Telefoonbel of deurbel voor slechthorenden

Telefoonbel of deurbel voor slechthorenden

Een speciale deurbel voor slechthorenden is een uitkomst wanneer de deurbel niet goed wordt gehoord. Wanneer de deurbel (of telefoonbel) niet goed zijn te horen is het mogelijk hierop een extra versterker aan te sluiten. Een dergelijke versterker geeft dan een extra luid geluid, maar kan ook door middel van lichtflitsen de slechthorende erop attenderen dat er iemand voor de deur staat of hem via de telefoon probeert te bellen. Ook is er in de webshop een losse draadloze deurbel voor slechthorenden te verkrijgen, die met flitslicht aangeeft dat er iemand aanbelt.

Lees verder
Inhoud tekst

ViSuTone deurbel voor slechthorenden (aansluiten op bestaande deurbel)

In de webshop is de VisuTone telefoonbel of deurbel voor slechthorenden te verkrijgen. Deze kunt u aansluiten op een bestaande deurbel of op de telefoon (niet op beide tegelijkertijd) en u kunt daarmee zelf bepalen of u met een extra hard geluid of met lichtflitsen wordt geattendeerd.

De VisuTone telefoonbel- of deurbel voor slechthorenden is een klein signaaltoestel ter grote van een pocketboek. Wanneer de bel gaat wordt u hierop geattendeerd door middel van heldere lichtflitsen of een luid geluid of met beiden tegelijkertijd. Voor de geluidssignalering kunt u kiezen voor verschillende melodieën. Ook kunt u het volume en de klank instellen aan uw individuele voorkeuren.

Met behulp van de signaalkeuzeschakelaar kunt u zelf kiezen of u door de VisuTone deur- of telefoonbel alleen met flitslicht, alleen met geluid of met beiden tegelijkertijd wordt geattendeerd op de bel.

De VisuTone werkt op batterijen die ongeveer drie maanden meegaan.

Wilt u de VisuTone bekijken of bestellen in de webshop klik dan hier.

Signolux draadloze deurbel voor slechthorenden

De Signolux is een draadloze deurbel voor slechthorenden, die bestaat uit twee componenten. De bel voor op de deur en de ontvanger voor in de kamer. De ontvanger geeft een geluids- en flitssignaal zodra iemand aanbelt. De Signolux Set 1 wordt geleverd met deurbel (zender) en de ontvanger (geluid en flitslicht) en batterijen. Zowel de deurbel als de ontvanger werken op batterijen.

Wilt u de Signolux draadloze duerbel voor slechthorenden bekijken of bestellen in de webshop klik dan hier.

Wek- en waarschuwingsystemen

Voor slechthorenden en doven bestaan er ook complete wek- en waarschuwingsystemen. Hierop kunnen de deurbel, de telefoon, rookmelders en ook bijvoorbeeld de babyfoon worden aangesloten.

Voor meer informatie over deze systemen en de aanleg ervan kunt u contact opnemen via 0345-632393.