Nieuwe accessoires voor Signia hoortoestellen

1 september 2016
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Voor de Signia hoortoestellen van Sivantos zijn nieuwe accessoires beschikbaar. Allereerst is er een fraaie nieuwe afstandsbediening ontworpen die zo klein is als een sleutelhanger. De nieuwe afstandbediening luistert naar de naam “miniPocket” en is comfortabel in het gebruik. Doordat de nieuwe afstandsbediening zo klein is kan deze discreet worden bediend.
Daarnaast is er een nieuwe TV Transmitter. Een apparaatje dat er voor zorgt dat u met uw Signia hoortoestellen draadloos naar de tv of hifi kunt luisteren, zodat u ongestoord kunt luisteren en niks hoeft te missen. Ook het design van de TV Transmitter is aangepast en de functionaliteit is verbeterd. Zo heeft de nieuwe transmitter nu ook een optische ingang en de bediening is zeer intuïtief gemaakt. De TV transmitter verbindt TV apparaten of stereoapparatuur met de easyTek waarmee het geluid direct naar de hoortoestellen wordt gestuurd.

miniPocket: simpel en discreet

De miniPocket biedt hoortoesteldragers een comfortabele en discrete oplossing om hun hoortoestellen op afstand te kunnen bedienen. De miniPocket is zo klein dat hij onopvallend als sleutelhanger kan worden gedragen en is compatibel met alle Signia hoortoestellen.

 

hoortoestelaccessoires signia sivantos

TV Transmitter: compatibel met alle moderne tv-apparaten en stereosystemen

De vernieuwde TV Transmitter is compatibel met alle moderne TV’s en stereosystemen. De Transmitter heeft een stereo-ingang van 3,5 mm, een optische ingang en is ook te verbinden via een RCA-adapter (Cinch). Als er verbinding is, stuurt de zender het geluid met de easyTek zonder waarneembare vertraging via Bluetooth naar de Signia hoortoestellen. De TV Transmitter is eenvoudig te verbinden en te bedienen. Naast LED’s die de verbindingsstatus weergeven, heeft de TV Transmitter extra knoppen voor volumeafstelling.

TV Transmitter-Sivantos Signia

De easyTek vormt de basis voor goede verbindingen

De easyTek biedt de voordelen van een afstandsbediening, maar is ook een Bluetooth-interface voor een ruime keuze aan elektronische apparaten voor moderne communicatie en entertainment. De easyTek maakt direct verbinding met computers, smartphones, telefoons of muziekspelers via Bluetooth of maakt gebruik van de TV Transmitter om verbinding te maken met TV’s en stereo’s zonder Bluetooth. Vervolgens wordt het geluid direct naar de hoortoestellen verzonden.

Met de miniPocket en de TV Transmitter heeft Sivantos haar ruime keuze aan accessoires voor hoortoestellen uitgebreid, inclusief gratis apps voor smartphones (voor iOS en Android). Deze kunt u ook gebruiken om de vele Signia hoortoestellen op afstand te bedienen.

Meer informatie is te vinden op: www.signia-pro.nl/apps-and-accessories

Over de Sivantos Group

De zakelijke activiteiten van de voormalige afdeling hoortoestellen van Siemens AG zijn vanaf begin 2015 opgenomen in de Sivantos Group. Sivantos kan terugkijken op meer dan 130 jaar Duitse techniek en talloze innovaties. Tegenwoordig is Sivantos een van de leidende fabrikanten van hoortoestellen ter wereld. In het fiscale jaar 2014/2015 heeft de groep met ruim 5000 werknemers opbrengsten bereikt van EUR 835 miljoen en een bedrijfswinst (EBITDA met normalisatie) van EUR 206 miljoen. Sivantos’ wereldwijde salesafdeling voorziet specialisten in en distributeurs van hoortoestellen in meer dan 120 landen. Er wordt met name waarde gehecht aan productontwikkeling. Sivantos wil zijn merken Signia, Siemens, Audio Service, Rexton, A&M, HearUSA en audibene de komende jaren ontwikkelen tot ’s we- relds leidende merken. Sivantos is eigendom van de ankerinvesteerders EQT met de familie Strüngmann als co-inves- teerder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Cochleair implantaat heeft negatief effect op waarneming prosodie in een vreemde taal

28 maart 2023 | Marita Everhardt deed de afgelopen jaren onderzoek naar het leren van een vreemde taal door [...]

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]

Stichting SEMH: nieuwe partij voor kwaliteitsbewaking hoorhulpmiddelenzorg | Professional

20 maart 2023 | Interview met SEMH-directeur René Ungerer   De kwaliteit van de hulpmiddelenzorg in Nederland wordt bewaakt. [...]

Financiële dienstverlener Alpina toegankelijk voor doven en slechthorenden

16 maart 2023 | Alpina is de eerste financiële dienstverlener die toegankelijk is voor doven, slechthorenden en mensen met [...]