Update van Signia App helpt goede voornemens voort te zetten

13 februari 2023
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

De kans is groot dat u uw goede voornemens om bijvoorbeeld meer te bewegen in 2023 niet heeft kunnen waarmaken. Op 12 januari blijken de meeste mensen namelijk hun goede voornemens alweer over boord te hebben gegooid. De recente update van de Signia app kan dragers van Signia AX hoortoestellen helpen om toch weer beter voor zichzelf te zorgen en de nodige calorieën te verbranden.

My Wellbeing app signia AX hoortoestellen

Houdt je verbruik bij met de MyWellBeing functies

Met de MyWellBeing functies in de Signia app kunt u in één oogoplslag belangrijke indicatoren zien hoe het met uw algehele gezondheid is gesteld. Zo is ‘Mijn stappen’ uitgebreid met zowel het aantal stappen dat u op een dag heeft gezet als het aantal verbrande calorieën. Hiervoor worden standaard gemiddelden gebruikt. Wilt u uw verbrande calorieën nog nauwkeuriger berekenen? Dan kunt u zowel uw lengte als uw gewicht invoeren in de app onder ‘My WellBeing’ instellingen.

update signia app

Inspanningsgeschiedenis

Natuurlijk kun je ook bijhouden hoe het zit met je inspanningen van de afgelopen tijd. Kijk daarvoor in het onderdeel ‘Geschiedenis’. Zo kan je zien of je je doelen wel gehaald hebt op het gebied van beweging, sociale activiteiten en of u uw hoortoestellen voldoende draagt.

update voor signia app styletto

Signia hoortoestellen

De nieuwe update van de Signia App werkt samen met alle Signia hoortoestellen van het Augmented Xperience (AX) platform. Het gaat om de Pure Charge&Go AX, Pure 312 AX, Styletto AX en Insio Charge&Go AX.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Verlaging eigen risico zal voor toename vraag naar hoorzorg leiden

23 mei 2024 | Het plan van de nieuwe regeringspartijen PVV, VVD, NSC en BBB om het eigen risico [...]

Bebird oorcamera voor inspectie en schoonmaken van het oor. Is het veilig? | Review

20 mei 2024 | Via diverse webshops zijn meerdere types van de Bebird oorcamera te verkrijgen. De Bebird is [...]

Widex SmartRIC: nieuwe L-vormig vormgeving zorgt voor beter verstaan | Review

17 mei 2024 | Deze week introduceerde Widex op haar hoofdkantoor in Denemarken het nieuwe Widex Smart RIC hoortoestel [...]

Sony verbetert toegankelijkheid voor mensen met een beperking, ook voor slechthorenden

16 mei 2024 | Sony presenteerde vandaag in Hoofddorp op de Global Accessibility Awareness Day verschillende producten en functies [...]