CEO Starkey in gesprek met President Biden

23 januari 2021
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

Afgelopen week sprak Starkey’s CEO Brandon Sawalich met President Biden en de First lady. Het gesprek ging over ondersteuning van bedrijven en het effect op de vooruitgang in het land wanneer de ondersteuning van Amerikaanse bedrijven beter verloopt.

Starkey CEO Brandon Sawalich gesprek President Biden
CEO van Starkey Brandon Sawalich in gesprek met President Biden en de First Lady

Sterke band hoortoestelfabrikant Starkey en presidenten

De Amerikaanse fabrikant van hoortoestellen Starkey, heeft van oudsher een sterke band met de leiders van het land. Die band gaat terug tot in de jaren 80. De tweeënzeventig jaar oude President Reagan kreeg toen een speciaal aangepast Starkey hoortoestel.
Deze publiciteit gaf een belangrijke impuls aan het succes van Starkey. Ook met President Bush (zowel met Bush senior als junior) en de Clinton’s onderhield Starkey goede betrekkingen. Zowel President Bush jr. als de familie Clinton hebben zich flink ingezet voor de Starkey Hearing Foundation. Ze treden met regelmaat op als gastsprekers op Starkey’s tweejaarlijkse Expo.

Bill Austin Starkey
Bill Austin, oprichter, eigenaar en bestuursvoorzitter van Starkey, en voormalig President Clinton zetten zich samen in voor de Starkey Hearing Foundation

Starkey spreekt met Biden over ondersteunen bedrijven

Starkey is natuurlijk vereerd om relaties te mogen onderhouden met zittende presidenten. Het was de CEO van Starkey, Brandon Sawalich, een genoegen om met president Joe Biden en First Lady Dr. Jill Biden te spreken over hoe het ondersteunen van Amerikaanse bedrijven het land vooruit kan helpen.

Starkey ontvangt CES Innovatie Prijs 2021

Starkey heeft recent een een innovatieprijs toegekend gekregen op de CES 2021. De CES is een jaarlijkse internationale beurs op het gebied van consumenten-elektronica die in januari in Las Vegas wordt gehouden. Consumentenproducten kunnen daar een prijs winnen op het gebied van design, ontwerp en techniek.
Het paradepaardje van Starkey de Livio Edge AI is dit jaar in de prijzen gevallen in de categorie ’toegankelijkheid’. Het innovatieve ontwerp en de technische kenmerken scoorden hoog bij de evaluatie van het product.

Klik hier om meer te weten te komen over de producten van Starkey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]