Online CI informatiebijeenkomsten Oticon Medical op 22 april 2021

16 april 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Zowel ’s ochtend als ’s avonds!

Op donderdag 22 april aanstaande houdt Oticon Medical twee online-informatiebijeenkomsten over cochleair implantaten (CI’s). De één vindt plaats in de ochtend en de ander in de avond. Met de infomatiebijeenkomsten wil Oticon Medical kandidaten voor een cochleair implantaat zo optimaal mogelijk van informatie voorzien.
De informatiebijeenkomst op 22 april in de ochtend vindt plaats van 10.00 tot 11.00 uur. De (extra) bijeenkomst in de avond is van 19.30 tot 20
.30 uur.

online bijeenkomsten oticon medical 1e helft 2021

Voor kandidaat CI-dragers

De online-bijeenkomsten van Oticon Medical zijn gericht op kandidaat CI-dragers die zich graag goed willen oriënteren op de keuze van een cochleair implantaat. Henk van Rees zal daar ook bij aanwezig zijn. Henk is vertegenwoordiger en ervaringsdeskundige van het Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie (OPCI).
Hij zal de kijkers meenemen in de wereld van cochleaire implantatie en alles wat daarbij komt kijken. Daarnaast zet productspecialist Serge Kriek van Oticon Medical alles over het Neuro 2-CI systeem uiteen.
Oticon Medical informeert geïnteresseerden op deze manier zo optimaal en transparant mogelijk over cochleair implantaten in het algemeen en de oplossing die het bedrijf biedt.

Schrijftolk

De informatiebijeenkomsten wordt ondersteund door een schrijftolk.

Inschrijven

Schrijf u in voor een van onderstaande tijdstippen door op de ‘Schrijf in’ knop te klikken onder de gewenste optie.
Een mail naar omcommunicatie@oticonmedical.com sturen kan ook. Vermeldt daarin uw naam en of u in de ochtend of avond wenst deel te nemen.


Donderdag 22 april 2021, 10:00 – 11:00 uur

schrijf in klein

Donderdag 22 april 2021, 19:30 – 20:30 uur

schrijf in klein

Kijk voor een overzicht van de overige data en tijdstippen waarop Oticon Medical CI Informatiebijeenkomsten organiseert op deze website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]

Selectie binnen een dag voor cochleair implantaat blijkt mogelijk

3 april 2024 | Onderzoekers van de afdeling KNO van het Erasmus Medisch Centrum laten zien dat het mogelijk [...]