Huiskamerbijeenkomsten OPCI tweede helft 2018

OPCI organiseert huiskamerbijeenkomst bedoeld voor mensen die kennis willen maken met de mogelijkheden van een cochleair implantaat (CI) en voor mensen die al een CI hebben en vragen hebben over het gebruik ervan. Ook is er informatie over aanvullende hoorhulpmiddelen die te gebruiken zijn samen met een CI. Wanneer u een CI overweegt en er meer over wilt weten dan kunt u een van de huiskamerbijeenkomsten bezoeken georganiseerd door OPCI.

huiskamerbijeenkomsten OPCI

Huiskamerbijeenkomsten OPCI: Waar en wanneer?

Door het hele land organiseert OPCI informele en gezellige huiskamerbijeenkomsten. Belangstellenden komen samen in de huiskamer van één van de deelnemende gastadressen. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er alle ruimte om vragen te stellen, CI ervaringen te delen en informatie te verzamelen. Er is voldoende informatiemateriaal van de diverse CI leveranciers. Een schrijftolk is aanwezig.

Hieronder staat een overzicht van de plaatsen en data.

OPCI-huiskamerbijeenkomsten tweede helft 2018
DagDatumTijdPlaats
Woensdag26 september19.30-21.30 uurBovenkarspel
Woensdag10 oktober19.30-21.30 uurHalsteren
Dinsdag16 oktober19.30-21.30 uurZutphen
Woensdag7 november19.30-21.30 uurWoerden
Dinsdag13 november19.30-21.30 uurRoden
Zaterdag24 november13.30-17.00 uurVlaardingen
Woensdag12 december19.30-21.30 uurDe Rijp
Woensdag19 december19.30-21.30 uurGoes

Interesse?

Wilt u een huiskamerbijeenkomst bijwonen? Dan kunt u zich aanmelden via onderstaand inschrijfformulier. Er kunnen maximaal 6 à 7 deelnemers mee doen per huiskamerbijeenkomst. Na aanmelding ontvangt u een bevestiging van uw inschrijving, het adres en een routebeschrijving.

Aanmelden OPCI Huiskamerbijeenkomst

 

Wat is OPCI?

OPCI behartigt de belangen, geeft voorlichting en draagt zorg voor lotgenotencontact voor mensen met een cochleair implantaat en voor mensen die een cochleair implantaat overwegen. Uitgebreide informatie over wat OPCI is en doet leest u elders op onze website.
OPCI is de afkorting voor Onafhankelijk Platform Cochleaire Implantatie. Eind 2005 zijn de belangenorganisaties voor doven en slechthorenden hun krachten gaan bundelen op het gebied van CI. OPCI is een werkgroep/samenwerkingsverband dat valt onder het Platform doven, slechthorenden en tos. Hierin participeren de volgende organisaties:

  • Stichting Hoormij w.o. (NVVS, FOSS en SH-Jong)
  • Stichting Divers Doof w.o. (FODOK, Stichting Plots- en Laatdoven en NDJ)
  • Dovenschap

Vanuit de verschillende belangenorganisaties kunnen mensen deelnemen aan de vergaderingen van OPCI. Op deze manier kan OPCI de belangen van de verschillende doelgroepen goed behartigen en is binnen iedere organisatie de kennis van CI gewaarborgd.Mis geen enkele ontwikkeling binnen de audiologische branche

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen, de laatste trends en de scherpste aanbiedingen.

nieuwsbrief-afbeelding-rene

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *