Freetel Eco telefoon – Praktisch cadeau voor slechthorenden

20 november 2014
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 1 min

(advertorial)

Op zoek naar een cadeau voor uw slechthorende partner, vader, moeder, oma, opa, vriend of vriendin? Kijk dan eens in de webshop naar de Freetel Eco telefoon.

freetel-eco-dect-telefoon-voor-slechthorenden-plus-inductie

Praktisch cadeau voor slechthorenden

Wellicht merkt u dat uw partner, vader, moeder, opa, oma, vriend of vriendin met regelmaat moeite heeft met telefoneren en vaak vraagt om herhaling. Dan is de Freetel Eco een goed en praktisch cadeau waar u zelf ook profijt van heeft.  Goed telefoneren betekent sociaal mee kunnen doen en ontspannen kunnen luisteren en verstaan. Juist met telefoneren hebben veel slechthorenden problemen. Een prima cadeausuggestie dus.

Deze telefoon is fraai vormgegeven en eenvoudig te bedienen. De Freetel telefoon voor slechthorenden geeft tot 30 dB versterking en is op vijf niveaus instelbaar. Heeft hij of zij reeds een hoortoestel dan kan hij hier ook mee telefoneren in de zogeheten T-stand. Hiermee storen geluiden van buitenaf niet meer bij het bellen. De Freetel Eco telefoon voor slechthorenden is verkrijgbaar in het zwart als wit. De zwarte variant heeft tevens de mogelijkheid om als antwoordapparaat te fungeren. In beide kleuren zijn ook losse handsets verkrijgbaar waarmee later het systeem uitgebreid kan worden.

 

Deze telefoon voor slechthorenden heeft ook een handsfree functie, heeft de beschikking over een noodknop (noodoproep) en heeft een duidelijk LCD display met grote cijfers en ook grote duidelijke toetsen.

In het telefoonboek van de telefoon zijn  50 telefoonnummers op te slaan. Natuurlijk zijn er ook verschillende beltonen instelbaar en kent het toestel nummerherhaling. De standby tijd is ongeveer 180 uur.

De Freetel is een prima cadeau voor slechthorenden ook voor de Sinterklaas

Klik hier om de Freetel  Eco telefoon in het zwart met antwoordapparaat in de webshop te bekijken of te bestellen (opent in nieuw tabblad) (109,95)
Klik hier om de Freetel  Eco telefoon in het wit (zonder antwoordapparaat) in de webshop te bekijken of te bestellen (opent in nieuw tabblad) (99,95)

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Phonak Paradise verkrijgbaar binnen vergoede zorg

1 maart 2024 | Een deel van Phonak Paradise serie is vanaf 1 maart verkrijgbaar binnen de vergoede zorg. [...]

Informatiebijeenkomsten cochleair implantaten – maart en april 2024 – Schrijf in!

29 februari 2024 | Benieuwd wat een cochleair implantaat voor u of voor uw kind kan betekenen? Ook komende [...]

MED-EL ontvangt wereldwijde certificering voor beveiliging en privacybescherming

28 februari 2024 | Fabrikant van gehoorimplantaten MED-EL ontvangt wereldwijd de ISO/IEC 27001:2022 certificering. Het certificaat krijgt het bedrijf [...]

Speaksee vergoed door UWV

25 februari 2024 | Het UWV mag het Speaksee microfoonsysteem vergoeden aan dove en slechthorende werknemers. Dat kondigde demissionair [...]