Giuseppe Vironda nieuwe algemeen directeur Beter Horen | Bedrijfsnieuws

11 januari 2024
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Per 1 januari 2024 heeft hoortoestelketen Beter Horen een nieuwe algemeen directeur: Giuseppe Vironda. Zijn voorganger Bianca Verburg stopte afgelopen september als algemeen directeur bij het bedrijf. Zij vervulde de rol van general manager daar vijf jaar. Sindsdien is ze werkzaam als CEO van Epuipe Zorgbedrijven. Met de expertise en leiderschap van Giuseppe Vironda als nieuwe general manager bij Beter Horen verwacht het bedrijf de komende jaren verdere groei en een positieve ontwikkeling door te kunnen maken.

Giuseppe Vironda nieuwe algemeen directeur bij Beter Horen general manager
Giuseppe Vironda is de nieuwe algemeen directeur bij Beter Horen

Brede ervaring

Giuseppe Vironda heeft hiervoor gewerkt bij Amplifon in Milaan als marketing directeur voor de consumentenmarkt. Amplifon is het moederbedrijf van Amplifon Nederland waar Beter Horen onderdeel vanuit maakt. Naast deze ervaring die hij opdeed binnen de hoorzorg, was hij onder meer werkzaam voor bedrijven zoals Vodafone en Google. Met de expertise en leiderschap van Giuseppe Vironda als nieuwe general manager bij Beter Horen verwacht het bedrijf de komende jaren verdere groei en een positieve ontwikkeling door te kunnen maken.

Meer over Amplifon

De Amplifon Groep is wereldwijd een zeer grote speler in de hoorzorg. Beter Horen dat in Nederland al meer dan 110 jaar hoortoestellen en andere hooroplossingen biedt aan haar klanten, maakt onderdeel uit van dit bedrijf. Onder Amplifon Nederland valt naast Beter Horen ook het bedrijf Comfoor dat onder andere gehoorbeschermingsproducten levert. Daarnaast maakt EmiD onderdeel uit van Amplifon Nederland. EmiD levert hoorgwaardige audiologische apparatuur aan onder andere audiologisch centra, KNO-artsen, audiciens en bedrijfsgezondheidsdiensten.

Het hoofdkantoor van Amplifon is gevestigd in Milaan (Italië). Het bedrijf is wereldwijd marktleider in het leveren van persoonlijke hooroplossingen. Overal ter wereld zijn er hoorwinkels te vinden die onder de Amplifon-vlag werken. Bij Ampifon werken maar liefst 19.400 mensen.

Het bedrijf heeft vestigingen in meer dan 25 landen waaronder Nederland, Italië, de Verenigde Staten, Canada, Australië, Nieuw-Zeeland, India, Egypte, Groot-Brittannië, Frankrijk, Zwitserland, Spanje, Portugal, Hongarije en Duitsland. Het bedrijf heeft ruim 9300 verkooppunten wereldwijd. 

Kijk voor meer informatie op de website van Beter Horen

Reacties (1)
  1. Beter horen maakt reclame voor huisbezoek, dat is echter niet mogelijk.. !? Men zocht iemand hiervoor …! Dat staat echter niet vermeld ! Heel vervelend en bijzonder dat te vernemen dat je daar al jaren klant bent . Ook vervelend dat er iedere keer andere mensen werken .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Binding zink voorkomt lawaaislechthorendheid bij muizen

19 februari 2024 | Onderzoekers van de Universiteit van Pittsburgh laten zien dat de binding van zink helpt om [...]

Meting voorspelt spraakverstaan met CI

15 februari 2024 | Een zogeheten functional near-infrared spectroscopy meting (fNIRS) in rusttoestand lijkt een goede voorspeller te zijn [...]

Nathalie haar zoontje Finn werd doof geboren – Lees hier haar ervaringsverhaal

14 februari 2024 | Op het moment dat na de geboorte duidelijk werd dat Nathalie haar zoontje Finn tweezijdig [...]

Tinnitus en risico op gehoorschade bij gymleraren door hoge geluidsniveaus in sporthallen

13 februari 2024 | De hoge geluidsniveaus in sporthallen kunnen op den duur zorgen voor gehoorschade bij gymleraren. De [...]