OPCI Cochleair implantaat contactdag met thema tinnitus

Op zaterdag 1 september organiseert OPCI een contactdag te Heythuysen in Limburg. Deze informatiedag dag is bedoeld voor mensen met een cochleair implantaat (CI) en voor hen die een CI overwegen. Ook de ouders van kinderen met een CI en kinderen zelf zijn van harte welkom.
De organisatoren nodigen ook een ieder uit die geïnteresseerd is in tinnitus. 

OPCI contactdag
Voor degenen die OPCI nog niet kennen; OPCI staat voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie en is het samenwerkingsverband van de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden in Nederland. OPCI geeft voorlichting, organiseert lotgenotencontact en behartigt de belangen van mensen met een CI en mensen die een CI overwegen. (zie www.opciweb.nl). Deze contactdag wordt georganiseerd door Geert en Tiny Hanssen.

Op deze contactdag zal klinisch fysicus-audioloog dr. Erwin George van het UMC CI team Maastricht aanwezig zijn, die gespecialiseerd is in tinnitus. Ook zijn de Commissie Tinnitus van Stichting Hoormij en GGMD als experts op het gebied tinnitus met informatie aanwezig.

De leveranciers van Advanced Bionics, Cochlear-GN Resound, MED-EL, Oticon Medical,  Phonak-Comfort Audio en Multi Care Systems zullen met hun eigen informatiestand aanwezig zijn. Behalve de bijdragen door deze exposanten steunt ook Meeús, verzekeringen voor CI, deze dag.

Organisator OPCI  zorgt ervoor dat er een schrijftolk/ gebarentolk aanwezig is.

Er zijn meerdere ruimtes en er is ook een terras beschikbaar om, wanneer daar behoefte aan is, rust te nemen.

Wanneer:     Zaterdag 1 september 2018.

Tijd:                Inloop vanaf 12.30 uur.

Programma: 13.30 uur – 17.00 uur afsluiting met een heerlijk buffet.

Waar:            De Bombardon Sint Antoniusstraat 2, 6093 GA Heythuysen www.debombardon.com

De locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Met de trein tot Roermond buslijn 372 of trein via Weert en buslijn 371 naar

Heythuysen. Bus stopt voor de Bombardon.

Prijs:              De kosten van deze dag zijn € 18,50 per persoon. Voor een kind betaalt u € 8,00.

Dit is inclusief koffie en gebak, 2 consumpties en een overheerlijk buffet.

Aanmelden:  U kunt zich per email aanmelden tot 30 augustus 2018,via aanmelden@opciweb.nl Vermeld in de email duidelijk uw naam, adres en het aantal personen.

De aanmelding is pas definitief na ontvangst van uw deelnemersbedrag. U kunt het bedrag overmaken op rekeningnummer NL82RABO0300773269 ten name van de Stichting Hoormij onder vermelding van CI-contactdag Heythuysen. Meldt u op tijd aan want: vol is vol.

Vragen:          Heeft u nog vragen over de dag, dan kunt u contact opnemen met Geert Hanssen (contactpersoon OPCI regio Maastricht) Wingerdstraat 9, 6093 AG Heythuysen,
                          e-mail: geert.hanssen@opciweb.nlMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *