Doe mee en test de nieuwste generatie draadloze oortjes van Absolute Audio Labs

11 maart 2022
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Absolute Audio Labs is op zoek naar slechthorenden met een beginnend gehoorverlies (licht tot matig) die de allernieuwste oortjes willen uittesten. De nieuwe draadloze oortjes van Absolute Audio Labs zijn onlangs in de prijzen gevallen op CES, de grootste consumentenelektronica beurs in de USA. De oortjes hebben een zeer goede geluidskwaliteit waarmee je naar muziek kan luisteren en telefoneren maar die ook ondersteuning geven voor een verminderd gehoor.  De fabrikant wil deze consumenten oortjes nu testen en vergelijken met hoortoestellen uit het hoge segment.

test oortjes absolute audio labs pyour

Testdagen oortjes

Het bedrijf organiseert een aantal testdagen in april om de nieuwste modellen onderling en met vrije markt hoortoestellen te vergelijken op hun spraak-in-rumoer kwaliteiten. De testdagen zullen plaatsvinden zowel in het audio development center van AAL, gevestigd in het Groothandelsgebouw in Rotterdam (naast Rotterdam CS) en bij de vestiging van AAL in de Wisseloord Studio’s in Hilversum. De testdagen worden uitgevoerd door een team van ervaren gehooronderzoekers met begeleiding op afstand van 1 van de leidende UMC’s.

Doel van de test:

Het doel is om te komen tot een individuele score en een onderlinge vergelijking van 3 draadloze oortjes, al dan niet met de aanpassing van AAL, plus een vrije markt hoortoestel op het gebied van de kwaliteit van de spraakverstaanbaarheid in rumoer. De gekozen testopzet voldoet aan alle randvoorwaarden voor wetenschappelijk onderzoek. Alle resultaten zullen uiteraard volledig anoniem verwerkt worden.

Duur van de test

De test duurt in totaal ongeveer 2 uur, inclusief pauzes tussendoor

Data

De testdagen staan gepland in de week van 11 april 2022 en de week van 18 april 2022. Bij aanmelding zal in overleg gekeken worden naar de meest geschikte dag en locatie.

Deelnemers

Voor de test zoeken wij deelnemers van alle leeftijden met een gevalideerd licht- of middelmatig gehoorverlies. Met gevalideerd bedoelen we een audiogram van een KNO-arts, UMC, Audiologisch Centrum of STAR geaccrediteerde audicien. Voor de deelnemers is een onkostenvergoeding beschikbaar, deze is mede afhankelijk van de reisafstand.

Informatie en aanmelden

Meer informatie over de test en of/aanmelden met een email naar de projectmanager, drs. Mark Kaal: m.kaal@aal-audio.com of de onderzoeksleider,  dr. Johannes Lijzenga:  j.lyzenga@aal-audio.com.

Over Absolute Audio Labs

Absolute Audio Labs BV (AAL) ontwikkeld audiosoftware voor draadloze oortjes en hoortoestellen onder het merk “PYOUR Audio Hearing”. Het innovatieve bedrijf is al meerdere malen in de prijzen gevallen, waaronder een prestigieuze CES Innovatie Award bij de laatste editie (januari) van deze toonaangevende beurs voor consumentenelektronica in de USA (lees meer).

AAL werkt samen met toonaangevende fabrikanten van draadloze oortjes om deze veel beter geschikt te maken voor slechthorenden.

Meer informatie over Absolute Audio Labs BV kunt u ook vinden op www.absoluteaudiolabs.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Phonak Paradise verkrijgbaar binnen vergoede zorg

1 maart 2024 | Een deel van Phonak Paradise serie is vanaf 1 maart verkrijgbaar binnen de vergoede zorg. [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – maart en april 2024 – Schrijf in!

29 februari 2024 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook komende [...]

MED-EL ontvangt wereldwijde certificering voor beveiliging en privacybescherming

28 februari 2024 | Fabrikant van gehoorimplantaten MED-EL ontvangt wereldwijd de ISO/IEC 27001:2022 certificering. Het certificaat krijgt het bedrijf [...]

Speaksee vergoed door UWV

25 februari 2024 | Het UWV mag het Speaksee microfoonsysteem vergoeden aan dove en slechthorende werknemers. Dat kondigde demissionair [...]