OPCI contactdag: voor mensen met een CI of die een CI overwegen

Op 2 September aanstaande wordt de tiende OPCI contactdag georganiseerd. Dit keer vindt de OPCI contactdag plaats in Heythuysen.
De OPCI contactdag is bedoeld voor mensen met een cochleair implantaat (CI) en voor hen die een CI overwegen.
Ook ouders van kinderen met een CI en hun kinderen zijn natuurlijk van harte welkom.

OPCI contactdag 2017

De CI producenten Advanced Bionics, Cochlear (samen met GN Resound), MED-EL en Oticon Medical zijn aanwezig met informatie, net als Multi Care Systems en Phonak.
Behalve de bijdragen door deze exposanten steunt ook Meeüs, die verzekeringen levert voor CI’s, deze dag. De organisatoren zorgen ervoor dat er een schrijftolk/ gebarentolk aanwezig is.
Er zijn meerdere ruimtes en een terras beschikbaar voor eventuele rust te kunnen nemen.

OPCI

OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van (toekomstige) CI gebruikers (zie ook www.opciweb.nl).

Programma en informatie 10e OPCI contactdag

De 10e OPCI contactdag wordt georganiseerd door Geert Hanssen (contactpersoon van OPCI regio Maastricht).

Wanneer:  Zaterdag 2 september 2017

Tijd: Inloop vanaf 12.00 uur

Programma:

Tussen 13.00 uur – 17.00 uur

  • Paul Konings, zelf CI drager, zal gaan vertellen over zijn muziekervaringen. Hij illustreert dit met zijn muziek. Hij speelt zelf gitaar en de zang wordt verzorgd door Ellen Vermeltfoort.
  • Idris is een 7-koppige band. Hun muziek wordt door sommigen als Iers of folky omschreven, maar is in feite een eigenwijze mix door de diverse muzikale achtergronden van alle bandleden.
  • The Wieners is een vintage Rock’n Roll-band. Muziek uit de fifties. Buddy Holly, Elvis Presley, Johnny Cash, Everly Brothers, Roy Orbinson. Voetjes van de vloer!!!

om 17:00 uur afsluiting met een buffet

Waar:

De Bombardon Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen (www.debombardon.com).

Bereikbaarheid

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Als u met de trein komt: tot Roermond dan buslijn 372; of trein naar Weert en dan buslijn 371 naar Heythuysen.
De bus stopt voor de Bombardon.

Prijs

De kosten van deze dag bedragen € 18,50 per persoon. Voor een kind betaalt u € 8,00. Dit is inclusief koffie en gebak, 2 consumpties en een overheerlijk buffet.

Aanmelden OPCI contactdag 2017

U kunt zich per email aanmelden tot 27 augustus 2017, via peter.helmhout@opciweb.nl
Vermeld in de email duidelijk uw naam, adres en het aantal personen. De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag.
U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL82RABO0300773269 ten name van de Stichting Hoormij onder vermelding van CI-contactdag Heythuysen.
Meldt u op tijd aan want: vol is vol.

Vragen

Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen, e-mail: geert.hanssen@opciweb.nlMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *