Starkey zamelt ook in 2021 gebruikte hoortoestellen in

14 december 2020
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Ook komend jaar zamelt de Starkey Hearing Foundation in de Benelux weer gebruikte hoortoestellen in. De stichting helpt daarmee slechthorende mensen in de armste landen van de wereld. Wilt u ook helpen? Lever dan uw oude gebruikte hoortoestellen in bij een zelfstandige audicien bij u in de buurt of bij Hans Anders. Opsturen naar Starkey in Apeldoorn mag natuurlijk ook.
De gebruikte hoortoestellen mogen van ieder merk en type zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en bijna als nieuw bij de internationale missies ingezet, naast de vele splinternieuwe Starkey toestellen die het bedrijf zelf doneert.

De Starkey Hearing Foundation zorgt er voor dat de door u geschonken hoortoestellen terecht komen bij mensen waar geen of nauwelijks hoorzorg is.
Wanneer u uw gebruikte hoortoestellen doneert aan de Foundation ontvangt u als dank een officieel certificaat waarin uw bijdrage wordt bevestigd en geregistreerd.

inzameling oude gebruikte hoortoestellen

Inzameling gebruikte hoortoestellen

Starkey zamelt in Nederland inmiddels al jaren gebruikte hoortoestellen in. Daarmee worden in de armste landen van de wereld nieuwe hoorprojecten gestart. Starkey doet de inzameling namens de Starkey Hearing Foundation. En met succes! Dankzij de geweldige hulp en steun van vele audiciens én hun klanten zijn ook dit jaar duizenden hoortoestellen ingezameld die een tweede leven gaan krijgen.
Door de Starkey Hearing Foundation zo te steunen helpt u mensen die niet of nauwelijks toegang hebben tot hoorzorg.

Corona zorgt voor tijdelijk opschorten hoorprogramma’s

Afgelopen jaar konden helaas de hoorzorgprogramma’s door de corona gerelateerde reisrestricties en de onmogelijkheid om samen te komen, wereldwijd geen doorgang vinden. Er wordt natuurlijk weer volop gewerkt aan een herstart in het komende jaar.

inzameling gebruikte hoortoestellen arme landen starkey

Voortzetting inzamelactie gebruikte hoortoestellen

Dus ook in 2021 wil Starkey de Inzamelactie graag voortzetten en u kunt daarbij helpen door óók in het nieuwe jaar eventuele gebruikte hoortoestellen in te leveren bij uw audicien.
Wanneer “oude” gebruikte hoortoestellen worden ingeleverd ontvangt u – als blijk van dank – namens de Foundation een officieel Certificaat. U mag immers trots zijn op uw donatie!

Ieder merk en ieder type is welkom

De gebruikte hoortoestellen mogen trouwens van iedere fabrikant, van ieder merk of type zijn. Ze worden door een team van deskundigen bij Starkey in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en in internationale missies weer ingezet, naast de vele splinternieuwe door Starkey gedoneerde hoortoestellen.

Inleveren of opsturen

U kunt uw gebruikte hoortoestellen inleveren bij zelfstandige audiciens bij u in de buurt of bij Hans Anders. Opsturen naar Starkey in Apeldoorn mag ook. Zie voor het adres onderaan dit bericht.

In meer dan 100 landen 2 miljoen hoortoestellen aangepast

De Starkey Hearing Foundation bestaat ruim 30 jaar, is actief in méér dan 100 landen en heeft – met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors – al ruim 2 miljoen hoortoestellen aangepast. Hiermee zijn talloze levens verbeterd.

Download hier de Nationale Inzamelactie brochure.

De Starkey Hearing Foundation volgen? Klik voor Facebook, Instagram of LinkedIn


Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN | Starkey Nederland en België
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11  
Mail: info@KINDHOREN.nl
www.kindhoren.com
www.starkey.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Bebird oorcamera voor inspectie en schoonmaken van het oor. Is het veilig? | Review

20 mei 2024 | Via diverse webshops zijn meerdere types van de Bebird oorcamera te verkrijgen. De Bebird is [...]

Widex SmartRIC: nieuwe L-vormig vormgeving zorgt voor beter verstaan | Review

17 mei 2024 | Deze week introduceerde Widex op haar hoofdkantoor in Denemarken het nieuwe Widex Smart RIC hoortoestel [...]

Sony verbetert toegankelijkheid voor mensen met een beperking, ook voor slechthorenden

16 mei 2024 | Sony presenteerde vandaag in Hoofddorp op de Global Accessibility Awareness Day verschillende producten en functies [...]

Musi-CI muziekmiddag voor mensen met een cochleair implantaat

10 mei 2024 | Op 25 mei 2024 vindt er een Musi-CI muziekmiddag plaats voor mensen met een cochleair [...]