Jan-Albert Wikkerink versterkt het team van OogvoorOren | Professional

27 oktober 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Jan-Albert Wikkerink gaat aan de slag bij OogvoorOren. Wikkerink zal daar als sales coach en consultant het team van de steeds verder groeiende en ook internationaler wordende organisatie versterken.

Jan Albert Wikkerink oogvoororen.nl

Ervaring

Wikkerink is binnen de Nederlandse hoorbranche voor velen een bekend gezicht. Na ooit in de jaren tachtig als audicien te zijn begonnen, maakte hij carrière bij Beter Horen en werd daar lid van het directieteam. De afgelopen 11 jaar had hij een internationale functie bij Widex. Daar werkte hij vanuit het hoofdkantoor van het bedrijf in Denemarken als consultant en coach. Wikkerink zal een vergelijkbare rol gaan invullen bij de groeiende en steeds internationaler wordende organisatie van OogvoorOren.

Herman Langstraat, directeur van de groep zegt daarover: “We zochten al langer naar mogelijkheden om onze snel groeiende groep medewerkers beter te coachen en te begeleiden, intern zaten we te krap in ons jasje en een geschikt extern bedrijf konden we niet vinden. Zodoende kwam het ons goed uit dat Jan-Albert op ons pad kwam”.

OogvoorOren

OogvoorOren is in 2014 in Nederland van start gegaan omdat het bedrijf vond dat er te weinig transparantie en keuzevrijheid in de hoorzorgmarkt was. Via de website van het bedrijf kunnen cliënten sindsdien hoortoestellen met elkaar vergelijken. Dat kan aan de hand van kenmerken en specificaties, waaronder ook de prijs en de hoogte van de vergoeding. De klant kan bij OogvoorOren ook zelf kiezen waar de aanpassing, bijstelling en service aan de hoortoestellen plaatsvindt. Dat kan in een hoorcentrum van het bedrijf, maar ook thuis of op afstand via het internet. Sinds 2019 is het bedrijf ook actief in België en sinds 2020 in Duitsland en Engeland. In die landen is het bedrijf actief onder de naam Hearly. OogvoorOren heeft inmiddels 28 hoorcentra verspreid over Nederland, België en Duitsland.

OogvoorOren wil haar activiteiten de komende jaren nog verder uitbreiden. Langstraat daarover: “Jan-Albert komt precies op het goede moment, we staan aan de vooravond om ons concept verder door Europa uit te rollen. Dan komt zijn Internationale ervaring goed van pas.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]