Ton Heijman neemt afscheid – Lezanie Tietze benoemd tot nieuwe Algemeen directeur van Audmet

25 augustus 2020
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Na een lang en succesvol dienstverband van ruim 46 jaar gaat Ton Heijman –directeur van Audmet B.V. – per 1 oktober 2020 met pensioen. Lezanie Tietze neemt het stokje over van Ton Heijman en wordt algemeen directeur van Audmet. Onder Audmet vallen de bedrijfsonderdelen van de hoortoestellendivisies van Oticon, Bernafon, Sonic en Philips, als ook de audiologische apparatuur van Diatec en de activiteiten van Oticon Medical (cochleair implantaten en botverankerde hoortoestellen).  
Tietze die momenteel algemeen directeur is in Zuid-Afrika voor het moederbedrijf Demant zal eindverantwoordelijk worden voor alle acitiviteiten van de Demant Groep in Nederland en België.  

Lezanie Tietze directeur Audmet Oticon Bernafon Diatec Oticon Medical

Lezanie Tietze heeft Demant in Zuid-Afrika sinds 2010 met succes geleid en is erin geslaagd om zowel goede bedrijfsresultaten als een zeer betrokken organisatie te creëren. Tietze heeft een achtergrond in Spraaktherapie en Audiologie en een management opleiding aan de Universiteit van Pretoria gevolgd. Voordat ze in 2006 bij Oticon in dienst trad, werkte ze als audioloog binnen de National Health Service (NHS) in het Verenigd Koninkrijk en had ze een eigen praktijk in Zuid-Afrika.

Tietze gaat vanaf 1 september 2020 Audmet leiden. Ze zal zich voor deze positie permanent in Nederland vestigen, samen met haar gezin. Na de verplichte periode van zelfquarantaine bij aankomst in Nederland zal ze aan het werk gaan. Tot die tijd blijft Ton Heijman formeel verantwoordelijk voor de activiteiten van de Demant Group in Nederland en België.

Afscheidsreceptie Ton Heijman op 22 september

Op dinsdag 22 september neemt Ton Heijman met een receptie persoonlijk afscheid van de hoorbranche en de relaties die hij hier in de loop der jaren heeft opgebouwd. De afscheidsreceptie vindt plaats in het Rosarium Amstelpark te Amsterdam, van 15.30 tot 18.00 uur (verdeeld over twee tijdslots). Tijdens de receptie zal ook Lezanie Tietze aanwezig zijn en is er gelegenheid met haar kennis te maken.

Aanmelden voor de receptie is verplicht. Klik hier om u aan te melden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Gezondheidsraad: grens muziek bij 100 dBA

1 december 2022 | De gezondheidsraad adviseert het maximale volume van versterkte muziek bij 100 dBA neer te leggen. [...]

Check uw zorgpolis op hoorzorg!

28 november 2022 | Levert uw verzekeraar in 2023 nog de hoorzorg die u wilt en ook bij de [...]

Misofonie en paranoia-achtige gedachten: onderzoek naar verband

23 november 2022 | Poolse wetenschappers werkzaam bij het Experimenteel Psychopathologie lab van het Psychologisch Instituut in Warschau hebben [...]