Nieuwe locatie voor hoofdkantoor Beter Horen

15 april 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Na 24 jaar heeft Amplifon Nederland – het hoofdkantoor van Beter Horen – het pittoreske Doesburg verlaten voor het centraal gelegen Utrecht. Het bedrijf is inmiddels verhuisd naar ‘Le Mirage’ aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. Beter Horen is onderdeel van de Italiaanse beursgenoteerde multinational Amplifon S.p.a., wereldwijd de grootste winkelketen in persoonlijke hooroplossingen.

nieuw hoofdkantoor Beter Horen Amplifon in Utrecht

‘Het is onze doelstelling om een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan de missie en de ambitieuze groeistrategie van Amplifon waarbij wij mensen willen helpen om alle emoties van geluid opnieuw te ervaren. Wij hadden daarbij in toenemende mate behoefte aan een centraal gelegen locatie in Nederland, belangrijk om de juiste talenten aan ons te binden maar ook om onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden via onze Amplifon Retail Academy’ zegt Bianca Verburg, Algemeen Directeur van Amplifon Nederland.

Verburg vervolgt: ‘We hebben daarom gekozen voor Utrecht, op een locatie die goed bereikbaar is per auto en openbaar vervoer en dichter bij onze samenwerkingspartners en die bijdraagt aan onze ambitie om de beste werkplek te zijn voor onze medewerkers’.

De mooie, nieuwe en inspirerende locatie biedt naast de centrale ligging alles wat je van een modern kantoor mag verwachten. Omdat Amplifon een beleid van hybride werken hanteert, waarbij 3 dagen op kantoor wordt gewerkt en 2 dagen thuis, is het kantoor een plaats waarbij de medewerkers elkaar vooral ontmoeten om samen aan projecten te werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste digitale werkwijze en worden bijvoorbeeld werkplekken, overlegruimtes, parkeerplaatsen en lunch gereserveerd via een app.

‘Naast het leveren van de beste hoorzorg, is ook onze maatschappelijke rol belangrijk. We ervaren nu al reeds de voordelen van de locatie in Utrecht. Een toenemend aantal medewerkers komt met het openbaar vervoer en we hebben op dit moment 8 studenten van universiteiten of een HBO-opleiding die bij ons hun stage of afstudeeropdracht vervullen waardoor we ook een bijdrage kunnen leveren aan het opleiden van talent’, aldus Verburg.

Over Beter Horen

Beter Horen is marktleider in Nederland. Beter Horen maakt deel uit van Amplifon S.p.A., de grootste retailer ter wereld  op het gebied van hoorzorg. Iedere dag streven de meer dan 18.000 medewerkers van Amplifon er wereldwijd naar om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en door exclusieve, innovatieve en zeer gepersonaliseerde producten en diensten te leveren.  De Amplifon Groep opereert via een netwerk van meer dan 9.000 verkooppunten in 25 landen en 5 continenten. Het internationaal hoofdkantoor staat in Milaan (Italië) en in Nederland dus sinds kort in Utrecht. 


Contact met hoofdkantoor Beter Horen

In de reacties onder dit artikel blijkt dat een aantal cliënten van Beter Horen op zoek zijn naar een mogelijkheid om in contact te komen met het hoofdkantoor van Beter Horen.
Wilt u contact met het hoofdkantoor? Dan kunt u een bericht sturen via:

https://www.beterhoren.nl/contact

Reageren onder dit artikel is niet meer mogelijk.

Reacties (10)
 1. Debiteuren administratie

 2. Is er al iets bekend over Beter Horen in Voorburg?

 3. Amplifon apps

 4. Wil het hoofdkantoor bellen omdat ik van het kast naar de muur gestuurd wordt.
  De vestiging kan geen opheldering geven het facturatie bedrijf verwijst naar hoofdkantoor,hoofdkantoor niet te bekijken omdat men een Callcenter aan de lijn krijgt die het ook niet weet nu al een week bezig.

  • Ik heb precies hetzelfde!!! Faktuur uit 2021 ontvangen, ik wil alleen een copie, maar krijg niemand aan de telefoon. Nu incassobureau dreiging.

   • Beste Louise Van der Ven, wat ontzettend vervelend te horen dat u problemen ondervindt om met ons in contact te komen. Onze excuses hiervoor. U kunt voor vragen over een factuur het beste ons contactformulier invullen op onze website. https://www.beterhoren.nl/contact. Wij zullen u dan zo spoedig mogelijk verder helpen.

 5. Ik probeer het hoofd kantoor te willen bellen kom er in de winkel niet uit

  • Ook ik kan geen telefoonnummet van het hoofdkantoor vinden. Kom er in de winkel ook niet uit.

  • Beste Tamar Van Leeuwen, u kunt ons ook bereiken via het contactformulier op onze website. https://www.beterhoren.nl/contact

 6. Ben al meer dan meer dan 5 maanden bezig met een rekening met een verkeerde AGB kode en omschrijving op de factuur , ziektekosten verzekering betaald daarom de kosten niet .filiaal BeterHoren Weert zou het in orde maken .
  Volgens Infomedics is dit niet gebeurd , nu wijst BeterHoren naar Infomedics en visa versa . Ook hoofdkantoor Utrecht afdeling debiteuren is al 3 dagen totaal onbereikbaar.
  Dit is een zeer slechte manier van service en klantvriendelijkheid.

Comments are closed.

Meer nieuws

Hoortoestellen zorgen voor betere balans bij ouderen

13 juni 2024 | Gehoorverlies bij ouderen verhoogt het risico op vallen door een verminderde balans. Een recente studie [...]

Webshop op HOorzaken gesloten

6 juni 2024 | Vanaf vandaag is het niet meer mogelijk via deze website hoorhulpmiddelen en andere producten te [...]

Het ervaringsverhaal van Oliver (1969): “Dankzij mijn CI heb ik een groot stuk van mijn oude sociale leven weer teruggekregen.”

4 juni 2024 | Ik werd geleidelijk steeds slechthorender, als gevolg van – onder andere – otosclerose. Doordat ik [...]

Apple Hearing Study komt met eerste inzichten over tinnitus

2 juni 2024 | Onderzoekers van de Universiteit van Michigan publiceerden recent gegevens van een van de grootste vragenlijstonderzoeken [...]