Oticon Medical organiseert een online-informatiebijeenkomst over cochleair implantaten

1 oktober 2020
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Aanstaande dinsdag 6 oktober organiseert Oticon Medical tussen 10:00 en 11:00 uur een online informatiebijeenkomst over cochleair implantaten (CI’s) waarbij ook de Neuro 2 van het bedrijf aandacht krijgt. Oticon Medical kiest er voor de informatiebijeenkomsten, die voorheen altijd op verschillende locaties door het land werden georganiseerd, nu online aan te bieden. Oticon Medical wil in deze tijd van Corona op deze manier de gezondheid en veiligheid van de deelnemers waarborgen.
De bijeenkomsten zijn bedoeld voor kandidaat CI-dragers die zich oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat.

online bijeenkomst cochleair implantaat Oticon Medical

Transparante informatie

Het streven van Oticon Medical is om de deelnemers zo optimaal en transparant mogelijk te informeren over cochleaire implantaten zodat zij tot een wel afgewogen keuze kunnen komen.
Om die reden heeft het bedrijf ook Henk van Rees, vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het Onafhankelijke Platform Cochleaire Implantatie (OPCI) uitgenodigd. Hij zal u meenemen in de wereld van cochleaire implantaten en alles wat daarbij komt kijken.
Serge Kriek, productspecialist van Oticon Medical, zal op zijn beurt de toehoorders voorzien van alle informatie over het Neuro 2 systeem.

Schrijftolk aanwezig

De informatiebijeenkomst wordt natuurlijk ondersteund door een schrijftolk.

Deelname is eenvoudig en vragen stellen mogelijk

Deelnemers kunnen de bijeenkomst volgen via zowel een desktop-computer, laptop, tablet als via hun smartphone. Deelnemers krijgen na aanmelding een korte en eenvoudige instructie hoe deel te nemen aan de bijeenkomst. Natuurlijk kunt u online ook vragen stellen.

Aanmelden informatiebijeenkomst

Wilt u zich inschrijven voor de online-bijeenkomst die plaatsvindt op dinsdag 6 oktober tussen 10:00 en 11:00 uur? Klik dan hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]