Contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière

10 februari 2015
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Op zaterdag 7 maart aanstaande organiseert de stichting Hoormij in Groningen een contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière. Ook zal er aandacht zijn voor de partners. Op deze dag zal er veel ruimte en tijd zijn voor uitwisseling van ervaringen.

lotgenoten ziekte van meniere

Als u pas of al langer de ziekte van Ménière heeft dan bent u van harte welkom op deze dag. Ook uw partner en andere relaties zijn op deze contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière van harte welkom.

In de ochtend zullen twee werknemers van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) spreken over de onzichtbare last die de Ziekte van Ménière met zich meebrengt en wat er mee te doen. In de middag zal een spreker van de GGMD het hebben over de gevolgen en de praktische aspecten van de ziekte van Ménière.

Gedurende de dag wordt er in kleine groepen gewerkt en ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld. Natuurlijk is er gedurende deze dag voldoende tijd voor rust en een lunch is inbegrepen.

Kijk voor het programma deze contactdag voor lotgenotendag met de ziekte van Ménière op de website van de NVVS. U kunt zich hier ook inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Misofonie en paranoia-achtige gedachten: onderzoek naar verband

23 november 2022 | Poolse wetenschappers werkzaam bij het Experimenteel Psychopathologie lab van het Psychologisch Instituut in Warschau hebben [...]

Speaksee Microfoon Kit voor groepsgesprekken nu verkrijgbaar

15 november 2022 | Vandaag lanceert Speaksee officieel de Speaksee Microfoon Kit: het eerste microfoonsysteem dat spraak ter plekke [...]

Betahistine bij tinnitus niet werkzaam

9 november 2022 | De inzet van het medicijn Betahistine bij tinnitus veroorzaakt door gehoorverlies blijkt niet effectief. Dat [...]