Contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière

10 februari 2015
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Op zaterdag 7 maart aanstaande organiseert de stichting Hoormij in Groningen een contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière. Ook zal er aandacht zijn voor de partners. Op deze dag zal er veel ruimte en tijd zijn voor uitwisseling van ervaringen.

lotgenoten ziekte van meniere

Als u pas of al langer de ziekte van Ménière heeft dan bent u van harte welkom op deze dag. Ook uw partner en andere relaties zijn op deze contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière van harte welkom.

In de ochtend zullen twee werknemers van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) spreken over de onzichtbare last die de Ziekte van Ménière met zich meebrengt en wat er mee te doen. In de middag zal een spreker van de GGMD het hebben over de gevolgen en de praktische aspecten van de ziekte van Ménière.

Gedurende de dag wordt er in kleine groepen gewerkt en ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld. Natuurlijk is er gedurende deze dag voldoende tijd voor rust en een lunch is inbegrepen.

Kijk voor het programma deze contactdag voor lotgenotendag met de ziekte van Ménière op de website van de NVVS. U kunt zich hier ook inschrijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Bebird oorcamera voor inspectie en schoonmaken van het oor. Is het veilig? | Review

20 mei 2024 | Via diverse webshops zijn meerdere types van de Bebird oorcamera te verkrijgen. De Bebird is [...]

Widex SmartRIC: nieuwe L-vormig vormgeving zorgt voor beter verstaan | Review

17 mei 2024 | Deze week introduceerde Widex op haar hoofdkantoor in Denemarken het nieuwe Widex Smart RIC hoortoestel [...]

Sony verbetert toegankelijkheid voor mensen met een beperking, ook voor slechthorenden

16 mei 2024 | Sony presenteerde vandaag in Hoofddorp op de Global Accessibility Awareness Day verschillende producten en functies [...]

Musi-CI muziekmiddag voor mensen met een cochleair implantaat

10 mei 2024 | Op 25 mei 2024 vindt er een Musi-CI muziekmiddag plaats voor mensen met een cochleair [...]