Erika Donkers nieuwe directeur Stichting Hoorprofs | Branche nieuws

29 januari 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Erika Donkers zal per 1 maart aantreden als directeur van Stichting Hoorprofs. Hoorprofs vertegenwoordigt ruim 100 zelfstandige audiciens in Nederland. Erika is voor velen een bekende in de hoorbranche. Na haar studie logopedie en audiologie heeft ze gewerkt bij de hoortoestelfabrikanten Philips Hearing, Beltone, ReSound en als laatste bij leverancier van cochleair implantaten Advanced Bionics.
Nadat ze als general manager daar afscheid nam, heeft ze een sabbatical gehouden. Nu keert ze terug in de hoorbranche bij Stichting Hoorprofs.
Erika Donkers daarover: “Ik vind het erg belangrijk dat goede hoorzorg voor iedere slechthorende toegankelijk moet zijn én blijven. Dit sluit perfect aan bij de missie van Hoorprofs vakaudiciens. Wat mij betreft een perfecte match!”

Erika Donkers directeur hoorprofs stichting audiciens

Het bestuur van Hoorprofs over haar aanstelling: “Wij zijn ervan overtuigd dat haar expertises op diverse relevante vlakken een meerwaarde zullen zijn voor Hoorprofs maar ook voor onze complete branche.”

Over Hoorprofs

Voorzitter Roland Zweers over Hoorprofs: “De meer dan 100 zelfstandige audiciens aangesloten bij Hoorprofs staan bekend om hun merkonafhankelijke advies en goede service. In de winkel tref je altijd wel een vast gezicht en bij telefonisch contact krijg je direct contact met de winkel zelf. Daarnaast hebben we een unieke samenwerking met ‘audioloog online’ in het geval van probleemsituaties. Voor dragers van een cochleair implantaat zijn een flink aantal Hoorprofs audiciens het vaste serviceadres voor alle vier de merken. Hoorprofs audiciens leveren dan ook voor iedere slechthorende de meest optimale hoorzorg.”

Kijk voor een adres van één van de Hoorprofs audiciens hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]

Selectie binnen een dag voor cochleair implantaat blijkt mogelijk

3 april 2024 | Onderzoekers van de afdeling KNO van het Erasmus Medisch Centrum laten zien dat het mogelijk [...]