Oticon Opn mini RITE binnenkort ook oplaadbaar – ook voor bestaande klanten

6 september 2017
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

De Oticon Opn™ is binnenkort ook als oplaadbaar hoortoestel verkrijgbaar. Het gaat om de kleine compacte versie van de Oticon Opn serie de zogeheten mini RITE (luidspreker-in-het-oor versie). De Oticon Opn claimt een zeer open geluidsbeleving te leveren en heeft daarnaast de mogelijkheid om geluiden van telefoon en audioapparatuur rechtstreeks naar de hoortoestellen te streamen. Met de eenvoudig te gebruiken lader kunnen de toestellen ’s nachts worden opgeladen om zo energie te bieden voor een volledige dag gebruik. In de figuur onder kunt u zien hoelang de batterij meegaat met en zonder gebruik van de streaming mogelijkheden (telefoneren en audiostreamen).

Oticon Opn oplaadbaar hoortoestel batterijduur

Goed nieuws voor klanten die reeds één van de  Oticon Opn miniRITE hoortoestellen aangeschaft hebben: via een upgrade zijn deze allen oplaadbaar te maken.
Met het oplaadbare Oticon Opn miniRITE hoortoestel hebben gebruikers gelijk maximale flexibiliteit. Indien nodig kunnen namelijk ook gewone batterijen worden gebruikt, bijvoorbeeld wanneer men vergeten is de oplaadbare 312 batterijen op te laden of wanneer er tijdens een reis geen mogelijkheid is het hoortoestel op te laden. Met de hybride batterijtechnologie wordt tegemoet gekomen aan de wens van 84% van de hoortoestelgebruikers voor een flexibele oplaadbare hooroplossing. Deze wens komt naar voren uit onderzoek (Hearing Tracker Survey, augustus 2016).
Oplaadbare hoortoestellen zijn ook goed voor het milieu: met een set oplaadbare batterijen bespaart men naar schatting 150 tot 200 wegwerpbatterijen per jaar.
De oplaadbare oplossing voor Oticon Opn is ontwikkeld in samenwerking met ZPower en is dit najaar beschikbaar voor Oticon Opn miniRITE.

[su_youtube url=”https://youtu.be/meFsQRlDx1o”]

Meer informatie over Oticon Opn hoortoestellen is te vinden op www.oticon.nl/opn.

Lees meer over oplaadbare hoortoestelbatterijen:

https://www.hoorzaken.nl/oplaadbare-hoortoestelbatterijen-z-power/

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Gezondheidsraad: grens muziek bij 100 dBA

1 december 2022 | De gezondheidsraad adviseert het maximale volume van versterkte muziek bij 100 dBA neer te leggen. [...]

Check uw zorgpolis op hoorzorg!

28 november 2022 | Levert uw verzekeraar in 2023 nog de hoorzorg die u wilt en ook bij de [...]

Misofonie en paranoia-achtige gedachten: onderzoek naar verband

23 november 2022 | Poolse wetenschappers werkzaam bij het Experimenteel Psychopathologie lab van het Psychologisch Instituut in Warschau hebben [...]