René ten Have nieuwe voorzitter van De Kwaliteitsaudiciens

22 augustus 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

René ten Have is sinds enkele maanden de nieuwe voorzitter van de branchevereniging ‘De Kwaliteitsaudiciens’. Hij volgt daarmee Hein Greven op. René ten Have kent de zorgwereld vanuit verschillende kanten. Zo is hij de afgelopen jaren werkzaam geweest bij het Ministerie van VWS. Ook is hij goed bekend met de ontwikkelingen in de zorg en in het zorgverzekeringsstelsel. Niet alleen is hij bekend met de zorg die zich richt op lichamelijke aandoeningen, ook kent hij de wereld van preventie.

Wethouder en locoburgemeester René ten Have is de nieuwe voorzitter de Kwaliteitsaudiciens

Ten Have: “Het is langzaam maar zeker duidelijk geworden dat we nieuwe afspraken moeten maken om goede, bereikbare en betaalbare hoorzorg voor de toekomst veilig te stellen.”

Momenteel is René ten Have wethouder en locoburgemeester van de gemeente Eemnes. “Hoorproblemen hebben een grote impact op je leven, zowel voor jong als oud. De leden van de Kwaliteitsaudiciens proberen dagelijks hierin verbetering te brengen, adequaat en eenvoudig waar het kan, gespecialiseerd maatwerk waar nodig”, aldus Ten Have. “Dat vind ik mooi, zo beteken je echt iets voor mensen. Het is langzaam maar zeker duidelijk geworden dat we nieuwe afspraken moeten maken om goede, bereikbare en betaalbare hoorzorg voor de toekomst veilig te stellen. Daar zet ik mij samen met alle betrokkenen in de sector graag voor in.”

Hein Greven ondersteunde de Kwaliteitsaudiciens vanaf 2013 als extern adviseur en werd in 2015 benoemd als voorzitter. Greven: “Ik heb de afgelopen jaren ervaren hoe belangrijk goede hoorzorg is voor mensen met een gehoorbeperking om mee te kunnen doen met het leven.”
Het bestuur van de Kwaliteitsaudiciens dankt Hein Greven voor zijn jarenlange inzet voor de hoorzorg als geheel en de Kwaliteitsaudiciens in het bijzonder en wenst hem veel geluk en wijsheid in het vervolg van zijn carrière.

Over de branchevereniging ‘de Kwaliteitsaudiciens’ (DKA)

Branchevereniging ‘de Kwaliteitsaudiciens’ behartigt de belangen van audicienbedrijven Schoonenberg HoorSupport, Beter Horen en Van Boxtel Hoorwinkels in het nastreven van houdbare, kwalitatieve en betaalbare hoorzorg in Nederland. De aangesloten bedrijven bundelen hun krachten in de samenwerking en interactie met zorgverzekeraars, overheid & politiek en patiëntenverenigingen. De genoemde bedrijven zijn vooraanstaande spelers op de Nederlandse markt voor hoorzorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Lou Ferrigno op bezoek bij Cochlear met een belangrijke boodschap

8 juni 2023 | Lou Ferringo bekend uit de tv serie ‘The incredible Hulk’ reist de wereld rond met [...]

Nieuwste versie Starkey Evolv AI tilt kunstmatige intelligentie naar hoger niveau

7 juni 2023 | Fabrikant Starkey heeft de kunstmatige intelligentie in de nieuwste versie van de Starkey Evolv AI [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – Juni 2023

6 juni 2023 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook in [...]

EHBOorsuizen eHealth module online te volgen bij Therapieland.nl | Review

5 juni 2023 | Tinnituspatiënten kunnen via Therapieland.nl de e-Healh module ‘EHBOorsuizen-controle over tinnitus’ volgen. Hulpverleners kunnen deze online [...]