Verdiepende informatiebijeenkomst over cochleair implantaten – Cochlear 16/10 en 20/11

11 september 2019
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Wilt u meer gedetailleerde informatie over ervaringen met cochleaire implantaten, de keuzemogelijkheden, randapparatuur en technische achtergronden? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een verdiepende informatiebijeenkomst over cochleaire implantatie georganiseerd door fabrikant Cochlear.
U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen, en een audiologisch specialist van Cochlear. Zij vertellen u meer over de keuzemogelijkheden, de randapparatuur, de accessoires en de technische achtergrond.
De ervaringsdeskundigen vertellen u over hun eigen CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven.
De audiologisch specialist zal u vertellen over de werking van het gehoor en CI, de combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden etc.
Na afloop van de bijeenkomst is er ruim de gelegenheid om verder te praten met elkaar en verdiepende vragen te stellen.

informatiebijeenkomsten cochleair implantaat cochlear

Data 2019

In 2019 vinden er verdiepende bijeenkomsten plaats op de volgende data:
Woensdag 16 oktober van 13:00 tot 15:30 uur – Schrijf u hier in
Woensdag 20 november van 13:00 tot 15:30 uur – Schrijf u hier in

Locatie en aanmelden

Adres: Cochlear Informatiecentrum, Herculesplein 16, Utrecht

De locatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Op locatie zijn ringleiding en een schrijftolk aanwezig. U mag iemand meenemen en uiteraard zijn er geen kosten verbonden aan de deelname. Aanmelden is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen.

Na aanmelding via de bovenstaande weblink, ontvangt u een bevestigingsmail en de nodige praktische informatie. Indien u die mail niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.

Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met Rosanne van Esch, Cochlear Audiologie Specialist via rvanesch@cochlear.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]