Telefoonversterkers en accessoires voor slechthorenden

ibell 2 mobiele telefoonmelder

Telefoonmelder voor smartphone

De iBell-2 registreert de trilfunctie van uw smartphone zodra u wordt gebeld en waarschuwt u door middel van duidelijke lichtflitsen.
De iBell-2 kan eventueel ook gekoppeld worden aan een Lisa RF wek- en waarschuwingssysteem, waardoor u ook welders in uw woning gewaarschuwd wordt in uw woning. Met het elegante design, verkrijgbaar in de kleur zwart of zilver-metallic, heeft u een compleet eigentijdse hooroplossing in handen.

Naar de webshop

TA2 telefoonversterker

Telefoonversterker met netvoeding (of op batterij) en audiouitgang

De TA-2 is een telefoonversterker die veel functionaliteiten combineert. Deze telefoonversterker is eenvoudig te plaatsen tussen een bestaand vast toestel en de telefoonhoorn. Met de TA-2 is het mogelijk bij lichte en matige vormen van slechthorendheid de bestaande telefoon tot telefoon voor slechthorende te transformeren.
De extra audio-uitgang maakt aansluiting mogelijk voor het aansluiten van een hoofdtelefoon, een halsringleiding (voor telefoneren met de T-stand van het hoortoestel), aansluiting op de audioschoen van uw hoortoestel of op een FM- , infrarood- of ringleidingsystemen. Voor nog meer gebruiksgemak is versterker voorzien van volumeregelaar en toonhoogteregelaar.
De TA-2 telefoonversterker wordt geleverd met netadapter en aansluitsnoer. Het TA2 telefoonversterker kan ook worden gevoed met batterijen (standaard niet meegeleverd).

Naar de webshop

 telefoonversterker PL-51

Telefoonversterker op batterijen (basis)

De PL-51 Telefoonversterker Silver plaatst u net als de TA-2 eenvoudig tussen het telefoontoestel en de telefoonhoorn. Om het geluid aan te passen aan uw wensen is de PL-51 voorzien van een volumeregelaar en toonhoogteregelaar. Tevens aansluitmogelijkheid voor inductielus of koptelefoon.U ontvangt deze telefoonversterker inclusief batterijen en aansluitsnoer.

Naar de webshop

CM BT2 bluetooth ontvanger halslus

CM-BT2 (Bluetooth ontvanger + halslus)

Met de CM-BT2 bluetooth headset kunt u comfortabel handsfree telefoneren met uw GSM toestel. Bovendien beschikt de zend- en ontvangsteenheid over een traploze volume-instelling en biedt de mogelijkheid het klankbeeld te veranderen met de omschakeling voor hoge en lage tonen.
Via een inductielus om uw nek zendt de CM-BT2 de audiosignalen naar Uw hoortoestel (in de T-stand). Ook beschikt de CM-BT over een aansluiting voor een stereo oortelefoon. Dus de CM-BT2 kunt u ook perfect gebruiken voor de stereo muziek van uw computer of bijvoorbeeld voor het geluid van het navigatiesysteem in de auto.

  • Eigenschappen:
  • Bluetooth versie 2.1 en Bluetooth Profielen A2DP, HFP, HSP, AVRCP
  • Hoofdtelefooningang
  • Gesprekstijd 3 uur met lus, 13 uur met hoofdtelefoon
  • Laadtijd batterij 3 uur
  • Geen trilfunctie
  • Versterking tot 118 dB
  • Aparte volumeregelaar voor versterking van de lus

Naar de webshop

Wilt u meer informatie over onze producten bel dan met 0345-632393.

Al bovengenoemde producten worden geïmporteerd door Hoorexpert

Disclaimer