MTV en Van Boxtel hoorwinkels introduceren MTV Soundkeepr earplugs

16 augustus 2015
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Dat harde geluiden gehoorschade kunnen veroorzaken is ondertussen bij veel jongeren bekend. Om veilig naar festivals en muziekfeestjes te kunnen gaan, is het verstandig gehoorbeschermers ook wel earplugs of oordoppen genoemd te dragen. Van Boxtel hoorwinkels en MTV zijn met de introductie van de MTV Soundkeepr hiervoor een partnership aangegaan en komen met eigen music ear plugs: de Soundkeepr. Met deze ear plugs wordt geluid met 18dB gedempt door middel van een speciaal muziekfilter, waardoor je oren worden beschermd. Door het speciale muziekfilter kan de drager ervan nog steeds van de muziek genieten en rustig doorkletsen met zijn vrienden. Onlangs gaf MTV presentator Kay Nambiar tijdens MTV Presents Lost Frequencies de aftrap van de campagne: Say YES to the beat but NO to the beep!

soundkeepr MTV

“We vinden het belangrijk jongeren te waarschuwen voor de risico’s van luide muziek. We willen hen ervan bewust maken dat muziekfestivals uiteraard erg leuk zijn, maar dat het ook belangrijk is zuinig te zijn op het gehoor,” zegt Frans Story, algemeen directeur bij Van Boxtel hoorwinkels.

Jeannine Lafebre, Licensing Director NVCP (Nickelodeon & Viacom Consumer Products) zegt hierover: “Met het initiëren van merkextensies zijn we altijd op zoek naar samenwerkingen die voor beide partijen van toegevoegde waarde zijn. Zelden is die toegevoegde waarde zo concreet als bij deze samenwerking. MTV Soundkeepr. beschermt niet alleen het gehoor, maar zorgt er bovendien voor dat de kwaliteit en beleving van de muziek optimaal blijft.”

MTV Soundkeepr. zal te verkrijgen zijn in alle Van Boxtel hoorwinkels, via soundkeepr.com en via distributiepunten op allerlei evenementen waar MTV bij betrokken is zoals Valtifest en Amsterdam Dance Event. Voor iedereen die zonder risico’s wil genieten van de festivals, dancefeesten of concerten is het goed met goede ear plugs op pad te gaan. Je hebt tenslotte maar één paar oren.

Kijk hieronder naar de introductie van de Soundkeepr

[su_youtube url=”https://youtu.be/G0gfoJsBN0E”]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meer nieuws

Audiologen luiden noodklok en komen op voor de kwaliteit van Hoorzorg

29 juni 2022 | Vandaag vragen een zeer groot aantal audiologen aandacht voor de zorgen die zij hebben over [...]

Online workshop: ‘Grip op je energie met een auditieve beperking’

28 juni 2022 | Werkpad organiseert op 7 juli aanstaande tussen 16:00 en 17:30 uur de gratis te volgen [...]

Audioloog Jan de Laat krijgt koninklijke onderscheiding

24 juni 2022 | Tijdens zijn afscheidssymposium in Leiden kreeg klinisch fysicus audioloog dr. ir. Jan de Laat vandaag [...]

Phonak Audéo Fit: top hoortoestel dat de gezondheid monitort

23 juni 2022 | Phonak introduceerde afgelopen week in Amsterdam voor de internationale schrijvende pers een van haar nieuwe [...]