Freetel Eco telefoon – Praktisch cadeau voor slechthorenden

20 november 2014
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

(advertorial)

Op zoek naar een cadeau voor uw slechthorende partner, vader, moeder, oma, opa, vriend of vriendin? Kijk dan eens in de webshop naar de Freetel Eco telefoon.

freetel-eco-dect-telefoon-voor-slechthorenden-plus-inductie

Praktisch cadeau voor slechthorenden

Wellicht merkt u dat uw partner, vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin met regelmaat moeite heeft met telefoneren en vaak vraagt om herhaling. Dan is de Freetel Eco een goed en praktisch cadeau waar u zelf ook profijt van heeft.  Goed telefoneren betekent sociaal mee kunnen doen en ontspannen kunnen luisteren en verstaan. Juist met telefoneren hebben veel slechthorenden problemen. Een prima cadeausuggestie dus.

Deze telefoon is fraai vormgegeven en eenvoudig te bedienen. De Freetel telefoon voor slechthorenden geeft tot 30 dB versterking en is op vijf niveaus instelbaar. Heeft hij of zij reeds een hoortoestel dan kan hij hier ook mee telefoneren in de zogeheten T-stand. Hiermee storen geluiden van buitenaf niet meer bij het bellen. De Freetel Eco telefoon voor slechthorenden is verkrijgbaar in het zwart als wit. De zwarte variant heeft tevens de mogelijkheid om als antwoordapparaat te fungeren. In beide kleuren zijn ook losse handsets verkrijgbaar waarmee later het systeem uitgebreid kan worden.

 

Deze telefoon voor slechthorenden heeft ook een handsfree functie, heeft de beschikking over een noodknop (noodoproep) en heeft een duidelijk LCD display met grote cijfers en ook grote duidelijke toetsen.

In het telefoonboek van de telefoon zijn  50 telefoonnummers op te slaan. Natuurlijk zijn er ook verschillende beltonen instelbaar en kent het toestel nummerherhaling. De standby tijd is ongeveer 180 uur.

De Freetel is een prima cadeau voor slechthorenden ook voor de Sinterklaas

Klik hier om de Freetel  Eco telefoon in het zwart met antwoordapparaat in de webshop te bekijken of te bestellen (opent in nieuw tabblad) (109,95)
Klik hier om de Freetel  Eco telefoon in het wit (zonder antwoordapparaat) in de webshop te bekijken of te bestellen (opent in nieuw tabblad) (99,95)

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Check uw zorgpolis op hoorzorg!

28 november 2022 | Levert uw verzekeraar in 2023 nog de hoorzorg die u wilt en ook bij de [...]

Misofonie en paranoia-achtige gedachten: onderzoek naar verband

23 november 2022 | Poolse wetenschappers werkzaam bij het Experimenteel Psychopathologie lab van het Psychologisch Instituut in Warschau hebben [...]

Speaksee Microfoon Kit voor groepsgesprekken nu verkrijgbaar

15 november 2022 | Vandaag lanceert Speaksee officieel de Speaksee Microfoon Kit: het eerste microfoonsysteem dat spraak ter plekke [...]