Erwin Lobato hoorspecialist van het jaar 2017

26 september 2017
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Erwin Lobato werkzaam bij Annemiek’s Hoorstudio is hoorspecialist van het jaar 2017 geworden. Een onafhankelijke jury afkomstig uit de hoorbranche heeft tijdens de zomer honderden nominaties bestudeerd en heeft uiteindelijk Erwin Lobato als winnaar verkozen voor Nederland.  De wedstrijd wordt georganiseerd door de fabrikant van hoortoestelbatterijen Rayovac.
Erwin Lobato werd genomineerd door zijn klant Annelies, die beschreef hoe ze sinds haar negende een hoortoestel droeg na geboren te zijn met een gehoorprobleem. Op haar zeventigste had ze haar twijfels over digitale hoortoestellen en droeg ze nog steeds haar analoge hoortoestel. Totdat Erwin grote indruk op haar maakte met zijn ervaring, zijn begrip en zijn inlevingsvermogen.

hoorspecialist 2017

Erwin Lobato werkzaam bij Annemiek’s Hoorstudio is hoorspecialist 2017

In haar hartverwarmende nominatiebrief voor Erwin, schreef Annelies: “Al na een paar minuten wist ik dat ik op het juiste adres was. We hadden een heel lang en open gesprek, gevolgd door een grondig gehooronderzoek. Het hoortoestel werd in kleine stapjes aangepast en na 11 sessies hebben we nu een fantastisch resultaat.

“Ik hoor nu zelfs beter dan met mijn analoge hoortoestel, iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik red me nu in gezelschap, zelfs wanneer mensen in grote groepen allemaal tegelijk praten. Ik wil mijn oprechte dank uitspreken voor de ervaring, het geduld en de passie van meneer Lobato.”

Paula Brinson-Pyke, directeur marketing van Rayovac, zegt over de prijs: “De prijs is niet alleen een eerbetoon, maar heeft ook een sleutelrol in de ondersteuning van het werk van winnende audiologen in Europa.

De jury zal nu gaan beslissen welke van de nationale winnaars van alle deelnemende landen zal worden verkozen tot Europees Audioloog van het jaar. De winnaar ontvangt een geldprijs en een certificaat, die in oktober zullen worden overhandigd tijdens de jaarlijkse Evening of Excellence op de EUHA-beurs in Duitsland.

Er waren veel geweldige inzendingen laat de organisator weten. Ondanks dat er natuurlijk maar één winnaar kan worden gekozen, beveelt de organisator bij de bekendmaking ook de volgende hoorspecialisten aan voor hun fantastische werk aan:

Rolf Engelsman werkzaam bij Engelsman Optiek en Auditiek
Henny Holwerda werkzaam bij Specsavers Hearcare Leeuwarden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Abonnement op opties in hoortoestellen: betalen per maand

30 maart 2023 | Deze week besteedde het programma Radar aandacht aan opties in auto’s die steeds vaker als [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – april 2023

29 maart 2023 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook in [...]

Cochleair implantaat heeft negatief effect op waarneming prosodie in een vreemde taal

28 maart 2023 | Marita Everhardt deed de afgelopen jaren onderzoek naar het leren van een vreemde taal door [...]

Boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor werknemer en werkgever

22 maart 2023 | Het recent verschenen boek Gezien en Gehoord biedt inspiratie voor mensen met een auditieve of [...]