Online workshop: ‘Grip op je energie met een auditieve beperking’

28 juni 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Werkpad organiseert op 7 juli aanstaande tussen 16:00 en 17:30 uur de gratis te volgen online workshop: ‘Grip op je energie met een auditieve beperking’. In de gratis workshop gaan de trainers in op hoe je als slechthorende overbelasting op je werk kunt voorkomen. Tijdens de workshop laten zij de deelnemers kennis maken met andere manieren van werken. Ook krijgen de deelnemers handvatten aangereikt om slim om te gaan met hun energie. Doel van de workshop is om uitval op het werk te voorkomen en het verbeteren van vitaliteit.

workshop werkpad grip op je energie met een auditieve beperking

Auditieve beperking kost veel energie

Werken met een auditieve beperking kost veel energie, kan tot luistermoeheid en uiteindelijk tot overbelasting in een baan leiden. Door op een andere manier te leren werken en slim energiemanagement toe te passen, is uitval op het werk te voorkomen.

Voor wie?

De gratis online workshop die Werkpad organiseert is voor iedereen met een auditieve beperking (slechthorendheid). Of je nu jong of oud bent, of als je aan het werk wilt gaan of als je al aan het werk bent.

Door wie?

Ingeborg Spoor en Marja de Kinderen geven de online workshop. Ingeborg Spoor is arbeidsconsulent en jobcoach bij Werkpad. Marja de Kinderen is werkzaam als projectleider bij Werkpad en tevens hoorcoach bij Slechthorend Amsterdam.

Ingeborg Spoor vertelt tijdens de workshop meer over de achtergronden en gaat met de deelnemers aan de slag hoe zij hun energie kunnen managen op het werk. Marja de Kinderen vertelt als ervaringsdeskundige over het werken als slechthorende.

Datum en tijd

Datum:  7 juli van 16.00 – 17.30 uur
Locatie: online via internet
Kosten: gratis

Schrijftolk

Er is een schrijftolk aanwezig. Mocht u een gebarentolk nodig hebben, laat dit dan weten.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshop kan bij Marja de Kinderen, mdekinderen@outlook.com of via telefoonnummer 06 21 99 18 48 (ook Whatsapp). Na uw aanmelding ontvangt u een bevestiging.

Over Werkpad

Werkpad ondersteunt mensen die moeite hebben met zien, horen, taal of communicatie, bij hun zoektocht naar een baan en biedt daarnaast ook begeleiding op de werkvloer. De jobcoaches van Werkpad adviseren en brengen daarnaast werkgevers in contact met talentvolle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Ook kunnen zij de werknemer en zijn of haar collega’s op het werk begeleiden. Werkpad maakt onderdeel uit van Koninklijke Kentalis. Voor meer informatie over Werkpad klik hier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Abonnement op opties in hoortoestellen: betalen per maand

30 maart 2023 | Deze week besteedde het programma Radar aandacht aan opties in auto’s die steeds vaker als [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – april 2023

29 maart 2023 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook in [...]

Cochleair implantaat heeft negatief effect op waarneming prosodie in een vreemde taal

28 maart 2023 | Marita Everhardt deed de afgelopen jaren onderzoek naar het leren van een vreemde taal door [...]

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]