Tinystickers.nl: Stickers voor op hoortoestel of geluidsprocessor

11 januari 2023
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Het bedrijf Tinystickers.nl levert stickers voor op hoortoestellen en geluidsprocessoren van cochleair implantaten (CI’s). Kinderen maar ook volwassenen kunnen hun toestellen naar wens versieren en personaliseren. Het bedrijf levert een flink aantal standaard ontwerpen die passen op gangbare hoortoestellen en geluidsprocessoren. Zit je eigen merk en type er niet tussen? Ook dan kan het bedrijf stickers op maat maken. Zelfs een eigen ontwerp voor een sticker behoort tot de mogelijkheden.

stcikers voor op hoortoestellen en cochleair implantaten tinystickers.nl
Er zijn bij Tinysickers.nl flink wat ontwerpen beschikbaar voor diverse merken hoortoestellen en geluidsprocessoren. Zelf ontwerpen kan ook.

Idee voor Tinystickers.nl

Michiel en Tiny kwamen op het idee voor Tinystickers.nl doordat hun zoon in 2018 met gehoorverlies werd geboren. Om zijn hoortoestellen voor hem aantrekkelijker te maken, gingen ze stickers ontwerpen precies op maat van zijn hoortoestellen. Tiny: “Nu onze zoon vier jaar oud is doen we dat naar zijn eigen smaak en interesses. Nu heeft hij op zijn hoortoestellen een stoere dinosaurus staan.”
Omdat ze zagen dat hun zoon er zo blij van werd en er ook trots op was, wilden Michiel en Tiny ook graag andere kinderen, tieners en volwassenen de mogelijkheid bieden hun hoortoestellen en geluidsprocessoren te personaliseren. Zo werd het bedrijf geboren.

tinystickers: stcokers voor op hoortoestellen en cochleair implantaten en baha
Twee voorbeelden van stickers op de geluidsprocessor van een cochleair implantaat

Hoortoestel of geluidsprocessor pimpen

Wil je het hoortoestel of de geluidsprocessor van je kind of van jezelf ook pimpen? Neem dan een kijkje op Tinystickers.nl. Er zijn op de site flink wat ontwerpen te vinden die geschikt zijn voor diverse merken en type hoortoestellen en geluidsprocessoren van zowel cochleair implantaten als botverankerde hoortoestellen. Als je eigen merk en type er niet tussen zit dan kan het bedrijf de stickers volledig op maat maken. Ook een eigen ontwerp voor een sticker is mogelijk.

Sticker makkelijk te verwijderen

De stickers zijn makkelijk aan te brengen, krasvast en waterproof. Ook het verwijderen is een fluitje van een cent. Michiel daarover: “Onze stickers laten geen lijmresten achter, ze zijn eenvoudig te verwijderen. Regelmatig wisselen van sticker kan dus veilig zonder het hoortoestel of de geluidsprocessor te beschadigen.

Ben je nieuwsgierig naar meer info? Bezoek dan zeker de website van Michiel en Tiny op Tinystickers.nl of volg hun op Instagram of op Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

World of Hearing van Schoonenberg nu ook in hartje Rotterdam

2 juni 2023 | Deze week opent World of Hearing feestelijk haar achtste vestiging in Rotterdam. De nieuwe winkel [...]

Doppies: nieuwe campagne ‘I love My Ears’

1 juni 2023 | Afgelopen week is de nieuwe I love My Ears campagne gestart met de naam ‘Doppies’. [...]

MedRx AVANT WARC zorgt voor efficiënte aanpassing | Professional

30 mei 2023 | Diatec, distributeur van audiologische apparatuur, brengt met de MedRx Avant WARC een combi-meettoestel op de [...]

Verzekering hoortoestel of CI-geluidsprocessor: nodig of niet?

26 mei 2023 | Slechthorenden vragen zich nog weleens af of een verzekering van hun hoortoestellen of CI-geluidsprocessor nu [...]