Telefoon voor slechthorenden

telefoon voor slechthorenden freetell 3 dect

Draadloze telefoon met extra versterking

Draadloze telefoon voor slechthorenden met extra versterking (+40 dB) en inductie (bellen T-stand):
De FreeTel III DECT telefoon is een eigentijdse draadloze telefoon waarmee met de T-stand van het hoortoestel kan worden getelefoneerd. De Freetel III kent een uitstekende regelbare versterking tot maar liefst +40dB, heeft nummerweergave, een trilfunctie en een handsfreefunctie.
Voor deze telefoon zijn ook losse handsets verkrijgbaar die eveneens extra versterking (+40 dB) geven.
Naar de webshop

draadloze dect telefoon met extra versterking

Draadloze telefoon met extra versterking (+30 dB) en inductie (bellen T-stand)

De Freetel Eco Dect telefoon voor slechthorenden is een mooie telefoon met eenvoudige bediening die tot 30 dB versterking biedt (op vijf niveaus instelbaar). Wanneer u in het bezit bent van hoortoestellen met de mogelijkheid van een T-stand, dan kunt u ook daarmee telefoneren. Soms dient een dergelijke stand eerst geactiveerd te worden door uw audicien. Voordeel van deze manier van telefoneren is dat er geen geluiden van buiten uw gesprek kunnen storen.

De Freetel Eco telefoon voor slechthorenden is verkrijgbaar in zowel in het wit als zwart waarbij de zwarte variant een antwoordapparaat heeft. Ook zijn er losse handsets in beide kleuren verkrijgbaar.”] De Dect handsets hebben een handsfree functie, hebben de beschikking over een noodknop (noodoproep), hebben een duidelijk LCD display met grote cijfers en ook grote duidelijke toetsen.

Volledige beschrijving
In het telefoonboek van de telefoon kunt u 50 telefoonnummers opslaan. Natuurlijk zijn er ook verschillende beltonen instelbaar en kent het toestel nummerherhaling. De standby tijd is ongeveer 180 uur.
Er zijn diverse varianten verkrijgbaar.
Naar de webshop

telefoon met extra versterking voor slechthorenden

Vaste telefoon voor slechthorenden met extra versterking (+30 dB), inductieve geluidsoverdracht (om te bellen met T-stand), flitslamp en met groot display

De nieuwe slechthorende telefoon de FlashTEL Comfort III (3) is een vaste telefoon met goede eigenschappen en veel mogelijkheden. De telefoon heeft een regelbare versterking van 30dB waarmee u het volume aan de luidheid van de stem van uw gesprekspartner kunt aanpassen. Wanneer u een hoortoestel of cochleair implantaat (CI) heeft met een zogeheten T-stand, kunt u via de ingebouwde ringleiding in de hoorn van de Flashtell Comfort III het geluid makkelijk rechtstreeks op uw hoortoestel of CI ontvangen, zonder te hoeven zoeken naar de juiste positie van de hoorn ten opzichte van de microfoon van uw hoortoestel of CI. De T-stand dient dan wel door uw audicien te zijn geactiveerd.

Volledige beschrijving
Een ander voordeel van de FlashTEl Comfort III is dat de hoge en lage tonen afzonderlijk aan te passen zijn aan uw individuele gehoorverlies. Ook kunt u een headset of hoofdtelefoon aansluiten op respectievelijk de 2,5 mm of 3,5 mm audio uitgang. Hiermee is het mogelijk het telefoonsignaal op beide oren weer te geven wat het verstaan vergemakkelijkt.De FlashTEL Comfort III heeft verder een handsfree functie, de mogelijkheid voor zowel een akoestisch als lichtsignaal om u te waarschuwen dat er gebeld wordt en de mogelijkheid voor de aansluiting van een trilschijf.
Daarnaast is er een duidelijk monochroom LCD display met een contrastrijke weergave van de grote letters en cijfers. Zoals u van een moderne telefoon verwacht zijn er verschillende beltonen instelbaar, kent de telefoon zes voorkeuzetoetsen een telefoonboek voor 50 nummers en de mogelijkheid van nummerherhaling van de laatste tien gekozen nummers. Ook kunt u zien wie er gebeld heeft. Wanneer u de telefoon op een andere plek zet of de stekker korte tijd eruit trekt blijven de gegevens bewaard.
Naar de webshop

scalla 3 vaste telefoon met extra versterking en groot display

Vaste telefoon en mobiele telefoon (combinatie) voor slechthorenden met extra versterking (+40 dB), inductieve geluidsoverdracht (om te bellen met T-stand), flitslamp, noodoproep en met display

De vaste basistelefoon van Scalla-3 combo vertegenwoordigt het topmodel van de scalla-serie. Het mobiele gedeelte biedt dezelfde comfortabele kenmerken als de vaste telefoon en breidt daarmee de bewegingsradius uit. Omdat u de bijbehorende mobiele telefoon altijd bij u kunt dragen heeft u ook altijd de alarmtoets bij de hand. De alarmfunctie heeft maximaal 5 alarmnummers. Bij een bezette aansluiting belt de Scalla 3 automatisch één van de volgende alarmnummers.

Zuivere en krachtige geluidsweergave

De Scalla 3 heeft qua klank een zuivere en krachtige geluidsweergave zodat spraak goed is te verstaan. De versterking is instelbaar tot maximaal +40 dB. Daarnaast is er de mogelijkheid om met de Scalla 3 te bellen met hoortoestellen of CI-systemen op de T-stand (inductief). Ook is de verhouding tussen hoge en lage tonen te regelen. Verder beschikt de Scalla 3 over een digitaal antwoordapparaat met uitstekende spraakkwaliteit. Natuurlijk kunt u ook telefoonnummers in de Scalla 3 opslaan, is een eerder gekozen nummer makkelijk opnieuw te kiezen en kent de telefoon een handsfree-functie.

Geluidssignaal of lichtsignaal

De Scalla 3 kan zowel een geluidssignaal als lichtsignaal afgeven wanneer er gebeld wordt. Het belsignaal is in hoogte en luidheid instelbaar. Het LCD-display is duidelijk en heeft grote letters en cijfers. Ook de toetsen zijn groot en daardoor duidelijk te zien. Zowel de vaste telefoon als de mobiele telefoon hebben een alarmtoets. De Scalla 3 kan worden uitgebreid met maximaal 5 mobiele telefoons.
Naar de webshop

scalla2 telefoon met extra versterking

Vaste telefoon voor slechthorenden met verminderd gezichtsvermogen met extra versterking (+40 dB), inductieve geluidsoverdracht (om te bellen met T-stand hoortoestel), extra grote toetsen, fotosnelkiestoetsen, flitslamp, noodoproep, uitgebreid telefoonboek en met display

De Scalla-2 telefoon is een comfortabele telefoon met grote toetsen en met versterking (+40 dB). Het volume en melodie van de oproeptoon zijn instelbaar. Op het toestel zit een duidelijke optische oproepsignalering door een wit knipperlicht. Het volume en de toon van de luidspreker zijn instelbaar. Daarnaast heeft het toestel extra grote en verlichte cijfertoetsen, 10 snelkiestoetsen, 8 fotosnelkiestoetsen met kleurindicator en inleglabel in de telefoonhoorn. Het toestel bevat een handsfree-functie en een mute-functie en werkt goed samen met hoortoestellen. De Scalla-2 beschikt over een extra grote display voor indentificatie van de oproeper en een instelbaar display-contrast, een geheugenfunctie voor minstens 50 aankomende oproepen met naam, nummer, datum en tijd.

Naast een geheugenfunctie voor max. 15 uitgaande oproepen met kiesherhalingsfunctie, is er de mogelijkheid voor een telefoonboek voor max. 99 namen met nummers. Ook is er de aansluitmogelijkheid voor een headset, telelus, trilkussen en/of modules.
Onder de fotosnelkiestoetsen kunnen foto’s gedaan worden van familieleden, huisarts, politie e.d. om makkelijk en snel belangrijke nummers te kunnen bellen.
Naar de webshop

Wilt u meer informatie over onze producten bel dan met 0345-632393.

Disclaimer

Voor meer soorten telefoons kijk op: Oorakel.nl