Professionele ringleiding

Professionele ringleiding

Veel zaalbeheerders en -eigenaren zijn zich niet bewust dat een goede ringleidingsinstallatie voor veel slechthorenden onontbeerlijk is. Gelukkig is het aantal ringleidingen in Nederlandse zalen stijgende. Steeds meer zalen zijn voorzien van een professionele ringleidinginstallatie waarmee de toegankelijkheid van de zaal voor de groeiende groep slechthorende bezoekers gegarandeerd is. Wanneer duidelijk is dat een goede ringleidinginstallatie in een theater of concertzaal aanwezig, zal dit er toe leiden dat meer slechthorenden een bezoek brengen. Zalen die een ringleidinginstallatie hebben, gebruiken het onderstaande symbool om aan te geven dat er een ringleiding in de zaal aanwezig is en de zaal dus goed toegankelijk is voor slechthorenden.

Lees verder
Inhoud tekst

Professionele ringleidingversterkers voor in concertzalen, theaters, kerken, crematoria en winkels

Aan professionele ringleidingversterkers voor concertzalen, theaters, kerken en crematoria worden hoge eisen gesteld. Omdat in grotere zalen de ringleiding een groot veld moet bestrijken, dient deze voldoende krachtig te zijn.

Via HOorzaken kunt u in een grotere zaal een professionele ringleiding aan laten leggen. Wij werken samen met een professionele organisatie die op vakkundige wijze de situatie bij u komt bekijken, indien nodig een testopstelling maakt en de ringleiding vervolgens bij u komt installeren. Hierbij wordt rekening gehouden met bouwtechnische factoren.
Natuurlijk kunt u ook zelf de apparatuur aanschaffen via de webshop en deze zelf aanleggen.

Wilt u na het bekijken van deze pagina meer informatie over ringleidingen voor professioneel gebruik ?

Bel dan met 0345-632393.

ProLoop C 170 m²

De PRO-LOOP-versterkerfamilie is uitgevoerd voor professioneel gebruik bij middelgrote ruimtes (tot 170 m²), waarin een bijzonder hoge betrouwbaarheid bij uiterst veilig gebruik vereist is. Met een 100 % kortsluitingsbestendige versterker, programmeerbare, gebalanceerde XLR-ingangen en zeer stabiele uitgangsvermogenswaarden voldoet de PRO LOOP C aan deze vereisten.

Ringleiding Proloop C 170 m2

De Automatic Gain Control (AGC) verzekert een constante veldsterkte en levert ook in een akoestisch moeilijke omgeving een stabiele klank met duidelijke spraakversterking. Via de geïntegreerde monitoruitgang kunnen de waarden van de ringlus-klankkwaliteit worden opgevangen.

Klik hier om de PRO-LOOP C 170 m2 te bekijken of te bestellen in de webshop.

De Proloop LOS 300 m²

De ProLoop L.O.S is een compact systeem voor het gebruik van low-overspill-systemen. Met dit soort systemen is overspraak tussen verschillende lussen te voorkomen.
De volledige elektronische configuratie is geïntegreerd in één enkele behuizing. Het systeem is een flexibele en veilige low-overspill-oplossing voor de afdekking van naburige zalen tot een grootte van 300 vierkante meter.

Ringleiding Proloop los 300m2

Klik hier voor de Proloop LOS 300 m2 te bekijken of te bestellen in de webshop

ProLoop DCC 600 m²

De PROLOOP DCC plus is ontworpen om ruimtes van max. 600 vierkante meter van ringleidingsignalen te voorzien. Het is de ideale oplossing voor grote (feest)zalen en vergaderruimtes. Beide XLR-ingangen kunnen als LINE- (symmetrisch) of als microfooningang (asymmetrisch) geconfigureerd worden. Het apparaat stelt een uitgangsvermogen van max. 10 A RMS beschikbaar en garandeert een zekere geluidsoverdracht. Daarnaast garandeert de Automatic Gain Control een goede geluidsweergave bij constante veldsterkte en een hoge stabiliteit.

Ringleiding Prollop DCC 600m²

De Automatic Gain Control (AGC) zorgt voor een constante veldsterkte en levert zo een stabiele klank met uitstekende spraakweergave ook onder moeilijke omstandigheden. De geïntegreerde monitoruitgang laat een comfortabele en eenvoudige kwaliteitscontrole van de ringleidinginstallatie toe.

Klik hier voor de ProLoop Dcc 600 m2 in de webshop te bekijken of te bestellen

ProLoop L.O.S. Plus (1000 m2)

De ProLoop L.O.S. Plus is een aansluitsysteem voor Low-Overspill-installaties en kan worden gebruikt in grote ruimtes met een oppervlak tot 1.000 m2. De krachtige versterker beschikt over een Automatic Gain Control (AGC), die ook onder zware akoestische omgevingsfactoren een stabiele klank met een voortreffelijke spraakweergave waarborgt. Om akoestische kwaliteitscontroles uit te voeren op de ring lus uitgangen A en B, beschikt de PROLOOP LOS plus over een monitoruitgang voor aansluiting van een hoofdtelefoon.

Klik hier voor de ProLoop L.O.S. Plus (1000 m2) in de webshop te bekijken of te bestellen

Ringleiding in koffer (portable)

Soms wilt u tijdelijk een ringleiding kunnen installeren. Hiervoor is de ringluskoffer ideaal. De koffer bevat een volledig draagbaar ringlussysteem voor het gebruik in ruimtes tot een oppervlakte van 140 vierkante meter. De set omvat de ringleidingversterker PRO LOOP C alsook twee kabeltrommels met 25 meter ringleiding en het meetapparaat, PROLOOP FSM (zie onder). Het systeem is eenvoudig te bedienen en in een handomdraai klaar voor gebruik – ideaal voor tijdelijke installaties. Dit systeem is ook te huur.

Klik hier voor de ringleidingkoffer in de webshop

PRO LOOP FSM

De PRO LOOP FSM is een meetapparaat voor de precieze meting van magnetische veldsterktewaaarden van ringleidinginstallaties volgens
IEC 60118-4:2006 en BS 6083. Hiermee kunt u uw eigen ringleiding periodiek testen.

Proloop FSM: RIngleiding test apparaat

Het apparaat, ontwikkeld voor professioneel gebruik, levert precieze RMS-waarden voor uitgangsniveau, antwoordfrequentie, AGC-functie (Automatic Gain Control), vervorming en achtergrondruis van de desbetreffende ringlus. Bovendien maakt het apparaat een akoestische klankbeoordeling mogelijk door middel van signaalweergave in een oortelefoon.

Klik hier voor Pro Loop FSM ringleidingtester in de webshop

Wilt u meer informatie over de aanleg van professionele ringleldinginstallatie? Bel dan met 0345 632393

Ringleiding voor op balie of op tafel

LA-90 Mobiele balie-ringleiding

In veel winkels is er veel achtergrondlawaai en vaak ook muziek. Hierdoor is het voor slechthorenden vaak lastig om bij de balie of kassa de winkelier te verstaan.
Met de LA-90 kunt u zich beter verstaanbaar maken voor slechthorenden. Deze mobiele ringleiding met ingebouwde inductielus met een bereik van circa 2m zorgt voor een gegarandeerde verbinding met het hoortoestel in de T-stand. De LA-90 beschikt over een ingebouwde microfoon en wordt geleverd met een verwisselbare front in rood, blauw en geel.

Ringleiding voor op balie LA90

Deze ringleiding kan ook op het werk worden gebruikt door deze op een tafel te plaatsen.

Klik hier voor LA 90 balie of tafel ringleiding in de webshop te bekijken

LA-90 Set mobiele balie-ringleiding met versterkte hoorn

Met de LA-90 set kunt u zich beter verstaanbaar maken voor slechthorenden. Deze mobiele ringleiding met ingebouwde inductielus, met een bereik van circa 1m, zorgt voor een gegarandeerde verbinding met het hoortoestel in de T-stand. Ideaal voor aan tafel, een balie of op het werk. De LA-90 set beschikt over een ingebouwde microfoon en wordt geleverd met een verwisselbaar front in de kleuren rood, blauw en geel.

Klik hier voor LA 90 balie of tafel ringleiding in de webshop te bekijken

Bel voor meer informatie over deze producten met 0345-632393

Disclaimer