Nieuwe locatie voor hoofdkantoor Beter Horen

15 april 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Na 24 jaar heeft Amplifon Nederland – het hoofdkantoor van Beter Horen – het pittoreske Doesburg verlaten voor het centraal gelegen Utrecht. Het bedrijf is inmiddels verhuisd naar ‘Le Mirage’ aan de Vliegend Hertlaan in Utrecht. Beter Horen is onderdeel van de Italiaanse beursgenoteerde multinational Amplifon S.p.a., wereldwijd de grootste winkelketen in persoonlijke hooroplossingen.

nieuw hoofdkantoor Beter Horen Amplifon in Utrecht

‘Het is onze doelstelling om een belangrijke bijdrage te blijven leveren aan de missie en de ambitieuze groeistrategie van Amplifon waarbij wij mensen willen helpen om alle emoties van geluid opnieuw te ervaren. Wij hadden daarbij in toenemende mate behoefte aan een centraal gelegen locatie in Nederland, belangrijk om de juiste talenten aan ons te binden maar ook om onze medewerkers zo goed mogelijk op te leiden via onze Amplifon Retail Academy’ zegt Bianca Verburg, Algemeen Directeur van Amplifon Nederland.

Verburg vervolgt: ‘We hebben daarom gekozen voor Utrecht, op een locatie die goed bereikbaar is per auto en openbaar vervoer en dichter bij onze samenwerkingspartners en die bijdraagt aan onze ambitie om de beste werkplek te zijn voor onze medewerkers’.

De mooie, nieuwe en inspirerende locatie biedt naast de centrale ligging alles wat je van een modern kantoor mag verwachten. Omdat Amplifon een beleid van hybride werken hanteert, waarbij 3 dagen op kantoor wordt gewerkt en 2 dagen thuis, is het kantoor een plaats waarbij de medewerkers elkaar vooral ontmoeten om samen aan projecten te werken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste digitale werkwijze en worden bijvoorbeeld werkplekken, overlegruimtes, parkeerplaatsen en lunch gereserveerd via een app.

‘Naast het leveren van de beste hoorzorg, is ook onze maatschappelijke rol belangrijk. We ervaren nu al reeds de voordelen van de locatie in Utrecht. Een toenemend aantal medewerkers komt met het openbaar vervoer en we hebben op dit moment 8 studenten van universiteiten of een HBO-opleiding die bij ons hun stage of afstudeeropdracht vervullen waardoor we ook een bijdrage kunnen leveren aan het opleiden van talent’, aldus Verburg.

Over Beter Horen

Beter Horen is marktleider in Nederland. Beter Horen maakt deel uit van Amplifon S.p.A., de grootste retailer ter wereld  op het gebied van hoorzorg. Iedere dag streven de meer dan 18.000 medewerkers van Amplifon er wereldwijd naar om de unieke behoeften van elke klant te begrijpen en door exclusieve, innovatieve en zeer gepersonaliseerde producten en diensten te leveren.  De Amplifon Groep opereert via een netwerk van meer dan 9.000 verkooppunten in 25 landen en 5 continenten. Het internationaal hoofdkantoor staat in Milaan (Italië) en in Nederland dus sinds kort in Utrecht. 

Reacties (1)
  1. Is er al iets bekend over Beter Horen in Voorburg?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]

Stichting SEMH: nieuwe partij voor kwaliteitsbewaking hoorhulpmiddelenzorg | Professional

20 maart 2023 | Interview met SEMH-directeur René Ungerer   De kwaliteit van de hulpmiddelenzorg in Nederland wordt bewaakt. [...]

Financiële dienstverlener Alpina toegankelijk voor doven en slechthorenden

16 maart 2023 | Alpina is de eerste financiële dienstverlener die toegankelijk is voor doven, slechthorenden en mensen met [...]

Virtual Reality training verbetert ruimtelijk horen dragers één cochleair implantaat

14 maart 2023 | Onderzoekers van de Universiteit van Trento in Italië en de Universiteit van Lyon in Frankrijk [...]