Webshop op HOorzaken gesloten

6 juni 2024
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk via deze website hoorhulpmiddelen en andere producten te bestellen. De webshop is daarmee als service aan onze bezoekers beëindigd. Met vragen over openstaande bestellingen of garantie kunt u terecht bij Hoorexpert BV.

Contactgegevens:
Telefoon: +31 (0)345 63 23 93
Email: bestellen@hoorexpert.nl

webshop Hoorzaken gesloten
De webshop op HOorzaken is per 6 juni 2024 gesloten

Per Gisolf directeur van Hoorexpert: “Cliënten die via de website van HOorzaken hoorhulpmiddelen hebben besteld, kunnen natuurlijk bij ons terecht voor garantie en service. Via onze eigen website of via een van onze partners zijn ook nieuwe hoorhulpmiddelen te bestellen. Ook zijn slechthorenden bij ons aan het goede adres voor werkplekaanpassingen of de aanleg van een ringleiding of wek- en waarschuwingssysteem. We hebben daarvoor contracten met alle zorgverzekeraars.”

Voor informatie over de producten en diensten die Hoorexpert levert en om hoorhulpmiddelen te bestellen van dit bedrijf, klik hier.

HOorzaken bedankt bezoekers die via de webshop producten ter ondersteuning van hun gehoor of bescherming ervan hebben aangeschaft. Zij hebben daarmee de informatievoorziening op deze website de afgelopen jaren mede mogelijk gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Geeske van Voorthuijsen Uitblinker bij Ctalents Diamond Awards 2024

15 juni 2024 | Bij de uitreiking van de Ctalents Diamond Awards 2024 kreeg Geeske van Voorthuijsen als ‘Uitblinker’ [...]

Hoortoestellen zorgen voor betere balans bij ouderen

13 juni 2024 | Gehoorverlies bij ouderen verhoogt het risico op vallen door een verminderde balans. Een recente studie [...]

Het ervaringsverhaal van Oliver (1969): “Dankzij mijn CI heb ik een groot stuk van mijn oude sociale leven weer teruggekregen.”

4 juni 2024 | Ik werd geleidelijk steeds slechthorender, als gevolg van – onder andere – otosclerose. Doordat ik [...]

Apple Hearing Study komt met eerste inzichten over tinnitus

2 juni 2024 | Onderzoekers van de Universiteit van Michigan publiceerden recent gegevens van een van de grootste vragenlijstonderzoeken [...]