Starkey viert 50-jarig bestaan – Download boekje: 50 voordelen goed horen

19 oktober 2017
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Dit jaar is Starkey jarig. En het zijn meteen twee verjaardagen: terwijl de fabrikant het 50-jarig bestaan viert, kon oprichter Bill Austin op 25 februari met zijn 75ste verjaardag worden gefeliciteerd.

Starkey 50 jaar

Bill Austin startte in 1967 Starkey Hearing Technologies met slechts één doel in gedachten: “So the world may hear”. Bill gelooft dat goed horen werkelijk een beter leven betekent. Het opent onze wereld voor relaties met andere mensen, voor begrip voor elkaar en voor ervaringen waarmee we ten volle onze mogelijkheden kunnen benutten en onze idealen bereiken. Bill had de know-how en passie om Goed Horen te brengen bij mensen die het nodig hebben.

Bill Austin Starkey Hearing 75 jaar

Starkey Hearing Foundation helpt mensen in armste landen

Bill Austin mag dan 75 jaar zijn, dat weerhoudt hem er niet van om – samen met zijn vrouw Tani – voor de door hem opgerichte Starkey Hearing Foundation naar verschillende delen van de wereld te reizen om mensen in nood te helpen met programma’s voor slechthorenden.
Voortbordurend op Austin’s visie “Alone we can’t do much, together we can change the World”, heeft de Foundation in méér dan 100 landen – en met de hulp van duizenden vrijwilligers en vele toonaangevende sponsors – al 1,9 miljoen hoortoestellen aangepast en daarmee talloze levens verbeterd. Ieder jaar komen daar nog eens méér dan 100.000 hoortoestellen bij en starten nieuwe hoorprojecten in de armste landen van de wereld.

Bill Austin Starkey 50 jaar

In september 2017 is Bill Austin door de Verenigde Naties voor zijn levenswerk met de Starkey Hearing Foundation, als eerste benoemd tot Goodwill Global Ambassador for Ear and Hearing Health.

Boekje: 50 voordelen van goed horen

Ter gelegenheid van 50 jaar Starkey is een boekje uitgegeven “50 voordelen van goed horen”. U kunt het hier downloaden.

50 voordelen goed horen download

Anno 2017 is Starkey Hearing Technologies in onze industrie uitgegroeid tot een van de grootste spelers ter wereld. Het familiebedrijf is gevestigd in Eden Prairie, Minnesota, en wordt erkend voor zijn innovatieve ontwerpen.

Starkey Hearing Technologies
KIND HOREN
Laan van de Leeuw 50
7325 PB Apeldoorn
055 360 21 11   info@KINDHOREN.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Van Boxtel hoorwinkels fietst mee voor Alzheimer Nederland

22 september 2023 | Op zaterdag 23 september fietst Van Boxtel hoorwinkels met hun team mee met de HerinneringenRit [...]

Starkey Evolv AI 2400 CIC: zeer klein en discreet te dragen hoortoestel mét Bluetooth

21 september 2023 | Hele kleine hoortoestellen die volledig in de gehoorgang zijn te dragen bestaan alweer geruime tijd. [...]

Hoorexpert organiseert regionale open dag over toegankelijkheid

13 september 2023 | Tussen 2 tot en met 7 oktober 2023 vindt de Week van de Toegankelijkheid plaats. [...]

Online informatiebijeenkomst over het Cochlear Osia-systeem

10 september 2023 | Wilt u graag meer te weten komen over hooroplossingen via beengeleiding en de mogelijkheid van [...]