Nieuwe algemeen directeur voor Van Boxtel hoorwinkels

6 september 2018
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Waardenburg, 7 september 2018 – Met ingang van 1 oktober aanstaande wordt Paul Vondenhoff de nieuwe Algemeen Directeur van Van Boxtel hoorwinkels, onderdeel van William Demant. Hij volgt hiermee Frans Story op die ruim 8 jaar deze functie bekleedde. Onder leiding van Frans heeft Van Boxtel de omzet weten te verdubbelen, grotendeels door autonome groei in de laatste 4 jaar. Er is geïnvesteerd in een academy die de opleidingen van het personeel op hoog niveau houdt en tevens is de huisstijl en het winkelconcept van Van Boxtel vernieuwd.

nieuwe algemeen directeur voor van boxtel hoorwinkels

Frans Story was 1,5 jaar lang naast zijn functie van Algemeen Directeur van Van Boxtel hoorwinkels Algemeen Directeur van Hoorboetiek in Vlaanderen (tevens onderdeel van William Demant). Hoorboetiek gaat binnenkort samen met Audika België (Wallonië) en Frans zal de integratie tussen deze twee Belgische organisaties gaan leiden.

Frans Story: “Door de samenvoeging ontstaat een organisatie van formaat waar de komende jaren veel gepionierd en gebouwd moet worden. Ik heb ervoor gekozen deze uitdaging aan te gaan en hiermee de overstap van de Nederlandse naar de Belgische retail organisatie te maken. Ik ben erg enthousiast over mijn nieuwe rol, maar zal Van Boxtel hoorwinkels en mijn collega’s met pijn in mijn hart verlaten.”

Paul Vondenhoff werkt al acht jaar bij William Demant en is momenteel o.a. Directeur van DGS Nederland, de backoffice-organisatie van Van Boxtel hoorwinkels. Paul heeft diverse managementfuncties bekleed bij o.a. Van Gils, WE en IKEA. Naast zijn nieuwe functie als Algemeen Directeur bij Van Boxtel hoorwinkels zal hij verantwoordelijk blijven voor DGS Nederland en België.

Frans Story: “Paul is een ervaren bestuurder, heeft een grote kennis van de organisatie (zowel lokaal als internationaal) en kent door zijn betrokkenheid bij HR bijna elke medewerker.”

Paul Vondenhoff: “Ik ben trots om binnenkort aan het roer te staan van de Van Boxtel organisatie. Er staat een mooi fundament en ik ben Frans dankbaar voor hetgeen hij bij Van Boxtel heeft neergezet. Ik kijk ernaar uit om met het Van Boxtel team, vanuit onze missie ‘Meer mensen beter laten horen’, de organisatie verder te laten groeien. De marktomstandigheden waaronder we in deze branche opereren zijn uitdagend. Van Boxtel is onderdeel van een sterke internationale organisatie met zeer innovatieve producten en heeft professionals in de winkels die zich iedere dag met grote toewijding inzetten om de beste hoorzorg te verlenen.”

Door de overstap van Frans Story naar de Belgische retail organisatie en de invulling van de directiefunctie bij Van Boxtel hoorwinkels door Paul Vondenhoff zijn beide functies binnen William Demant zorgvuldig ingevuld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]