Oorwerk Audiciens trapt het nieuwe jaar af met drie nieuwe vestigingen

8 januari 2024
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Met ingang van 1 januari 2024 neemt Oorwerk de vestigingen over van ABC Hoortechniek en Hoorcentrum JvG. De eigenaren van de vestingen hebben hun werkzaamheden daar stopgezet en hebben hun bedrijf aan Oorwerk overgedaan. Bestaande en nieuwe klanten zijn vanaf nu welkom bij de audiciens van Oorwerk op het Bosplein 10 te Katwijk aan Zee, op de ’s-Gravelandseweg 804 te Schiedam en op de Jan van Goyenstraat 7 te Heemstede. Oorwerk heeft met de overname nu 35 vestigingen in Nederland.

Oorwerk drie nieuwe vestigingen in Katwijk, Heemstede en Schiedam

Beste kwaliteit en expertise

Het bedrijf laat weten dat klanten bij Oorwerk kunnen rekenen op de beste kwaliteit en expertise, evenals een hartelijke service en een gastvrije sfeer met een heerlijke kop koffie. De overgang naar Oorwerk als de nieuwe audicien op deze locaties, brengt volgens het bedrijf flink wat voordelen met zich mee voor klanten.

Mens centraal

Zo staat de mens bij Oorwerk centraal. Het bedrijf noemt daarom haar audiciens ‘uwdiciens’. Dat omdat zij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Het opbouwen van een vertrouwensrelatie staat bij Oorwerk dan ook centraal. Oorwerk is daarom ook blij dat leerling audicien Bianca von Grombkow van Hoorcentrum JvG, en ook audicien Monique Hermsen en assistentes Sjanada Slagmolen-Kroon en Edith Wijnands van ABC Hoortechniek, zich per 1 januari bij het Oorwerk Audiciens-team hebben gevoegd.

Persoonlijk maatwerk

Oorwerk realiseert zich dat wat voor de één een goede hooroplossing is, niet noodzakelijk de oplossing is voor een ander. Op basis van de specifieke hoorwens van de klant geven de Oorwerk-audiciens deskundig advies op maat. Oorwerk beschikt over een uitgebreid assortiment van toonaangevende merken. Hierdoor kunnen de audiciens voor iedereen een passende oplossing bieden.

Oorwerk drie nieuwe vestigingen in Katwijk, Heemstede en Schiedam

Klanten zijn altijd en overal welkom

Angelique de Wit, Algemeen Directeur bij Oorwerk, is verheugd over de uitbreiding met de drie nieuwe winkels. “Met 32 winkels vormen de locaties in Katwijk aan Zee, Schiedam en Heemstede een waardevolle aanvulling op ons winkelportfolio. Hiermee realiseren wij een brede dekking om al onze klanten dichtbij te kunnen helpen. Dit sluit naadloos aan bij onze missie om zoveel mogelijk slechthorenden te helpen aan een beter gehoor.’ De Wit vervolgt: “Cliënten kunnen dezelfde deskundigheid en service verwachten in Katwijk aan Zee, Schiedam en Heemstede, als in al onze andere vestigingen.”

Voor meer informatie:  

Kijk op de website van Oorwerk: www.oorwerk.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

De AudioStream adapter van MED-EL: telefoneren en audio oversturen naar de RONDO 3

19 juni 2024 | Gebruikers van de RONDO 3 van MED-EL kunnen met de Audiostream-adapter eenvoudig muziek en telefoongesprekken [...]

Keuze hoortoestel: achter- of in-het-oor hoortoestel?

17 juni 2024 | Wanneer u toe bent aan een hoortoestel maakt u samen met de audicien de keuze [...]

Geeske van Voorthuijsen Uitblinker bij Ctalents Diamond Awards 2024

15 juni 2024 | Bij de uitreiking van de Ctalents Diamond Awards 2024 kreeg Geeske van Voorthuijsen als ‘Uitblinker’ [...]

Hoortoestellen zorgen voor betere balans bij ouderen

13 juni 2024 | Gehoorverlies bij ouderen verhoogt het risico op vallen door een verminderde balans. Een recente studie [...]