MTV en Van Boxtel hoorwinkels introduceren MTV Soundkeepr earplugs

16 augustus 2015
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Dat harde geluiden gehoorschade kunnen veroorzaken is ondertussen bij veel jongeren bekend. Om veilig naar festivals en muziekfeestjes te kunnen gaan, is het verstandig gehoorbeschermers ook wel earplugs of oordoppen genoemd te dragen. Van Boxtel hoorwinkels en MTV zijn met de introductie van de MTV Soundkeepr hiervoor een partnership aangegaan en komen met eigen music ear plugs: de Soundkeepr. Met deze ear plugs wordt geluid met 18dB gedempt door middel van een speciaal muziekfilter, waardoor je oren worden beschermd. Door het speciale muziekfilter kan de drager ervan nog steeds van de muziek genieten en rustig doorkletsen met zijn vrienden. Onlangs gaf MTV presentator Kay Nambiar tijdens MTV Presents Lost Frequencies de aftrap van de campagne: Say YES to the beat but NO to the beep!

soundkeepr MTV

“We vinden het belangrijk jongeren te waarschuwen voor de risico’s van luide muziek. We willen hen ervan bewust maken dat muziekfestivals uiteraard erg leuk zijn, maar dat het ook belangrijk is zuinig te zijn op het gehoor,” zegt Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels.

Jeannine Lafebre, Licensing Director NVCP (Nickelodeon & Viacom Consumer Products) zegt hierover: “Met het initiëren van merkextensies zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen die voor beide partijen van toegevoegde waarde zijn. Zelden is die toegevoegde waarde zo concreet als bij deze samenwerking. MTV Soundkeepr. beschermt niet alleen het gehoor, maar zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit en beleving van de muziek optimaal blijft.”

MTV Soundkeepr. zal te verkrijgen zijn in alle Van Boxtel hoorwinkels, via soundkeepr.com en via distributiepunten op allerlei evenementen waar MTV bij betrokken is zoals Valtifest en Amsterdam Dance Event. Voor iedereen die zonder risico’s wil genieten van de festivals, dancefeesten of concerten is het goed met goede ear plugs op pad te gaan. Je hebt tenslotte maar één paar oren.

Kijk hieronder naar de introductie van de Soundkeepr

[su_youtube url=”https://youtu.be/G0gfoJsBN0E”]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – oktober en november 2023

30 september 2023 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook in [...]

Test beste hoortoestellen voor muziek

25 september 2023 | Wat zijn de beste hoortoestellen voor muziek? Om dat te bepalen testte de Amerikaanse website [...]

Van Boxtel hoorwinkels fietst mee voor Alzheimer Nederland

22 september 2023 | Op zaterdag 23 september fietst Van Boxtel hoorwinkels met hun team mee met de HerinneringenRit [...]

Starkey Evolv AI 2400 CIC: zeer klein en discreet te dragen hoortoestel mét Bluetooth

21 september 2023 | Hele kleine hoortoestellen die volledig in de gehoorgang zijn te dragen bestaan alweer geruime tijd. [...]