Extra informatiebijeenkomst cochleair implantaten op vrijdag 24 juli

23 juni 2020
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Advanced Bionics organiseert op vrijdag 24 juli aanstaande een extra informatiebijeenkomst over cochleair implantaten. Bent u op zoek naar informatie over een cochleair implantaat (CI) voor uzelf of voor uw kind en vraagt u zich af hoe het is om te horen met een CI? Bent u benieuwd wat de unieke samenwerking tussen een CI van Advanced Bionics en een hoortoestel van Phonak u of uw kind kan bieden? Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij een CI-traject, de operatie en de revalidatie? Bezoek dan dit jaar één van de CI-informatiebijeenkomsten van Advanced Bionics en kom in contact met (ouders van) CI-gebruikers en ontdek de (on)mogelijkheden van een CI.

advanced bionics cochleair implantaat informatiebijeenkomst

U kunt zich aanmelden voor een bijeenkomst in het Sonova Experience Centre van Advanced Bionics en Phonak in Vianen op een van de volgende data:

  • Vrijdag 24 juli om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Zaterdag 5 september om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)
  • Dinsdag 20 oktober om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
  • Zaterdag 28 november om 13.00 uur (inloop vanaf 12.30 uur)

Een schrijftolk en solo-apparatuur zijn aanwezig ter ondersteuning (SoundField systeem met Roger MyLink van Phonak). U kunt zich aanmelden of meer informatie vinden op de website van Advanced Bionics (klik hier) of door een e-mail te sturen naar Info.Benelux@AdvancedBionics.com.

Advanced Bionis zal tijdens de bijeenkomsten de richtlijnen van het RIVM opvolgen. Na aanmelding ontvangt u een persoonlijk bericht over de inhoud van deze richtlijnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

De 35 decibel maatschappij

8 juli 2020 | Terwijl we nog te maken hebben met de 1,5 meter maatschappij door het Coronavirus en [...]

Richtlijn slechthorendheid en tinnitus voor bedrijfsartsen online

6 juli 2020 | De richtlijn Slechthorendheid en Tinnitus bedoeld voor bedrijfsartsen is online in te zien op de [...]

Op weg naar een cochleair implantaat – Het traject van Marja – deel 2

2 juli 2020 | Hoorcoach Marja de Kinderen heeft door de erfelijke aandoening DFNA9 een gehoorverlies dat steeds verder [...]

OPCI hervat huiskamer-bijeenkomsten en start met online-bijeenkomsten

1 juli 2020 | Nu de coronamaatregelen versoepeld zijn hervat OPCI (Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie) de huiskamerbijeenkomsten. Ook start [...]