wel eens last hebben van een slecht werkend evenwichtsorgaan. Als gevolg daarvan kunnen er zich klachten als hoofdpijn, duizeligheid en balansproblemen voordoen. Dit kan niet alleen vervelend zijn, maar ook flinke gevolgen hebben. Op deze OPCI contactdag zal informatie gegeven worden over de werking van het evenwichtsorgaan en de functies ervan. Als ervaringsdeskundige zal CI draagster Marianne Hoge aanwezig zijn.

Informatiestands

Op deze informatiedag, die ook geschikt is voor mensen die een CI overwegen, zijn de fabrikanten van cochleair implantaten Advanced Bionics, Cochlear, MedEl en Oticon Medical aanwezig. Ook Phonak (hoortoestellen en soloapparatuur), Multi Care Systems (wek- en waarschuwingssystemen) en Tolkcontact zullen met hun eigen informatiestand aanwezig zijn.

Schrijftolk

De organisatie zorgt ervoor dat er een schrijftolk/ gebarentolk aanwezig is.

Rustplekken

Er zijn meerdere ruimtes en een terras beschikbaar om indien nodig rust te nemen.

Datum en tijden

Wanneer: Zaterdag 14 september 2019
Tijd:  Inloop vanaf 12.30 uur
Programma: 13.30 uur – 17.00 uur afsluiting met een heerlijk buffet

Locatie

De Bombardon Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen www.debombardon.com

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.
Met de trein tot Roermond buslijn 372 of trein via Weert en buslijn 371 naar Heythuysen. Bus stopt voor de Bombardon.

Prijs

De kosten van deze dag zijn € 19,00 per persoon. Voor een kind betaalt u € 8,00. Dit is inclusief koffie en gebak, 2 consumpties en een overheerlijk buffet.

Aanmelden

U kunt zich per email aanmelden tot 9 september 2019, via het emailadres: aanmelden@opciweb.nl
Vermeld in de email duidelijk uw naam, adres en het aantal personen.
De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag. U kunt het bedrag overmaken op ons nieuwe rekeningnummer  NL50 RABO 0329 6245 55  t.n.v. Hoormij onder vermelding van “CI-contactdag Heythuysen 2019”. Meldt u op tijd aan want: vol is vol.

Vragen

Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen.
e-mail: geert.hanssen@opciweb.nl

OPCI hoopt u te mogen verwelkomen en verheugt zich op een fantastische dag!

Over OPCI

OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI (www.opciweb.nl).

Voor meer achtergond informatie. Kijk op: cochleair implantatenMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *