Contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière

10 februari 2015
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Op zaterdag 7 maart aanstaande organiseert de stichting Hoormij in Groningen een contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière. Ook zal er aandacht zijn voor de partners. Op deze dag zal er veel ruimte en tijd zijn voor uitwisseling van ervaringen.

lotgenoten ziekte van meniere

Als u pas of al langer de ziekte van Ménière heeft dan bent u van harte welkom op deze dag. Ook uw partner en andere relaties zijn op deze contactdag voor lotgenoten met de ziekte van Ménière van harte welkom.

In de ochtend zullen twee werknemers van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG) spreken over de onzichtbare last die de Ziekte van Ménière met zich meebrengt en wat er mee te doen. In de middag zal een spreker van de GGMD het hebben over de gevolgen en de praktische aspecten van de ziekte van Ménière.

Gedurende de dag wordt er in kleine groepen gewerkt en ervaringen gedeeld en tips uitgewisseld. Natuurlijk is er gedurende deze dag voldoende tijd voor rust en een lunch is inbegrepen.

Kijk voor het programma deze contactdag voor lotgenotendag met de ziekte van Ménière op de website van de NVVS. U kunt zich hier ook inschrijven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]

Stichting SEMH: nieuwe partij voor kwaliteitsbewaking hoorhulpmiddelenzorg | Professional

20 maart 2023 | Interview met SEMH-directeur René Ungerer   De kwaliteit van de hulpmiddelenzorg in Nederland wordt bewaakt. [...]

Financiële dienstverlener Alpina toegankelijk voor doven en slechthorenden

16 maart 2023 | Alpina is de eerste financiële dienstverlener die toegankelijk is voor doven, slechthorenden en mensen met [...]

Virtual Reality training verbetert ruimtelijk horen dragers één cochleair implantaat

14 maart 2023 | Onderzoekers van de Universiteit van Trento in Italië en de Universiteit van Lyon in Frankrijk [...]