Online Informatiesessie Marvel spraakprocessor voor cochleair implantaat van Advanced Bionics

9 maart 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Mag u binnenkort de spraakprocessor van uw Advanced Bionics cochleair implantaat vervangen? Dan informeert Advanced Bionics u graag over de mogelijkheden van de nieuwe spraakprocessoren en welke voordelen een upgrade voor u betekent. De Naida CI M90 voor volwassenen en de speciaal voor kinderen ontwikkelde Sky CI M90 bieden namelijk flink wat nieuwe mogelijkheden.

Naida CI Marvel en Sky CI Marvel AB

Om u van alle informatie over de mogelijkheden van de nieuwe spraakprocessoren te voorzien organiseert Advanced Bionics  meerdere online informatiesessies. In een uurtje wordt u helemaal bijgepraat over de onderdelen, nieuwe mogelijkheden van draadloze connectiviteit en de optie om een met de spraakprocessor samenwerkend hoortoestel op het ander oor te dragen. Voor dit zogeheten ‘bimodale horen’ heeft Advanced Bionics samen met Phonak speciale hoortoestellen ontwikkeld: de Naida Link M en de Sky Link M. Deze werken naadloos samen met de Marvel spraakprocessor.

Heeft u vragen? Dan kunt u na afloop van de sessie deze mailen. Van Advanced Bionics krijgt u dan een persoonlijk beantwoord.

Data en tijd

Donderdag 18 maart 2021 – ONLINE 15.30 uur – 16.30 uur
Vrijdag 23 april 2021 – ONLINE 15.30 uur – 16.30 uur
Dinsdag 18 mei 2021 – ONLINE 19.00 uur – 20.00 uur

Aanmelden informatiebijeenkomst Marvel

Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier op de website van Advanced Bionics of door het sturen van een mail met de door u gekozen datum naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Advanced Bionics online CI bijeenkomst

Locatie van de bijeenkomst

Het betreft een ONLINE bijeenkomst. Het enige wat u nodig heeft is een PC verbonden met internet en een webbrowser. Heeft u geen camera en/of microfoon, dan kunt u makkelijk meekijken en luisteren.

Alleen advies

De informatiebijeenkomst is bedoeld om de deelnemers van informatie te voorzien. De tijd laat het niet toe om tijdens de sessie (technische) vragen over of ervaringen met bestaande spraakprocessoren en implantaten in te brengen.
Vragen over de nieuwe Marvel spraakprocessor kunt u na afloop van de sessie mailen en zullen persoonlijk worden beantwoord. Tijdens de sessie zullen wij u hier verdere instructies over geven.

Schrijftolk

Bij online bijeenkomsten verzorgt AB de aanwezigheid van een ONLINE schrijftolk.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze bijeenkomsten? Laat het ons weten! Neem dan contact op met AdvancedBionics via +31 (0) 88 – 600 88 30 of Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Lees ook:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Consumentenbond constateert problemen in hoortoestellenbranche

23 april 2024 | De Consumentenbond publiceerde deze week op haar website twee artikelen over de aanschaf van hoortoestellen. [...]

Nieuwe bestuursleden branchevereniging GAIN

22 april 2024 | Branchevereniging GAIN heeft een nieuw bestuur. Met het nieuwe bestuur wil de vereniging de komende [...]

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]