Specsavers uitgeroepen tot beste audicien winkelketen

14 september 2018
Auteur: Rene van der Wilk
Leestijd: 2 min

Specsavers is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste audicien winkelketen. Tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards is het bedrijf uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland’. Specsavers komt deze eer toe in de categorie audiciens. Het bedrijf kreeg van de consumenten de hoogste waardering en bleef daarmee de ketenbedrijven Beter Horen en Schoonenberg voor. 

beste audicien winkelketen specsavers

Specsavers uitgeroepen tot beste audicien winkelketen 2018-2019

Directeur Remko Berkel van Specsavers zegt hierover: “We zijn ongelooflijk trots op het winnen van deze award. Dat we dit jaar wederom zijn uitgeroepen tot beste audicien is ongelooflijk en bevestigt eens te meer dat onze strategie klopt. We willen klanten niet alleen de beste prijs bieden, maar ook de beste hoorzorg leveren. Die combinatie slaat aan en wordt gewaardeerd door de consument.’’ Daarnaast geeft Berkel aan: ‘’Het winnen van deze prijs is alleen mogelijk met de inzet van onze medewerkers. Zij doen keer op keer hun uiterste best om onze klanten optimaal te bedienen met professionele oog- en hoorzorg. Als dit dan tot deze waardering leidt en we hiermee deze award winnen, dan is dat het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen.”

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland

De awards zijn uitgereikt tijdens het event met als thema ‘meer dan een transactie’. De functie van winkels verandert: de fysieke winkelomgeving wordt een plek waar retailers een verbinding aangaan met de klant. Dit gaat veel verder dan slechts het ‘ruilen’ van geld voor producten en diensten. Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing. De verkiezingen zijn dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd. ABN AMRO is als hoofdsponsor aan de verkiezingen verbonden.

 

beste audicien keten specsavers

Specsavers: brillen en hoortoestellen

Specsavers is in 1984 opgericht door Doug en Mary Perkins als opticienketen. De oprichters wilden een opticien zijn die net zo betrouwbaar was als de lokale opticien maar met de inkoopkracht van een internationale onderneming. Het idee hierachter was dat zij brillen tegen voordelige prijzen konden verkopen zonder dat het ten koste ging van de kwaliteit.
Specsavers heeft internationaal inmiddels bijna 2000 winkels, waarvan op dit moment 139 winkels in Nederland. De winkels worden geëxploiteerd op joint-venture basis. Het bedrijf bekend van brillen startte in 2007 in Nederland tevens met de verkoop van hoortoestellen. Inmiddels bieden alle Specsavers winkels in Nederland ook hoorzorg aan. De hoorzorg staat in alle winkels onder leiding van gediplomeerde StAr-geregistreerde triage audiciens.

 

Reacties (8)
  1. gewoon hee goed

  2. Zo tevreden! Super!

  3. U geeft een indruk dat alle gehoorapparaten gratis zijn, maar dat is dus niet zo! Wat dat betreft is er toch geen verschil met Beter Horen ik ben zoekende als muziekliefhebber naar het beste apparaat.

  4. Niet tevreden ,beetje voor de za..ken wegdraaien en niet terugbellen.Mooie service of niet.Bedank hiervoor.Ga wel ergens anders heen . SORRY HOOR.

  5. 00k ik zeer ontevreden over Specsavers Oren. 5 maanden nu onderweg en nog steeds pijn in de oren o.a. door niet passend oorstukje en te korte draadjes.Nog steeds niet opgelost en als je boos wordt dan heb je geen toegang meer tot de audicien in Lelystad. Ze laten mij gewoon zitten met de pijn!
    (Witte Bob)

  6. Hooghartige audiciene welk je behandelt of de klanten allemaal kleutertjes zijn. Zeer irritante ambassadrice van dit Engelse bedrijf. Geen aanbeveling in Nijmegen.

  7. Slechte ervaringen, bij franchise zaak hebben ze niet eens toegang tot persoonsgegevens als je in een andere winkel je hoortoestel is aangemeten. Reden privacy!! En eeinig flexibel als je met een afgebroken slangetje komt hebben ze niet eens tijd om dat te vervangen! Laat maar hier dan bellen we wel, kun je weer extra naar ze toekomen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meer nieuws

Het verhaal van Frances: lees hier over haar ervaringen met haar Cochleair Implantaat

18 april 2024 | Het is oktober 2012 als ik sinds lange tijd weer de wachtkamer van de KNO [...]

Fluoroscopie biedt meerwaarde bij plaatsing cochleair implantaat

15 april 2024 | Duitse onderzoekers zien voordelen van de inzet van een fluoroscopisch beeldvormingssysteem bij het implanteren van [...]

Bernafon Encanta nieuwe hoortoestelfamilie uit de koker van Demant  

14 april 2024 | Demant het moederbedrijf van Oticon en Bernafon lanceerde afgelopen week tijdens een bijeenkomst in Utrecht [...]

Realistische reclames zijn een utopie, ook voor hoortoestellen | Column

11 april 2024 | De roep om realistische reclames voor hoortoestellen komt met enige regelmaat voorbij op sociale media. [...]