Erika Donkers nieuwe directeur Stichting Hoorprofs | Branche nieuws

29 januari 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Erika Donkers zal per 1 maart aantreden als directeur van Stichting Hoorprofs. Hoorprofs vertegenwoordigt ruim 100 zelfstandige audiciens in Nederland. Erika is voor velen een bekende in de hoorbranche. Na haar studie logopedie en audiologie heeft ze gewerkt bij de hoortoestelfabrikanten Philips Hearing, Beltone, ReSound en als laatste bij leverancier van cochleair implantaten Advanced Bionics.
Nadat ze als general manager daar afscheid nam, heeft ze een sabbatical gehouden. Nu keert ze terug in de hoorbranche bij Stichting Hoorprofs.
Erika Donkers daarover: “Ik vind het erg belangrijk dat goede hoorzorg voor iedere slechthorende toegankelijk moet zijn én blijven. Dit sluit perfect aan bij de missie van Hoorprofs vakaudiciens. Wat mij betreft een perfecte match!”

Erika Donkers directeur hoorprofs stichting audiciens

Het bestuur van Hoorprofs over haar aanstelling: “Wij zijn ervan overtuigd dat haar expertises op diverse relevante vlakken een meerwaarde zullen zijn voor Hoorprofs maar ook voor onze complete branche.”

Over Hoorprofs

Voorzitter Roland Zweers over Hoorprofs: “De meer dan 100 zelfstandige audiciens aangesloten bij Hoorprofs staan bekend om hun merkonafhankelijke advies en goede service. In de winkel tref je altijd wel een vast gezicht en bij telefonisch contact krijg je direct contact met de winkel zelf. Daarnaast hebben we een unieke samenwerking met ‘audioloog online’ in het geval van probleemsituaties. Voor dragers van een cochleair implantaat zijn een flink aantal Hoorprofs audiciens het vaste serviceadres voor alle vier de merken. Hoorprofs audiciens leveren dan ook voor iedere slechthorende de meest optimale hoorzorg.”

Kijk voor een adres van één van de Hoorprofs audiciens hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Resultaten met cochleair implantaat lastig in te schatten

3 oktober 2023 | De uiteindelijke resultaten die dragers met een cochleair implantaat uiteindelijk behalen op het gebied van [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – oktober en november 2023

30 september 2023 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook in [...]

Test beste hoortoestellen voor muziek

25 september 2023 | Wat zijn de beste hoortoestellen voor muziek? Om dat te bepalen testte de Amerikaanse website [...]

Van Boxtel hoorwinkels fietst mee voor Alzheimer Nederland

22 september 2023 | Op zaterdag 23 september fietst Van Boxtel hoorwinkels met hun team mee met de HerinneringenRit [...]