Erwin Lobato hoorspecialist van het jaar 2017

26 september 2017
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Erwin Lobato werkzaam bij Annemiek’s Hoorstudio is hoorspecialist van het jaar 2017 geworden. Een onafhankelijke jury afkomstig uit de hoorbranche heeft tijdens de zomer honderden nominaties bestudeerd en heeft uiteindelijk Erwin Lobato als winnaar verkozen voor Nederland.  De wedstrijd wordt georganiseerd door de fabrikant van hoortoestelbatterijen Rayovac.
Erwin Lobato werd genomineerd door zijn klant Annelies, die beschreef hoe ze sinds haar negende een hoortoestel droeg na geboren te zijn met een gehoorprobleem. Op haar zeventigste had ze haar twijfels over digitale hoortoestellen en droeg ze nog steeds haar analoge hoortoestel. Totdat Erwin grote indruk op haar maakte met zijn ervaring, zijn begrip en zijn inlevingsvermogen.

hoorspecialist 2017

Erwin Lobato werkzaam bij Annemiek’s Hoorstudio is hoorspecialist 2017

In haar hartverwarmende nominatiebrief voor Erwin, schreef Annelies: “Al na een paar minuten wist ik dat ik op het juiste adres was. We hadden een heel lang en open gesprek, gevolgd door een grondig gehooronderzoek. Het hoortoestel werd in kleine stapjes aangepast en na 11 sessies hebben we nu een fantastisch resultaat.

“Ik hoor nu zelfs beter dan met mijn analoge hoortoestel, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik red me nu in gezelschap, zelfs wanneer mensen in grote groepen allemaal tegelijk praten. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor de ervaring, het geduld en de passie van meneer Lobato.”

Paula Brinson-Pyke, directeur marketing van Rayovac, zegt over de prijs: “De prijs is niet alleen een eerbetoon, maar heeft ook een sleutelrol in de ondersteuning van het werk van winnende audiologen in Europa.

De jury zal nu gaan beslissen welke van de nationale winnaars van alle deelnemende landen zal worden verkozen tot Europees Audioloog van het jaar. De winnaar ontvangt een geldprijs en een certificaat, die in oktober zullen worden overhandigd tijdens de jaarlijkse Evening of Excellence op de EUHA-beurs in Duitsland.

Er waren veel geweldige inzendingen laat de organisator weten. Ondanks dat er natuurlijk maar één winnaar kan worden gekozen, beveelt de organisator bij de bekendmaking ook de volgende hoorspecialisten aan voor hun fantastische werk aan:

Rolf Engelsman werkzaam bij Engelsman Optiek en Auditiek
Henny Holwerda werkzaam bij Specsavers Hearcare Leeuwarden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws

Kabinet negeerde NIVP advies over rookmelders

5 juli 2022 | Dat blijkt uit het journalistieke onderzoek van Brussel correspondent Frans Boogaard van het Algemeen Dagblad. [...]

Audiologen luiden noodklok en komen op voor de kwaliteit van Hoorzorg

29 juni 2022 | Vandaag vragen een zeer groot aantal audiologen aandacht voor de zorgen die zij hebben over [...]

Online workshop: ‘Grip op je energie met een auditieve beperking’

28 juni 2022 | Werkpad organiseert op 7 juli aanstaande tussen 16:00 en 17:30 uur de gratis te volgen [...]

Audioloog Jan de Laat krijgt koninklijke onderscheiding

24 juni 2022 | Tijdens zijn afscheidssymposium in Leiden kreeg klinisch fysicus audioloog dr. ir. Jan de Laat vandaag [...]