Starkey’s Hear Share app: Vertrouwde app in een nieuw jasje

24 februari 2023
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Starkey heeft de al uitstekend functionerende Thrive Care App doorontwikkeld en komt nu met de Starkey Hear Share App. Starkey is bekend van de door artificiële intelligentie aangestuurde ‘Healthable Hearing’ hoortoestellen. Het bedrijf heeft in 2019 als eerste hoortoestellen met sensoren uitgebracht waarmee gezondheidsfuncties zijn te monitoren. De app maakt het ook mogelijk om nuttige gegevens te delen met familieleden, vrienden, mantelzorgers of zelfs professionele zorgverleners. De sensoren in de Starkey hoortoestellen maken daarnaast valdetectie mogelijk met gelijktijdige alarmering van naasten. De vernieuwde interface maakt de nieuwe Starkey Hear Share app nog gebruiksvriendelijker en de navigatie verloopt zeer soepel.

Starkey Hear Share app nieuw

Vernieuwde interface Starkey Hear Share App

De geheel vernieuwde gebruiksvriendelijke interface van de Hear Share App maakt het instellen van de diverse functies en instellingen nog eenvoudiger. Ook de navigatie voelt zeer soepel en aangenaam aan. De gebruiksvriendelijkheid is helemaal in lijn met die van de Starkey Evolv AI hoortoestellen serie. Daarnaast hebben de ontwikkelaars van Starkey hard gewerkt aan de betrouwbaarheid van de applicatie. Een robuustere en stabielere verbinding geeft meer rust en garandeert mantelzorgers en professionele zorgverleners dat ze altijd en overal de juiste informatie tot hun beschikking hebben.

Starkey Hear Share app
Drie schermen achter de Starkey Hear Share App

Zelfstandigheid behouden

Een uniek aspect van Starkey’s hoortoestellen is dat ze zijn uitgerust met geavanceerde gezondheids- en activiteitstrackers. Deze functies worden verder versterkt door de Hear Share app. De app maakt het mogelijk om nuttige gegevens te delen met familieleden, vrienden, mantelzorgers of zelfs professionele zorgverleners. Hierdoor kunnen gebruikers zo lang mogelijk zelfstandig blijven en hebben ze meer controle over hun hoorbeleving.
Met Hear Share kan de drager zelf bepalen met wie men informatie deelt en het aantal gebruikers is onbeperkt. Mantelzorgers en hulpverleners ontvangen notificaties bij belangrijke veranderingen in patronen, zoals minder beweging of minder sociale interactie. Bovendien geeft de app suggesties, bijvoorbeeld om samen te gaan wandelen. De app werkt ook samen met Starkey’s unieke valdetectie-functie, waardoor mantelzorgers direct een melding krijgen bij een gedetecteerde val.

Moeiteloos met elkaar verbonden

Hear Share is eenvoudig te gebruiken en beschikbaar voor zowel Android- als iOS-toestellen. Gebruikers bepalen zelf welke informatie er gedeeld wordt. Mantelzorgers of zorgprofessionals kunnen gegevens van meerdere gebruikers in dezelfde app monitoren. Starkey staat bekend om zijn innovatieve technologieën. Hear Share past helemaal in die lijn. De app is ontwikkeld met de laatste technologieën en beschikt over veel handige functies zoals real-time monitoring, geavanceerde aanpassingsmogelijkheden en gezamenlijke beheerfuncties. Hear Share is een must-have voor Starkey hoortoesteldragers en hun omgeving. De app weet bij te dragen aan een betere communicatie en een zelfstandiger leven.

De nieuwe Hear Share App is weer een mooi voorbeeld dat Starkey zich blijft inzetten om levenskwaliteit van mensen met gehoorproblemen te verbeteren en geavanceerde techniek toegankelijker voor hen te maken. Voor meer informatie over Hear Share klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Van Boxtel hoorwinkels fietst mee voor Alzheimer Nederland

22 september 2023 | Op zaterdag 23 september fietst Van Boxtel hoorwinkels met hun team mee met de HerinneringenRit [...]

Starkey Evolv AI 2400 CIC: zeer klein en discreet te dragen hoortoestel mét Bluetooth

21 september 2023 | Hele kleine hoortoestellen die volledig in de gehoorgang zijn te dragen bestaan alweer geruime tijd. [...]

Hoorexpert organiseert regionale open dag over toegankelijkheid

13 september 2023 | Tussen 2 tot en met 7 oktober 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid plaats. [...]

Online informatiebijeenkomst over het Cochlear Osia-systeem

10 september 2023 | Wilt u graag meer te weten komen over hooroplossingen via beengeleiding en de mogelijkheid van [...]