Informatiebijeenkomst over cochleaire implantaten – juli-augustus 2018

Kom meer te weten over CI en stel uw vragen aan CI gebruikers

Wilt u meer weten over zware slechthorendheid en over de mogelijkheden als hoorapparaten alleen niet meer volstaan? Bent u benieuwd naar cochleaire implantatie en wilt u praten met CI gebruikers? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen aan een informatiebijeenkomst over CI.

U wordt verwelkomd door ervaringsdeskundigen die een CI dragen en een audiologisch specialist van Cochlear. Bij hen kunt u met alle vragen terecht. De ervaringsdeskundigen vertellen over hun CI traject, operatie, revalidatie en hoe het is om met een CI te leven. Waar kunt u terecht voor onderzoek, wat kunt u verwachten? De audiologisch specialist vertelt over onder andere de werking van ons gehoor, de werking van CI, combinatie met een hoortoestel, sparen van restgehoor, gebruik van hulpapparatuur en de verschillende keuzemogelijkheden.

Na afloop van de bijeenkomst is er ruim gelegenheid om verder te praten met elkaar en eventueel verdiepende vragen te stellen.

cochleair implantatie informatie bijeenkomsten

Informatiebijeenkomsten – datum, plaats en voorzieningen

Onderstaand vindt u de tijden en locaties van komende bijeenkomsten. De locaties zijn goed bereikbaar met openbaar vervoer en met de auto. Op locatie zijn ringleiding, schrijftolk, koffie en thee aanwezig. Er zijn uiteraard geen kosten verbonden aan de deelname.

DatumTijdPlaatsAanmelden
Donderdag 5 juli13:00 – 15:30 uurUtrechtKlik hier om u aan te melden
Woensdag 8 augustus13:00 – 15:30 uurMaastrichtKlik hier om u aan te melden
Maandag 27 augustus13:00 – 15:30 uurLeeuwardenKlik hier om u aan te melden

Aanmelden

Aanmelding is noodzakelijk vanwege een beperkt aantal plaatsen. Uiteraard mag u iemand meenemen.
U kunt zich aanmelden via de bovenstaande weblinks. U ontvangt daarna een bevestigingsmail. Als u die niet binnen enkele minuten hebt ontvangen, controleer dan uw spamfilter of de map Ongewenste e-mailberichten.
Heeft u geen bevestigingsmail ontvangen of heeft u andere vragen of opmerkingen? Dan kunt u contact opnemen met:
Rosanne van Esch,
Cochlear Audiologie Specialist,
telefoonnummer: 06 15 96 23 28,
e-mailadres: rvanesch@cochlear.comMis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *