Informatiebijeenkomsten over cochleaire implantatie (CI) georganiseerd door Cochlear

24 september 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Wilt u meer weten over ernstige slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoortoestellen alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie en wilt u praten met CI-gebruikers?
Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een van de informatiebijeenkomsten over cochleair implantaten georganiseerd door Cochlear.

cochlear informatiebijeenkomsten cochleair implantaten

Op deze bijeenkomsten wordt u verwelkomd door een ervaringsdeskundige die een CI draagt en een audiologisch specialist van Cochlear. U kunt bij hen met alle vragen terecht.

De ervaringsdeskundige vertelt over zijn/haar CI-traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven: Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? Is hun eventuele tinnitus verminderd?

De audiologisch specialist vertelt u over de werking van het gehoor, de werking van een CI, wat de mogelijkheden zijn van de combinatie met een hoortoestel, het sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur, verschillende keuzemogelijkheden en nog meer.

Deze bijeenkomsten worden online gehouden of fysiek in het Cochlear Informatiecentrum in Utrecht, uiteraard rekening houdende met de op dat moment geldende coronamaatregelen.

Deze bijeenkomsten zijn niet geschikt voor CI-gebruikers die reeds een cochleair implantaat hebben. Hebt u specifieke vragen over uw CI of de werking van uw accessoires? Neem dan contact op met klantenservice van Cochlear via 070 770 36 68 (lokaal tarief) of neem contact op per email via customerservice.bnl@cochlear.com .

In de komende maanden staat de volgende bijeenkomsten gepland:

Fysieke informatiebijeenkomsten

Datum Tijd Locatie Registreren
3 november 2021 13:00 – 15:30 uur Utrecht Klik hier

Online informatiebijeenkomsten

Datum Tijd Locatie Registreren
13 oktober 2021 15:00 – 17:00 uur Online Klik hier
24 november 2021 15:00 – 17:00 uur Online Klik hier
15 december 2021 15:00 – 17:00 uur Online Klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Consumentenbond constateert problemen in hoortoestellenbranche

23 april 2024 | De Consumentenbond publiceerde deze week op haar website twee artikelen over de aanschaf van hoortoestellen. [...]

Nieuwe bestuursleden branchevereniging GAIN

22 april 2024 | Branchevereniging GAIN heeft een nieuw bestuur. Met het nieuwe bestuur wil de vereniging de komende [...]

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]