Update van Signia App helpt goede voornemens voort te zetten

13 februari 2023
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

De kans is groot dat u uw goede voornemens om bijvoorbeeld meer te bewegen in 2023 niet heeft kunnen waarmaken. Op 12 januari blijken de meeste mensen namelijk hun goede voornemens alweer over boord te hebben gegooid. De recente update van de Signia app kan dragers van Signia AX hoortoestellen helpen om toch weer beter voor zichzelf te zorgen en de nodige calorieën te verbranden.

My Wellbeing app signia AX hoortoestellen

Houdt je verbruik bij met de MyWellBeing functies

Met de MyWellBeing functies in de Signia app kunt u in één oogoplslag belangrijke indicatoren zien hoe het met uw algehele gezondheid is gesteld. Zo is ‘Mijn stappen’ uitgebreid met zowel het aantal stappen dat u op een dag heeft gezet als het aantal verbrande calorieën. Hiervoor worden standaard gemiddelden gebruikt. Wilt u uw verbrande calorieën nog nauwkeuriger berekenen? Dan kunt u zowel uw lengte als uw gewicht invoeren in de app onder ‘My WellBeing’ instellingen.

update signia app

Inspanningsgeschiedenis

Natuurlijk kun je ook bijhouden hoe het zit met je inspanningen van de afgelopen tijd. Kijk daarvoor in het onderdeel ‘Geschiedenis’. Zo kan je zien of je je doelen wel gehaald hebt op het gebied van beweging, sociale activiteiten en of u uw hoortoestellen voldoende draagt.

update voor signia app styletto

Signia hoortoestellen

De nieuwe update van de Signia App werkt samen met alle Signia hoortoestellen van het Augmented Xperience (AX) platform. Het gaat om de Pure Charge&Go AX, Pure 312 AX, Styletto AX en Insio Charge&Go AX.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]

Stichting SEMH: nieuwe partij voor kwaliteitsbewaking hoorhulpmiddelenzorg | Professional

20 maart 2023 | Interview met SEMH-directeur René Ungerer   De kwaliteit van de hulpmiddelenzorg in Nederland wordt bewaakt. [...]

Financiële dienstverlener Alpina toegankelijk voor doven en slechthorenden

16 maart 2023 | Alpina is de eerste financiële dienstverlener die toegankelijk is voor doven, slechthorenden en mensen met [...]

Virtual Reality training verbetert ruimtelijk horen dragers één cochleair implantaat

14 maart 2023 | Onderzoekers van de Universiteit van Trento in Italië en de Universiteit van Lyon in Frankrijk [...]